Звездни компромати- 309 част

• 111 860
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Раче и аз имам същото усещане.  Laughing

# 556
Евън с нищо не може да ме изненада-облечена е все с едно и също-някакво сако и това е. Но пък ми харесва като цяло.

# 557
Хич не харесвам шаренията, но Оливия Кулпо ми хареса много като цялостна визия. Подходящите прическа, грим, тен в съчетание с тази не толкова хубава рокля ми хванаха окото. Много е красива!

А и аз имам чувството, че Натали е бременна от цяла вечност, както и певицата Джена. Вчера пападнах на плакат за нейно участие в Пловдив след месец, а все си мисля,че в началото на лятото обяви, че е бременна и ми се вижда доста странно да поема участия в напреднала бременност.

# 558
Най-много ми харесаха Джилиан и Ема Стоун, прекрасни са  Heart Eyes
Рийз, Виола и Оливия Купло също ми допаднаха доста. Последната ми е напълно неизвестна, бърза проверка показва, че е Мис Вселена 2012, бивша на Ник Джонас и с кратка роля в "Отмъщение по женски".
Довечера наградите ще ги дават по Кино Нова от 21 часа.

Андрю Гарфийлд и Ема Стоун разделиха ли се?

# 559
Прекрасна, прекрасна и драматична реч на великата Мерил! Просълзих се! Чудесна актриса!
И колко е права, точно така е! Когато публична личност си позволи да се подиграва грозно с по-слабия, с по-ощетения, с някой с увреждания, това наистина автоматично позволява и на всички останали да го правят, щом президент го прави, и аз значи мога. Права е, че подобно поведение е отвратително, нечовешко и в никакъв случай не бива да се толерира! Не чух в пламенната си реч да спомене и гнусното поведение на колежката си- актриса, Рози Одонъл, която цяла година бълва гнусотия по Тръмп и дори си позволи, само по това, което е видяла по телевизията, да диагностицира синът на Тръмп като аутист, без да го е виждала на живо, без да го познава. Не видях да размахва пръстче и на тези, които си позволиха да палят флагове, да нападат Иванка Тръмп в самолета, тези, които загубиха изборите и се държат като футболни хулигани и лигави дечица вече два месеца. Поне да беше ги призовала да дойдат малко на себе си, че много се излагат. Сигурно съм пропуснала тази част от речта.
За тоалетите по-късно ще се изкажа.

# 560
Този филм с Ема Стоун и Гослинг толкова ли е хубав, че обра всички награди, за които беше номиниран? Винаги ми става едно такова съмнително, когато един филм събере награди за всичко.... Rolling Eyes

# 561
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не чух в пламенната си реч да спомене и гнусното поведение на колежката си- актриса, Рози Одонъл, която цяла година бълва гнусотия по Тръмп и дори си позволи, само по това, което е видяла по телевизията, да диагностицира синът на Тръмп като аутист, без да го е виждала на живо, без да го познава. Не видях да размахва пръстче и на тези, които си позволиха да палят флагове, да нападат Иванка Тръмп в самолета, тези, които загубиха изборите и се държат като футболни хулигани и лигави дечица вече два месеца. Поне да беше ги призовала да дойдат малко на себе си, че много се излагат. Сигурно съм пропуснала тази част от речта.
В Холивуд стандартите са според стандартизираните, знаеш Simple Smile

# 562
# 563
  • Gotham City
Единствената награда, която одобрявам е тази на Виола Дейвис Flutter

# 564
# 565
Ех, с този кожух Кубрат малко ми напомни на Mr. Green

# 566
Ех, с този кожух Кубрат малко ми напомни на Mr. Green

Хахах, баш!  Laughing

# 567
  • София
О, тук ли клюкарите Глобусите?
На мен пък Кидман и Вергара много ми харесаха.
На Рийз ролята ми е малко семпла, но явно жълтото е цветът на празненството.

# 568
Речта на Мерил е хубава, но едностранчива. Разбира се, присмиването на Тръмп е отвратително, но пък Хилърито също не е света вода. Точно пък тя води такава мръсна кампания срещу Тръмп, че накрая го съжалих. То не бяха голи статуи, вадене на записи отпреди 20 години, пращането на хора за партитата на Тръмп да създават безредици... А пък това, че едва ли не целия Холивуд беше на страната на Хилърито е просто ей така щото ù симпатизират  Laughing без да са получили някакъв стимул.  hahaha

# 569
  • Варна
Коя е тази?

Оливия Калпо ми харесва. Много!

Общи условия

Активация на акаунт