Звездни компромати- 309 част

• 112 170
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Еми извинете, ама наистина си е бил велик! Кой друг българин има златна топка?!
А, и по-полека с прякорите, които лепите на хората.

# 226
  • Rock & Roll feeling ...
Харесвам хотела на Белослава . И самата нея харесвам. Има някакво спокойствие,благота,сякаш е удовлетворена от живота,който живее и го излъчва. Харесвам къдриците й и усмивката й. Не съм й фен,като изпълнител,нито на жанра й. 
Преди първите асоциации,които правех с нея са,че майка й е актриса,двамата с баща й са нудисти и мъжът и беше доста по-възрастен от нея  Crazy

Жалко,че живеем в такова време,че ритнитопковци получават милиони и имат грандиозно самочувствие,а къде-къде по-стойности хора и личности,нямат и милимунда от тези възможности .

# 227
Оказва, че и аз съм била в Лозенец в заведението. Но повече ми хареса преди години "Гара за двама "в кв. "Лозенец". дали защото съм била влюбена или нещо друго - много романтично беше. Покани ме А. Сотирова, но впоследствие разбрах, че е на Белослава и съпруг:
А, този си беше на майка и, заедно със съдружничка.
До хотела пък на Белослава е имението на майка и в Лозенец. Малко по - надолу са Иван и Андрей. И накрая в замъка е Аня Пенчева.

Нямам против Ицо, обаче Мика ми е анти. В кърмената снимка обаче не виждам нищо лошо, напротив.

# 228
Еми извинете, ама наистина си е бил велик! Кой друг българин има златна топка?!
А, и по-полека с прякорите, които лепите на хората.
Велик си е, ако смяташ футбола за нещо велико. Ми за мен не е велико и няма да се извинявам за това, че не го намирам за велик!
Отделно от това е такъв простак, че язък му за футболното величие. И за това няма да се извинявам!
И точно така - за ритането на една топка, такива машинации, залози и съответно заплати на тия, дето ритат топката, че то па космонавт не е толко престижно да си, отколкото футболист! ooooh!

# 229
Амал и Клуни очаквали близнаци през март.Отделно се коментира и развода им и подялба на скромни 300 милиона.

# 230
Бижу, не съм те карала да се извиняваш. Че си е простак, така е, но пък и постиженията му са големи, а това не бива да се пренебрегва. А тук в темата някои хора са постоянно оплювани за едни неща или част от характера им и масово се подминават нещата, заради които сякаш можем да смекчим малко тона.  Peace

# 231
Пак ви изтървах.
За запис - Тома Здравков показа дъщеря си
http://life.dir.bg/news.php?id=24923902&nt=5

Никол и Гришо със снимки от Хаваи
http://life.dir.bg/news.php?id=24921384&nt=5

# 232
  • София
Този Тома винаги ми е бил малко неприятен.Гледах онзи ден някакво повторение/избрани моменти на Търси се и там Албена(бившата му) загатна...даже не загатна ами си го каза, че е имало пререкания между него и сина и и вече си търси мъж, който се разбира с детето и.

# 233
Албена когато беше с Тома нищо не казваше, обаче след като Тома и наби шута се сети, че е много грижовна майка и ще търси мъж, който да се разбира със сина и Stop
На Белослава бащата не е ли психиатър? Или Доктора му е само прякор Blush

# 234
  • София
Албена когато беше с Тома нищо не казваше, обаче след като Тома и наби шута се сети, че е много грижовна майка и ще търси мъж, който да се разбира със сина и Stop
На Белослава бащата не е ли психиатър? Или Доктора му е само прякор Blush
Психиатър е, но е по-известен с далаверите си през годините. Още по соца е осъден с Янчо Таков за контрабанда.

# 235
Имаше една, която искаше да стане втората Ким Кардашиян, та при Гала я моделираха.Какво стана с нея? Снимка нейна  има ли някъде?

# 236
  • Rock & Roll feeling ...
Бижу, не съм те карала да се извиняваш. Че си е простак, така е, но пък и постиженията му са големи, а това не бива да се пренебрегва. А тук в темата някои хора са постоянно оплювани за едни неща или част от характера им и масово се подминават нещата, заради които сякаш можем да смекчим малко тона.  Peace
Колко златни топки са нужни такова поведение да бъде погледнато със смекчен тон ? Кво унижава хлапето " ела тука бе , въшкар " ...  Че това е нечие дете.
Снимал го е . Ок, аз също не мисля,че трябва му нарушава личното пространство или каквото там... Но целия маниер на Стоичков е противен,колкото цялото му парично състояние,че и отгоре. Така не се държат големите . И в крайна сметка,той рита топка добре, не спасява животи.
Няма как да уважавам някой,като личност,само защото е популярен/добър певец,спортист,артист и т.н.  .

___

Джесика & Джъстин
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 19:59 от Чолито

# 237
Преди малко натиснах във ФБ някакво приложение "Кое ще е следващото ти гадже?" и ми се падна ... Роналдо.  Mr. Green Whistling Twisted Evil

Стоичков е ГОЛЯМ футболист и МАЛЪК човек.  Tired

Ева Лонгория

# 238
  • русе
А николчето станкулова на кого е гадже?!много ми е готина😊

# 239
Преди малко натиснах във ФБ някакво приложение "Кое ще е следващото ти гадже?" и ми се падна ... Роналдо.  Mr. Green Whistling Twisted Evil
Е ся Николета шЪ падлудей Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт