Звездни компромати- 309 част

• 111 991
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • Rock & Roll feeling ...
Анджи на ски с децата :

Скрит текст:

Моника Белучи говори за децата си
 "
Скрит текст:
За мен те са на първо място. Знаят 5 езика. Вкъщи говорим италиански, навън-френски, в Лондон-английски. Готвя за тях - те са единствените, които мислят, че съм отлична готвачка. Специалитетът ми е тирамису.
"

Последна редакция: вт, 03 яну 2017, 20:36 от Чолито

# 136
Мерки, да си жива и здрава! Аз днес честитих служебно Новата 2016Laughing

# 137
  • където ми харесва
Скрит текст:
Дечицата на Пинк

# 138
  • До сърцето...
Една стара фотосесия на "семейството" Брад-Анджелина. Много напън, много поза, ама добре, че е имало и кой да обработи детайлно снимките Laughing

Това не беше ли фотосесията, с която обявиха връзката си? И това, че искат да имат много деца?
Ако не се лъжа, малко след това осиновиха Мадокс.

# 139
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Скрит текст:

Toлкова ми е колоритна тази госпожа.Има нещо приятно смехотворно в нея.Криза ли кара,или просто толкова й позволяват умствените възможности относно естетика,но аз ако бях нейна дъщеря,щях да се гордея с това,че сама е постигнала неща в живота,но също така,бих й намекнала,че снимките й я представят в лоша светлина.Естественост и по-малко парвенющина,биха й подхождали повече на годините.
Защо няма една снимка,на която да е себе си,без пози,стойки на тялото,изкривени физиономии..

# 140
Въй... грух! Animal Pig

# 141
Това не беше ли фотосесията, с която обявиха връзката си? И това, че искат да имат много деца?
Ако не се лъжа, малко след това осиновиха Мадокс.

Мадокс го осиновява по време на раздялата с Били Боб.
Мисля, че Брад се появява след 3те осиновени деца, но не съм 100% сигурна. Мързи ме да проверявам.  Peace

# 142
  • София
От филмовия фестивал в Палм Спрингс вчера

Никол Кидман - роклята й е много странна, с детски рисунки

Скрит текст:

Натали Портман с мъжа си, вече в много напреднала бременност

Скрит текст:

Анет Бенинг с Уорън Бийти

Скрит текст:

Ейми Адамс

Скрит текст:

# 143
Анджелина не, но Брад ми хареса. С подобна визия беше в Мистър и мисис Смит, може би фотосесията е от този период. Обаче забелязах, че на доста снимки беше облечен в страстоубийцата на бг-мамите - риза с къс ръкав  Laughing
на
Добре си е Брук, все пак са минали 20 години, буквално откакто се помня дават Дързост и красота. Сега ми стана любопитно Рич избра ли с коя ще бъде накрая  Crazy
Рич напусна сериала😁

# 144
от къде Н.Кидман извади тази рокличка....
а как изглеждаше преди....
Скрит текст:

# 145
  • До сърцето...
Мадокс го осиновява по време на раздялата с Били Боб.
Мисля, че Брад се появява след 3те осиновени деца, но не съм 100% сигурна. Мързи ме да проверявам.  Peace

Да, права си, той е осиновен през 2002 г.
И мен ме мързеше да се ровя, а и не ме интересува особено.

Закара - през 2005, а Пакс - през 2007 г.
Филмът Мистър и мисис Смит е сниман през 2004 г.  Peace

# 146
  • Пловдив
Отново Ваня Червенкова (с друга прическа)

Скрит текст:

# 147
Ваня си я представям с едно каре на черта до раменете, според мен ще е супер.  Peace

# 148
Натали Портман е прекрасна! Но тя още ли бременее? Сякаш много дълго продължи тази бременност. Thinking

Ваня Червенкова ми прилича на прасето Пиги. Претендира за интелект и умения пък със снимките си в последно време показва точно обратното.

# 149
Ама и Ванчето си има заучена поза- едното краче напред и гледа срамежливо надолу Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт