Oriflame - 12 тема за клиенти и консултанти

• 88 942
  • 763
  •   1
Отговори
# 735
Тази серия на Love nature е окончателно спряна за съжаление, сега е заменена с новата дето е с овес и добавено годжи бери.

# 736
Жалко. Според мен, новите са боклуци. Продуктите за измиване, нищо не измиват, а остават лепнещи по лицето.

# 737
И аз не съм доволна от тях.

# 738
Имам въпрос - ползвам от вече почти два месеца синята серия Nov Age True perfection, но от месец насам имам проблем с дневния крем... сякаш не попива в кожата и се получава един кир ефект, можете да си представите какво се случва, когато сложа фон дьо тен.  Frowning1 Някоя от вас имала ли е същия проблем ? 

# 739
Имам въпрос - ползвам от вече почти два месеца синята серия Nov Age True perfection, но от месец насам имам проблем с дневния крем... сякаш не попива в кожата и се получава един кир ефект, можете да си представите какво се случва, когато сложа фон дьо тен.  Frowning1 Някоя от вас имала ли е същия проблем ? 

Аз го ползвам от година някъде, и напоследък ми направи впечатление и на мен, че като сложа фон дьо тен и не седи добре. Седи като на петна на места и мислех да не е от него или пък моята кожа, да не е проблема. Може би просто са несъвместими двата продукта.

# 740
И аз имах същия проблем.
Явно двата продукта не си пасват.
Нещата се оправиха след като смених фдт.

# 741
Една приятелка обожаваше фдт-на на Catrice (не е реклама), взе си същия Novage и вече не и харесваше. Сега само с ФДТ на фирмата и е ок. Явно фирмата имат някаква тактика само с техните фдт - ни да седи добре серията Grinning

# 742
Една приятелка обожаваше фдт-на на Catrice (не е реклама), взе си същия Novage и вече не и харесваше. Сега само с ФДТ на фирмата и е ок. Явно фирмата имат някаква тактика само с техните фдт - ни да седи добре серията Grinning

Може и да си права, защото с минералния ФДТ на Джордани не ми се получава така Thinking. Така или иначе ще сменя серията с Bright sublime, че двата крема от синята серия ми идват тежички, особено нощния. Може би са за по-суха кожа, а моята си е комбинирана и лятото стабилно се омазнява.

# 743
  • София
Кир ефект може да се получи, ако от крема за лице е сложено по-голямо количество. Но понякога и от крема зависи този ефект.

# 744
Кир ефект може да се получи, ако от крема за лице е сложено по-голямо количество. Но понякога и от крема зависи този ефект.

Да, знам, но не е от количеството, пробвала съм с малко и с  повече и ефекта е същия.

# 745
Каталогът мисля беше около 1.60лв. Отделно поне 2 лв ще е доставката.

# 746
Интересувам се от четката за фон дьо тен в новия каталог. Имате ли мнения за четката.

# 747
  • софия
Интересувам се от четката за фон дьо тен в новия каталог. Имате ли мнения за четката.

Аз я ползвам и съм доволна.

# 748

Здравейте. Препоръчаха ми тази серия за лице. Някой има ли впечатления за нея. Заслужава ли си. Знам ,че за всяка кожа е индивидуално, но все пак.

# 749
  • Русе
Серията е страхотна, при сестра ми имаше видим ефект още след първата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт