Коремчето на мама наедрява, а ЮЛЧЕ все по-силно шава!

• 33 399
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря ти, че ме мислиш, Бюти. От снощи май го усещам, но е много несигурно. Преди няколко дни беше доста по-силно усещането.

# 466
  • Варна
 Ох, аз само пърхане усетих на 2-3 пъти през седмица разстояние иии това беше. Как мечтая за момента в който ще почна да го усещам  Heart Eyes

# 467
Селика, радвам се. То сигурно веднъж като се усети има приливи, отливи  newsm78
Оф, мен пък пак нещо ме сърби отдолу, а тъкмо приключих АБ. Аман вече  Sick
Нелката, как си след днес  Hug

# 468
Здравейте, да се отчета след прегледа, Бебо расте и дивее, 15 гс + 1 ден, измериха го 12,7 см, но не разбрах от къде до къде. По техните изчисления и таблички е ок 100 гр. По-важното е, че плацентата ми вече не е отлепена,и е задна,ниска. Каза, че ще започнат да се усещат движения скоро. За пола ще почакаме до ФМ, не беше в позиция да се види със сигурност, но прилича на момиче  Praynig взеха ми и секрет за МБ, понеже съм с обилно течение от седмица. Дано няма гъби или други градове  ooooh!
На ФМ съм в началото на 20 гс.,като ще си водя и публика-тате и бате 😋
Късмет на всички, пазете се в студа и хубав ден!

# 469
И аз движения не съм усещала от 2-3дни и започнах да се притеснявам!Нали трябва да се притеснявам за нещо!

# 470
  • Русе
Маменцето браво за хубавите новини от прегледа.
Ние най-вероятно пак ще си имаме момченце Simple Smile
Момичета пробвали ли сте при дискомфорт долу, да се миете със сода бикарбонат? На мен ми е помагало. Предполагам, че и сега може да се прилага - все пак е само външно.

# 471
mari:) ти в коя г.с си? Мисля си,кога е нормално да започне да се усеща?
Маменцето,радвам се,че всичко е наред с бебчето ти  Hug

# 472
За сърбеж от предния път знам отвара от лайка или смрадлика за външно измиване. Действа супер! Има и едни интимни душове тантум роза. Бяха ми ги изписали по време на бременността, понеже имах сърбеж. Но най- добре да се пита АГ-то 😊

# 473
Miroslava^, mari:) е в 15-та г.с. Ако не е първа бременност е нормално да се усеща вече в тази седмица.
За първа бременност е нормално към 18-та да започне да се усеща, но може и след 20-та.
А може би просто защото тези, които са били бременни знаят какво е усещането и затова го усещат по-рано. Не знам.

# 474
И аз усещам движенията на приливи и отливи. Най-вече когато съм в покой - легнала.
Но понякога усещам и седнала като се разработя дълго на лаптопа.
Дано всичко е ок.  Praynig

Маменцето , предполагам, че това е цялото бебче.  newsm78
Мен ме мериха  петък, когато бях точно 15 с и 1 д и беше 8,4 см. от главата до дупето.

Момичетата, които сега им вземат материал за цитонамазка и микрибиология - забелязвате ли да е по-болезнено от преди бременността ?

# 475
  • Plovdiv
Аз да ви кажа, че няма да пускам БХС, защото са две, а ще правя днк излседване. Та в понеделник ще ме бодат. Аз като легна имам доста странно усещане в корема, но може и да си внушавам.

# 476
Здравейте,вчера бях на преглед,видяхме малкия мъж 14 см,150 гр.в 15 г.с и 3 дни.Каза,че всичко е наред,но видя,че имам контракции и ми изписа разтворими таблетки Магнезий.Замислих се,че доста често ме наболява корема,а аз си мислих,че е от газове.
За усещането нищо не усещам.Казаха ми,че плацентата е предна и по-късно ще го усетя.От онзи път дето го усетих край,не го усещам,а на видеозона видяхме как се върти.

# 477
Мименце,в 15 съм.Преди усешах леки движения,като пеоеруди в стомаха,но сигурно е нормално в тези седмици да не се усеща всеки ден.

# 478
Момичета и аз не дъм усела бебо от няколко дни, а съм 14+5 седмица. Пърхане не съм усещала но го напиовах като се размърда и ми опъне някое място, а сега от  3  дни и това не съм усещала Sad Офф дано всичко е наред  Praynig

# 479
madlen4etooo, това, което си усещала най-вероятно са били контракции. Няма как да го напипваш, защото бебето се намира много навътре... Някъде по средата между гърба и корема..  малко тъпо обяснение, ама не знам как да го обясня по-ясно.

Общи условия

Активация на акаунт