Всякакви въпроси относно съдомиялните - 19

• 101 723
  • 763
  •   1
Отговори
# 420
Аз пък четох (в немски форуми) доста негативни отзиви точно за Смег.
Исках в началото такава, а после се отказах.
SMEG е култова компания за домакински уреди, чиито произведения често оглавяват каталозите за интериорен дизайн.
Името идва от Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla, което значи… „фабрика за емайлиране на метал, Гастала, регион Емилиа“. Гастала е селцето, в което фирмата е основана през 1948.
Не знам къде сте чели тези отзиви,но ми се струват смешни.Гроздето не е кисело-скъпо е,но качеството си заслужава.И още:
Нямат заводи в Китай.Всичко се произвежда в Италия.Ползват услугите на високоплатени дизайнери.Затова им са скъпи уредите.

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 12:16 от nellca

# 421
Писала съм къде съм чела - в немски форуми, ако желаеш, можеш да потърсиш.
Първоначално исках кухнята ми да бъде в стил 60-те години с уреди на Смег
и се информирах за различните уреди -хладилници, печки, съдомиялни. Точно негативните отзиви по отношение на надежността им ме отказаха.
Дизайнът им е разкошен, но качеството на техниката им не е на високо ниво.
Затова реших да заложа на Сименс -предположението ти за киселото грозде няма как да се реализира...
Ако ми беше в бюджета щях да взема Миеле...

# 422
Писала съм къде съм чела - в немски форуми, ако желаеш, можеш да потърсиш.
Първоначално исках кухнята ми да бъде в стил 60-те години с уреди на Смег
и се информирах за различните уреди -хладилници, печки, съдомиялни. Точно негативните отзиви по отношение на надежността им ме отказаха.
Дизайнът им е разкошен, но качеството на техниката им не е на високо ниво.
Затова реших да заложа на Сименс -предположението ти за киселото грозде няма как да се реализира...
Ако ми беше в бюджета щях да взема Миеле...
И добре сте направили ,че сте избрали Сименс и надявам се произведен в Германия.Миле са добри в пералните и сушилните.За миални и фурни не.Конкурират се за пазарен дял с тези производители.От последните Фагор вече е продаден за съжаление:
Küppersbusch, Gaggenau, Fagor, Viking Range, Dacor, Asko, Jenn-Air и Thermador
И за да не се объркате в марките ще ви дам жокер:
БСХ Бош Сименс Хаусгерете:
В портфолиото на марката основни търговски марки са Bosch и Siemens. Със своите осем специални марки (Gaggenau, Neff, Thermador, Constructа, Viva, UFESA, Junker и Zelmer)и т.н
Премиум марката на концерна е Gaggenau. Продуктите на тази марка не са копирани под никакво друго име.

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 15:44 от nellca

# 423
Ами не съм направила добре, защото шарнирите на вратата се скапаха, тя цялата се стовари надолу и фронтът долу се повреди, което ми развали настроението за цяла седмица.
Докато се наканя да извикам техник, те самите пратиха писмо , в което предупреждават за възможни проблеми с шарнирите.
Обадих се, направихме термин, оправиха шарнирите, после платиха и поправката на фронта, но цялата случка ми костваше доста време и нерви, което никой не ми възстанови.

Ти нещо много активно участваш в темата ...
Да не си някой новоназначен промоутър на Смег? newsm78

Гагенау не са ВЕЧЕ кой знае какво.

# 424
Ами не съм направила добре, защото шарнирите на вратата се скапаха, тя цялата се стовари надолу и фронтът долу се повреди, което ми развали настроението за цяла седмица.
Докато се наканя да извикам техник, те самите пратиха писмо , в което предупреждават за възможни проблеми с шарнирите.
Обадих се, направихме термин, оправиха шарнирите, после платиха и поправката на фронта, но цялата случка ми костваше доста време и нерви, което никой не ми възстанови.

Ти нещо много активно участваш в темата ...
Да не си някой новоназначен промоутър на Смег? newsm78

Гагенау не са ВЕЧЕ кой знае какво.
Не,не съм промотър на Смег,но съм технически грамотна.Ползвам Gasfire.И тъй като имам лимит повече ме интересуват техническите показатели.Проявете интерес.Обикновено са отразени.И като последно и Pitsos е марка на същия концерн,но за Гърция.Гледайте ги тези работи.С вашата компетентност.....да не познаете"китайските шарнири/държачи".

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 18:33 от nellca

# 425
  • Mediterraneo
Ох. Купих я! В сряда ще ми я доставят. Надявам се в четвъртък да я ползвам!
Междувременно започнах да чета и да умувам за препарати, поддръжка, програми и пр., та сте много полезни!
Не разполагах с никакъв бюджет, но за парите си смятам параметрите за удовлетворяваши ни. Ето това моята Пенка- http://www.carrefour.es/lavavajillas-candy-cdp-6s3taw-s/2031686113/p

# 426
  • София

"Всичко в 1" на Фейъри Платинум не ми мирише на нищо.

А на мен ми мирашт и то доста силно. Което е една от причините да не гу купя отново.
Не бях точна - миришат на ароматизирана химия, но оставям вратичката леко открехната да изсъхнат всички чаркове на съдомиялната и миризмата отлита.

# 427
  • у нас
Привет. И аз тук с избор на съдомиялна. Оглеждаме се от доста време и в крайна сметка аз се спрях на това. Има ли някой такава да сподели мнение, впечатления? Приемам и препоръки и за други добри около тези параметри.

# 428
  • София
Привет. И аз тук с избор на съдомиялна. Оглеждаме се от доста време и в крайна сметка аз се спрях на това. Има ли някой такава да сподели мнение, впечатления? Приемам и препоръки и за други добри около тези параметри.
За тези пари бих си взела AEG. Иначе ми харесва, че има трета кошница.

# 429
Вижте и това:
http://www.bosch-home.bg/productlist/dishwashers/built-in-dishwa … lebox=-548533440/,
освен ако не надхвърля бюджета.Има 70 градуса програма.Много програми едва ли ще ползвате,но 70 градуса си е необходима.Високият клас електроуреди имат 75 градуса.

# 430
SMEG е култова компания за домакински уреди, чиито произведения често оглавяват каталозите за интериорен дизайн.
Нямат заводи в Китай.Всичко се произвежда в Италия.Ползват услугите на високоплатени дизайнери.Затова им са скъпи уредите.
Не,не съм промотър на Смег,но съм технически грамотна.
Тогава ще Ви е ясно, че напр. помпата се произвежда в Китай, Испания..
Влага се и при WHIRLPOOL, CANDY, FAGOR,  GORENJE.
http://www.eltech96.com/%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0-%D0%B7%D0 … %B3-00215403_3907
Платките се печатат в Китай, Мексико,...
Ламарината се внася от Китай, Русия.
В завода огъват ламарина по дизайн  Wink, която я боядисват и сглобяват елементи.
ПП Сега чакам да ми похвалите и МПС Alfa Romeo.

# 431
Не,не съм промотър на Смег,но съм технически грамотна.
Тогава ще Ви е ясно, че напр. помпата се произвежда в Китай, Испания..
Влага се и при WHIRLPOOL, CANDY, FAGOR,  GORENJE.
http://www.eltech96.com/%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0-%D0%B7%D0 … %B3-00215403_3907
Платките се печатат в Китай, Мексико,...
Ламарината се внася от Китай, Русия.
В завода огъват ламарина по дизайн  Wink, която я боядисват и сглобяват елементи.
ПП Сега чакам да ми похвалите и МПС Alfa Romeo.

Може,като внесени заместители на оригиналите извънгаранционно.Важно е да е евтино и да се въртят пари.Не се притеснявайте,не дефектират.

# 432
Тарталета, честита да ти е помощничката Пенка! Не е лоша миялнята за парите си има много похвали в чешки сайтове.
 Tommelise , в Техномикс е по-евтина.   https://www.tehnomix.bg/uredi-za-vgrazhdane/sudomialni-vgrazhdan … ool-wio-3t133-del Параметрите са й много добри, а от третата кошница ще си много доволна. За тези пари с толкова параметри мисля, че си заслужава. Бошът е Бош, но няма 3-та кошница и е с 200 лева по-скъпа.
Пав, ти уби всичко детско в мен с този анализ за производството на отделните части.  Hug

# 433
Не се притеснявайте,не дефектират.
Кои не дефектират? - WHIRLPOOL, CANDY, FAGOR,  GORENJE
Diplomat, Teka, Amica...
https://shop.ukwhitegoods.co.uk/816290672-electronic-dishwasher-timer
Едни и същи помпи, електронни модули (платки).

# 434
Не се притеснявайте,не дефектират.
Кои не дефектират? - WHIRLPOOL, CANDY, FAGOR,  GORENJE
Diplomat, Teka, Amica...
https://shop.ukwhitegoods.co.uk/816290672-electronic-dishwasher-timer
Едни и същи помпи, електронни модули (платки).

Не дефектират Смег.Ползам ги повече от 10 г.на вилата.Връзват се на интериора ми.Управлявам Нисан примера,но  може да пробвам и Алфа.Вие ли ще плащате или аз?

Общи условия

Активация на акаунт