Звездни компромати- 309 част

• 111 792
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • Berlin
Бижу, написала съм го, но не съм я слушала след Клюкарката. Тук звучи нормално.

# 691
Да, Кристина е по-сочна и по-красива.

Ужасно тяло има - като на птица за угояване, толкова малка ѝ изглежда главата в сравнение с туловището. И сравнително слаба като е била, пак има нещо ненаред в тялото - някакъв странен тлъст корем, отпуснати сплескани гърди, слаби и неоформени ръце, които рязко се разширяват от средата над лакътя (подозирам, че и с краката е така - отпуснати и слаби докъм колената и след това рязко обем) - доста птича конструкция.

# 692
Пилешко не ми е, но това нещо нЕма начин да е истинско! Каквото и да разправя... Mr. Green Не се връзват с нищичко друго в това тяло!
Пък и като гледам другичка е била... Whistling
И последно - да не се усмихва! Laughing

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 19:42 от Бижy

# 693
Рубито в Мексико
Скрит текст:

Колко е елегантен тоалета и изведнъж тази татуирана ръка... Не ми стои добре

# 694
Рубито в Мексико
Скрит текст:

Татуировката "корона" под гърдите кърти tooth

# 695
Сега видях, че е гостувала на Елън. Ослепителна е Heart Eyes
Скрит текст:

Така вече ми харесва

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 21:14 от Spring is my season

# 696
  • София
Аз съм фен на татуси, харесвам много татуирани жени ( и мъже де Mr. Green), но нейните татуси са ми грозни и груби.

# 697
  • Варна
Рубито в Мексико
Скрит текст:

Татуирала ме е на лявата си ръка  Mr. Green
Това съм точно аз, сутрин като се измъкна от леглото  Mr. Green

# 698

Имам 2 приятелки - спортистки, които в състезателния си период са били плоски-плоски и след края на активната си кариера са трупнали особено в тази част. bombs Е не са чак като Кристина, но разликата при тях е огромна.

При Кристина обаче разликата е направо невероятно да се дължи на есествен прираст.

# 699
  • София
да се татуира може всеки, но излъчването... Heart Eyes

# 700
  • Вестерос
Тя е трупнала и на ханш и на корем

# 701
Пилешко не ми е, но това нещо нЕма начин да е истинско! Каквото и да разправя... Mr. Green Не се връзват с нищичко друго в това тяло!
И последно - да не се усмихва! Laughing

Вярно гадна усмивка има, пък и такъв цвят червила изискват много бели зъби, защото правят зъбите да изглеждат по-жълти, отколкото са.

Не ща да си мисля с какъв уред на инквизицията си е пристегнала талията и как ѝ изглеждат гърдите и коремът натюр след толкова качени килограми, но се вижда на старата снимка какъв странен издут корем има. За пръв път виждам жена с толкова слабо лице и ръце да има в тази поза, която не е пълен анфас и леко вталява, в допълнение към чупката в кръста, такъв корем и такава липса на ребра. Дори при бременните се личат ребрата, а при нея коремът ѝ започва директно от мекиците и изглежда мек и подут. Много сбъркано тяло има тази жена, а пък с тия топки, които или хирургът ѝ е закачил до сливиците, или сама си ги качва дотам, е направо гротеска. А във вратната част ми прилича на ония гущери, които при заплаха си издуват кожената ципа на врата.

# 702
Простакета пак подава касичката.

# 703
да се татуира може всеки, но излъчването... Heart Eyes
http://kozmetikata.com/showimg.php?filename=dx300_16471.jpg Любимката ми. Какво излъчване, а newsm78 Не съм ставал за клюкарка, хохо Joy

# 704
От къде па извади гъз сега тази?! Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт