Коремчето на мама наедрява, а ЮЛЧЕ все по-силно шава!

• 33 395
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Стискаме ти силно палци  Hug Praynig bouquet

# 526
Много благодаря, bebka_8. Ще пиша като кажат резултата.

# 527
  • Plovdiv
Момичета, да питам на единия бебок НТ е 0,93 мм и ми се вижда малко малко, а на другото май не са го измерили, че то хич не дава да го мерят и гледат. На втория преглед се криеше зад братчето/сестричката си, а на фм док го гледаше 20 мин него само.

# 528
при мен е точно 1мм, и аз си помислих същото като чета коментари тук  newsm78
за горна граница ми стана ясно, ама за долна ?

# 529
Аз бях в 13г.с. + 3 дни, явно почти на крайния срок  Whistling
Джорджи, стискам ти палци мила. Ще ти пращаме + енергия  и пиши като знаеш резултата.  bouquet

# 530
Джорджи,чакаме всички резултатите,всичко ще е наред!

# 531
Georgea, стискам силно плаци! Всичко ще е наред!  Hug

Моите резултати вече са готови и за тромбофилията и БХС  Simple Smile Казаха ми, че са ниски рисковете и всичко е наред!  Heart Eyes Само не мога да си ги видя още в сайта на МД, но няма значение.

# 532
Чудесни новини - браво Simple Smile  Hug
А какви са ти резултатите за тромбофилията ?

Момичета, ето един полезен линк, ако някой се интересува :

http://broshura.bg/lidl/lidl-broshura-do-22-01-17?r=9141#page=15

# 533
Чудесни новини - браво Simple Smile  Hug
А какви са ти резултатите за тромбофилията ?

Момичета, ето един полезен линк, ако някой се интересува :

http://broshura.bg/lidl/lidl-broshura-do-22-01-17?r=9141#page=15

Благодаря  Hug
Казаха, че няма отклонения и са добре. Другата седмица ще отида на място да си ги взема.

# 534
Georgea,всичко ще бъде наред и аз стискам къде що имам палци Simple Smile
6u6ulita, браво за резултатите!Дано при всички има само хубави новини!

# 535
  • София
В 12+5 по календар ние бяхме с НТ 1,8мм.
Аз по-късно ще гледам да отскоча до моя гинеколог, за да ме види, искам да погледне и резултатите от ФМ. Имам притеснения за честите контракции последните дни, въпреки, че ги отдавам на това пусто повръщане и напъване. Мисля я и тази плацента превия за която доктора при ФМ ми каза, уж не значело нищо на този етап, щяла да се вдигне, но ще питам и моя лекар какво мисли, пък и да видим дали вече няма промяна newsm78
Иначе аз все още чакам гаденето и повръщането да спрат, друго ново при мен няма Whistling

# 536
Момичета, да питам на единия бебок НТ е 0,93 мм и ми се вижда малко малко, а на другото май не са го измерили, че то хич не дава да го мерят и гледат. На втория преглед се криеше зад братчето/сестричката си, а на фм док го гледаше 20 мин него само.

Нашата беше 0,89, АГ каза - Колкото по-малко, толкова по-добре.

# 537
kici, аз доколкото знам, плацента превия е проблем само при раждане, но както са ти казали, тя до тогава най-вероятно ще се вдигне.

# 538
  • София
Kici, с първата си бременност бях с плацента превия, но с растежа на матката си измести нагоре много бързо и нямаше проблем. Стискам палци на всички ви за здрави бебета и по-малко неразположения.

# 539
kici, и моята плацента беше така преди 3 седмици, имах и отлепване. Преди 2 дни на прегледа казаха, че се  вдига. Спокойно и повече почивка
Честито за хубавите новини от днес,
Georgea, дано всичко е наред!

Общи условия

Активация на акаунт