Звездни компромати- 309 част

• 111 976
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Дай Боже всекиму на 48 години така да изглежда
Точно това си помислих и аз Grinning
Ваня Щерева за мен винаги ще си остане тъпа спортистка, ако и да е завършила класа на Данаилов Stop
И за да не е само спам, ето / кака/ Кайли и годеник

# 121
Ваня Червенкова е качила снимка на краката си , където чак е болезнено прещипната от обувките, но не мога да кача снимката от телефона. Кофти снимка. И една друга има с изпъкнала долна джука.
Ти си я пожела Simple Smile
Скрит текст:

Яхтата гледайте, не крачето.

# 122
Ваня Щерева за мен винаги ще си остане тъпа спортистка, ако и да е завършила класа на Данаилов Stop
Спортистка?! Какво е спортувала?
Иначе вече си е за тук, в нашия отбор на глигани с анцуг. Crazy Аз пък я харесвам!
А какво стана с младото и гадже?

# 123
Зимна Утрин,
като каза за яхтата отворих снимката....ма то верно имало яхта  Laughing

# 124
  • София
Спортистка?! Какво е спортувала?

Лека атлетика в спортно училище във Варна

# 125
Кайли е страОтна, дай Боже всекиму!
Ваня я "слушах" силно казано, нещо изказала ли се е не на място?
Иначе не ми е правила впечатление на "тъпа спортистка".
Чудила съм се защо не се бракува втори път.

# 126
  • Пловдив
Една стара фотосесия на "семейството" Брад-Анджелина. Много напън, много поза, ама добре, че е имало и кой да обработи детайлно снимките Laughing

Това те ли са?  newsm78 Децата не са техните, на моменти ми се струва, че и на снимките са двойници, а не те, но може да се подвеждам заради децата.

А не съм някоя, която много да познава по снимки, преди малко като отворих снимката с Жабка я помислих за Анджелина, после прочетох, че е тя  Embarassed

# 127
  • Благоевград
От любопитство се загледах в "Дързост и красота", за да видя как изглеждат старите актьори и тази едва я познах  Shocked
Скрит текст:

Беше хубава
Скрит текст:

# 128
  • Rock & Roll feeling ...
Една стара фотосесия на "семейството" Брад-Анджелина. Много напън, много поза, ама добре, че е имало и кой да обработи детайлно снимките Laughing
Какви напъни и пози ? Фотосесията е по идея и е абсолютно умишлена и нарочна постановката.

# 129
  • където ми харесва
От любопитство се загледах в "Дързост и красота", за да видя как изглеждат старите актьори и тази едва я познах  Shocked
Скрит текст:

Беше хубава
Скрит текст:
Че какво й е сега? Според мен изглежда добре.

# 130
Скрит текст:

Беше хубава
Скрит текст:

Освен това е сравнена със снимка, която е фотошопирана, така че е нормално разликата да е още по-фрапираща.

# 131
Скрит текст:

Беше хубава
Скрит текст:
Да, просто е с малко грим и тази кофти светлина

# 132
  • Пловдив

Ама пък са много красиви и двамата. Не съм от най-големите привърженички на Анджито, но тук е страхотна.

# 133
Анджелина не, но Брад ми хареса. С подобна визия беше в Мистър и мисис Смит, може би фотосесията е от този период. Обаче забелязах, че на доста снимки беше облечен в страстоубийцата на бг-мамите - риза с къс ръкав  Laughing

Добре си е Брук, все пак са минали 20 години, буквално откакто се помня дават Дързост и красота. Сега ми стана любопитно Рич избра ли с коя ще бъде накрая  Crazy

# 134
Не помня дали се записах вече в тази тема...не знам кой ден е, не знам коя година, не знам коя съм, нищо не знам, извинявам се!
Много красиви тея Брад и Анджи, както и малките Брадовци и Андженца, пфуууу. Не 3, 100 деца трябваше да си направят!!

Общи условия

Активация на акаунт