Всякакви въпроси относно съдомиялните - 19

• 101 785
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Радвам се, че съм помогнала. На Сомат препарата за почистване също е хубав и е два пъти по-евтин от Финиша. Аз го взимам от Елитис за 3 лв и нещо. А Финиш е към 7 лв на редовна цена.

# 376
  • София
Радвам се, че съм помогнала. На Сомат препарата за почистване също е хубав и е два пъти по-евтин от Финиша. Аз го взимам от Елитис за 3 лв и нещо. А Финиш е към 7 лв на редовна цена.

Аз го купих за 4,50 лв. от "Чист дом". При тях цените са много по-ниски. Но за следващия месец ще пробвам и този на Сомат, ако го намеря.
Иначе да знаете, че от утре в Кауфланд ще има промоция на Сомат Голд гел - две шишета за 15 лева.

# 377
Има ли доволни от гела на Сомат?Аз исках да пробвам таблетките голд,но все не ги хващам на промоция.

# 378
  • София
Има ли доволни от гела на Сомат?Аз исках да пробвам таблетките голд,но все не ги хващам на промоция.

Аз от скромния си едномесечен опит съм много доволна от гела на Сомат.

# 379
pumpit, като гугълираш модела излизат сайтове немски, в някои от тях има инструкция ПДФ - https://d.otto.de/files/9341983.pdf

Момичета, аз си имам инструкциите на немски. Споменах го още в първия коментар. Имам ги на хартия, и в пдф, прехвърлила съм ги в word, за да мога да действам с копи-пейст. Попреведох всичко основно с гугъл последните няколко дни. Знам кой маркуч къде е, знам коя част каква е. Не се тревожете Simple Smile Притеснено ми е само, че е поставена в бивш шкаф и на земята, в ограничено пространство, и маркучите ще трябва да се огънат, за да се наместят между машината и крана, между машината и сифона - които са в същия шкаф. Всичко друго е 6, чакам и майстора да се освободи и да я върже. Щом той ми казва да съм спокойна, така да е Simple Smile Благодаря ви! А ако все пак някой извади фабричен (читав превод) от някъде - ще е полезно за много хора, предполагам. Аз поне си я набелязах от първа среща с данните и, дано не съм сгрешила.
П.П. Да отбележа, че не ме мързи да облагородя превода на поне някакво ниво. Но колко мразя да ползвам word с форматиранията му, и колко тъпо е да не можеш да работиш свободно върху пдф... Това ме откача  Joy

Всичко е подвързано с нов комплект сифон с екстри. Трудно беше, но нали финалът е успешен, на височина буквално 2 мм останаха свободни Grinning Пуснахме кратка пробна програма, за да проверим връзките. Довечера ще и се радвам. Дори май ще успеем да сложим и вратите на шкафчето!  Hug

# 380
Здравейте момичета!
На 9.04 си взехме тази съдомиална---> https://techmart.bg/%D0%A1%D1%8A%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%8F%D … F-11H132%20O%20EU Беше намалена на 750лв, сега чакам да я докарат (13.04). Миналата седмица ходих до Лидл за капсулите на Финиш, но всички бяха свършили и взех от капсулите на Лидл (3 в 1). Едва ли са добри, но други нямаше. Сега само остава да я докарат  Peace

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 20:18 от fire lady

# 381
  • София
Честито на fire lady и  pumpit  bouquet Със здраве да си ги ползвате!
----------------
Има, назад също е писано.

# 382
Здравейте, да попитам има ли някой със съдомиялна NEFF  sk45n1? Интересува ме как се прави настройката за солта и гланца? Комбинация от копчета е , но ...........?
Уреда е втора ръка ?

Последна редакция: пн, 17 апр 2017, 15:33 от noneta

# 383
  • София
Здравейте, да попитам има ли някой със съдомиялна NEFF? Интересува ме как се прави настройката за солта и гланца? Комбинация от копчета е , но ...........?
Уреда е втора ръка ?
Напиши точния  модел, може да се намери упътване евентуално.

# 384
Здравейте, да попитам има ли някой със съдомиялна NEFF? Интересува ме как се прави настройката за солта и гланца? Комбинация от копчета е , но ...........?
Уреда е втора ръка ?
Напиши точния  модел, може да се намери упътване евентуално.
Редактирах поста, но ето NEFF sk45n1

# 385
Здравейте! Следя и  ви чета редовно,  но в последно време  все ми се струва, че имам проблем със солта.   За година и 4 месеца използвах  кутия от 1 кг, но ми се вижда доста дълъг периода.  За сведение  я пускам на всеки 3 или 4 дни. Възможно ли е да има някакъв проблем и машината да не си я взима? Вие на колко време  зареждате  със сол? При мен е нагласена на 1.

# 386
  • София
Аз пускам веднъж на 2 дни, моята е за 13 комплекта, за 2 години ми е изразходила 2 кутии.
Откъм настройки - не знам на колко е.

# 387
  • Пловдив
При мен солта е на най-висока степен. Една кутия ми стига за около два месеца. Пускам всеки ден.

# 388
Благодаря ви момичета! Надявам се да е нормално по-малко от килограм  за  година и половина, като се има предвид, че  преди седмица сложих сол и имам още на дъното на кутията.

# 389

Аз от скромния си едномесечен опит съм много доволна от гела на Сомат.

И аз съм доволна. Единственото нещо, с което не се справя е черния чай. Куриоз е,че измива мазнотии, а чашите за чай остават с едва забележимо оцветяване отвътре. Не мога да си обясня на какво се дължи. Зная,че черния чай боядисва,но чак пък толкова... Не,че чашата е вече боядисана-с гъба,препарат и потъркване се измива.

Общи условия

Активация на акаунт