Oriflame - 12 тема за клиенти и консултанти

• 89 160
  • 763
  •   1
Отговори
# 345
# 346
  • София

Има го наличен, но трябва да го пуснете към ЛПП. Предполагам, че по някое време в месеца ще го има наличен и да се поръча с куриер.

Успешен месец на всички ни!

# 347
  • Перник
Накой ползва ли от серията Диамант мицеларния гел за почистване?
А гелът и товикът на Оптималс как са?

Аз много харесвам тоника. Рядко ползвам 2 поредни опаковки от един продукт, защото обичам разнообразието, но в момента съм на второто шише тоник. Имам чувството, че наистина леко свива порите. Много е приятен и го ползвам и вечер за почистване на остатъците от грим по очите след душа - не ми пари, люти, дразни.

# 348
Споделете,моля ако е възможно за трайността на Мис Джордани,? А дали е подходящ за предстоящия сезон или ще е твърде силен?Искам да го купя за подарък,ще съм благодарна на всеки отзовал се с мнение.

# 349
Споделете,моля ако е възможно за трайността на Мис Джордани,? А дали е подходящ за предстоящия сезон или ще е твърде силен?Искам да го купя за подарък,ще съм благодарна на всеки отзовал се с мнение.

Здравейте, ароматите са нещо много индивидуално свързано с най-лични усещания и еднозначен отговор няма. Доверете се на инстинкта си. Мис Джордани е от класа на парфюмните води, а те са една идея по-трайни от тоалетните. Да кажем 6 - 8 часа ще носите полъха на този аромат. Само не прекалявайте с количеството Simple SmileДа, подходяща е за този сезон. Поздрави!

# 350
Накой ползва ли от серията Диамант мицеларния гел за почистване?
А гелът и товикът на Оптималс как са?
Чудесни са продуктите ,за които питате.

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 11:23 от bubanka

# 351

Здравейте, ароматите са нещо много индивидуално свързано с най-лични усещания и еднозначен отговор няма. Доверете се на инстинкта си. Мис Джордани е от класа на парфюмните води, а те са една идея по-трайни от тоалетните. Да кажем 6 - 8 часа ще носите полъха на този аромат. Само не прекалявайте с количеството Simple SmileДа, подходяща е за този сезон. Поздрави!

Благодаря,ще се поръчва и на късмет!

# 352
  • софия
Ane-lia и  SvetlaK благодаря Ви.
Аз влизам да похваля нощната маска и ампулете с масла от серията Nov Age ,много добре ми се отразяват.Маската март месец ще е намалена и ще взема още една.

# 353
Момичета парфюма possess the secret различава ли се като аромат от possess ?
В каталога който ми дадоха ми харесва как ухае.Имам и мостра на possess а той не ми харесва.И сега се чудя да поръчам или не Simple Smile

# 354
Момичета парфюма possess the secret различава ли се като аромат от possess ?
В каталога който ми дадоха ми харесва как ухае.Имам и мостра на possess а той не ми харесва.И сега се чудя да поръчам или не Simple Smile

Аромата е подобен, този в каталога е малко подвеждащ. Аз първо мостра поръчах заради една клиентка, но остана разочарована. На мен също не ми допадат и двата аромата. Но пък мъжкият много ми харесва.

# 355
  • софия
Момичета днес ли излиза мини каталогът?

# 356
Всъщност ето тази онлайн брошура излезе тази вечер. В сила от утре до 25 февруари. Прекрасна вечер на всички Gift Heart

http://bulgaria.oriflame.com/SpecialOfferFeb2018.pdf

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 21:38 от Анонимен

# 357
  • софия

Няма да има този месец мини

# 358
  • София
Здравейте!
Една клиентка искаше да си купи парфюм и си взе мостри на двата дамси Посеса. Определено не ѝ харесаха. Каза, че ще си вземе любимия Мекс от дрогерия Лили. Някоя от вас дали знае този аромат до кой се доближаава в Орифлейм?

# 359
Привет! Все пак има мини каталог Simple Smile Орифлейм ни изненада с интересни предложения в сила от утре до 8 март!
Още го няма качен, това е линк от имейла ми. Надявам се да няма проблем с отварянето. Пожелавам хубава вечер на всички! Simple Smile

http://bulgaria.oriflame.com/SalesFlyer-22Feb-2018.pdf

Общи условия

Активация на акаунт