Коремчето на мама наедрява, а ЮЛЧЕ все по-силно шава!

• 33 439
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
6u6ulita, аз даже спя с чорапи Grinning .Иначе и аз имам кръв,като си духам носа.Имам и спазми ниско долу от време на време....на някой случвало ли му се е?

# 346
Здравейте, момичета. Тези от вас, които ползват приложение, на кое се спряхте? Аз изтеглиш Grossesse+. Много полезна и любопитна информация ми дава всеки ден. Но постоянно ме препраща да плащам и има много реклами.
Мерси и лека вечер 😋

# 347
Аз ползвам Pregnancy plus. Има снимки на 2д и 3д как се вижда бебчето, колкото какъв плод е голямо, както и като влезнеш в нова седмица съвети и  т.н.. Харесва ми засега и го проверявам доста активно Simple Smile

# 348
Мирослава, аз като кашлям или кихам ме прерязва ниско долу, но зависи в каква позиция ми е тялото, също и ако стана рязко или се завъртя по-рязко в леглото. Иначе понякога ми се втвърдява цялия корем, но го отдавам на газовете..

Приложения не съм сваляла, знам че всеки петък започвам нова г.с.  Simple Smile Иначе има таблици, които показват от коя до коя г.с. на кой календарен месец отговарят и от време на време сверявам там.

# 349
Ms.M, аз ползвам същото, но версията на френски. Наистина е много интересно.

# 350
Аз ползвам i'm pregnant,може да се изкара елемент като брояч отпред. Всяка седмица показва как се променя бебето  Heart Eyes

Гледам, че сте писали за това дали се боядисвате.
Аз съм руса и се мажа всеки месец. Не ми става лошо, а на суеверия не вярвам

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 20:52 от Malvinka99

# 351
Здравейте,
За боядисването да се включа - имам светло кестенява коса, естествена, не се боядисвам,преди да забременея бях решила да ставам ярко червена. Бях си купила шампоан оцветител и докато се наканя да го ползвам, забременях 😀
Сложих си го по Коледа, не само че не хвана добре, но и ми падна на 3-то миене, хем уж червеното било упорито...
Май има нещо с хормоните.. иначе не съм суеверна.
А за маслата - сайта domashensapun.bg  някой беше писал и аз от там поръчах кокосово масло. Добро е.

# 352
Аз използвам приложението "Pregnancy week by week".Интересно е,дава полезна информация и най- лошото е,че пише че  от 12г.с могат да се появят петна по лицето( т.нар."маска на бременните")което меко казано ме притесни  Shocked

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 22:28 от Miroslava^

# 353
За да допълня към объркването  Twisted Evil

Бременността по принцип е 266 дни от зачеването или 280 дни от последния цикъл. 280 дни са 10 лунарни месеца.

Ако се смятат 9 календарни месеца, то 266 дни на 9 месеца са по 29,5555 дни на месец. А ако смятате от термина назад, само за един месец може да получите разлика от ден и половина, ако месецът е 31 дни.

# 354
Аз също използвам Pregnancy plus, вече съм в 15 г.с. и информацията, която ползвах до момента вече е заключена с катинарче и трябва да си платя. Ще разгледам и други приложения, ако ли не, ще си остана с това и ще си следя само в коя седмица съм и какъв е размера на бебо  Grinning

# 355
аз от любопитсво си разгледах календара и ако смятам от термин и гледам 9 месеца назад излиза, че последният ми цикъл е бил на 05/10, а той си беше на 28/09 Simple Smile) и аз до скоро мислих, че 12 седмици=на 3 месеца, после нчкъде попаднах на това обяснение, което цветето е дала ..13 седмица = 3 месеца и т.н. и май то е най правилното

# 356

Това няма нищо общо със суеверия. Химиите от боите и най-вече амоняка са много вредни за бебето.

# 357

Това няма нищо общо със суеверия. Химиите от боите и най-вече амоняка са много вредни за бебето.

добре не е суеверие, а глупост
боята сега не е същата с която майка ми се е боядисвала. Вредни или не за теб, аз така съм си преценила
Няма смисъл да обсъждаме и тук тази тема.
 написах го за момичето което питаше с израстналите корени  Peace

# 358
За приложенията, аз ползвам Pregnancy++, купих си го по препоръка на приятелка, струваше 6 лева май, но има много хубави картинки  Embarassed Имам си и едно безплатно - Ovia Pregnancy, то пък ми е много забавно, има различни неща, с които се сравнява колко е голямо бебето в момента - животинки, плодове, лакомства  Laughing И любимата ми функция е, че показва колко е голяма ръчичката на бебето в момента  Heart Eyes

# 359
Чак в средата на темата се записвам, но бях от много работните и от днес пак съм с кървене и лежа. Офф, а вече съм в 4 месец - лунарен, календарен - отвсякъде съм там.
Косата си я боядисвам - с амонячна боя, тъй като след решението да махна безамонячна черна преди няколко години ми се съсипа косата след 8 часов престой в салона. 1 година след това я възстановявах. Тогава не бях бременна, но след това се боядисвах и по време на бременност - децата ми са здрави.
Аз съм със страшно силно кървене от носа всеки ден по няколко пъти. Тъй като и извън бременния период ми е свързан със слабии капиляри , винаги си нося ампула адреналин в чантата и за минути спира, оначе сега не мога да ползвам този метод. Ще питам доктора какво да прилагам - следобед съм на преглед. На всичкото отгоре съм с таласемия и хемоглобина ми е 90, та ми е ценна кръвта, а тя само търси откъде да избие  ooooh!
Истината е, че съм много емоционална, продължавам да се движа доста, въпреки че се опитвам да е бавно, често се разстройвам, карам се на щерката, очите ми са на 4 за малкия, защото е много любознателен и често си пати от това - не мога да карам спокойна бременност. Дано всичко е наред с човечето и да изкарам до края.
Пожелавам го на всички!

Общи условия

Активация на акаунт