Коремчето на мама наедрява, а ЮЛЧЕ все по-силно шава!

• 33 393
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте бъдещи мами! Казвам се Мария и термина ми е 29. 07.2017г. Имам си една дъщеричка на  5 години. Присъединявам се към вас и имам една молба тъй като не влизам често тук прочетох някъде назад, че имате ФБ група, но я потърсих и не я открих. Ако може ли някой да ми прати линк ще съм много благодарна.  Hug

# 541
Здравейте бъдещи мами! Казвам се Мария и термина ми е 29. 07.2017г. Имам си една дъщеричка на  5 години. Присъединявам се към вас и имам една молба тъй като не влизам често тук прочетох някъде назад, че имате ФБ група, но я потърсих и не я открих. Ако може ли някой да ми прати линк ще съм много благодарна.  Hug

Добре дошла, Мария Simple Smile  Hug

На първата страничка са посочени момичетата, с които трябва да се свържеш за ФБ групата!

# 542
Момичета,някоя от вас да е на ЖК при д-р Мадлен Китанова от "Шейново"? Аз се записах при нея,но малко се колебая дали тя е моят лекар Thinking

# 543
Момичета не се притеснявайте за долна граница на НТ колкото по- ниско толкова по-добре...
С първата ми бременност в 12.2 г.с е била 0,7, сега с тази бременност в 11.3 г.с е 1,7.

# 544
Здравейте, от вчера съм с много неприятен обрив по корема, кожата ми е зачервена и със малки пъпчици, без връхчета. Чудя се дали не съм прекалила с кокосовото масло, но пък се мажа цялата с него. Ако беше това, щех да имам и по лицето, ръцете и краката  newsm78
Сега не се мажа с нищо, снощи се къпах с душ гела на детето, и ако до понеделник не се оправи ще тичам при дерматолог 🤔

# 545
И аз се мажа с кокосово масло и понякога на същия или на другия ден доста ме сърби кожата от него, но пъпчици досега не са ми излизали. Дано минат бързо и не е нещо сериозно, ако не се консултирай с лекар! Успех  bouquet

# 546
Да се включа и аз- терминът ми е определен за 23.07.17
Аз лекувам глада с цитруси и наи-много наблягам на грейпфрутите Simple Smile

# 547
Аз се мажа за сега с бадемово масло и зехтин от време на време.И на мен ми излезнаха пъпчици по корема и по гърба,малко са но ги има..сърби ме и кожата на главата напоследък.Ще поизчакам да видя как е положението и аз,ще ходя на консултация.
А да ви попитам,нали на БХС се взима кръв.На гладно ли трябва да е?

# 548
А да ви попитам,нали на БХС се взима кръв.На гладно ли трябва да е?
Не, взимат кръв за БХС по всяко време на деня, доколкото разбрах, и няма отношение към ядене и пиене.  Peace

# 549
Момичета,някой има ли изписано нещо за течението вече?Док беше казал,че изписват след 12седмица!
Аз още нямам микробиология,чудя се дали направо в лабораторията могат да вземат секрет,или трябва да е от доктор?При първата ми бременност всичко правиха в лабораторията,и секрет ,и урина и кръв,лаборантите и с това се занимаваха.

# 550
Здравейте!
По темата за мазането все още не съм се включвала. С предната бременност се мажех с Нивеа крем (синята опаковка). А тази почнах да се мажа със Здраве Мама (масло за бременни). И от двете съм доволна. Предния път в последната седмица на 8-я месец ми излязоха много червени пъпчици по корема и АГ ми изписа Джин Джира спрей. При мен подейства само върху сърбежа, а самите пъпки се махнаха две седмици по-късно, когато родих.

# 551
Благодаря,Gentle storm аз ще ходя днес от 14:00,стискайте палци!
mari:) аз съм в 13г.с,в Неделя имам час на ЖК и тогава лекарката,ще ми взима секрет и ще ме насочи за кръв и урина.

# 552
  • Варна
Здравейте! Добре дошли на новите момичета.
Имам питанка и тя е по скоро към мамите който не са за първи път бременни. Вчера около 3-4 пъти през целия ден усещах някакво почукване от корема. По точно да го опиша - като пулсиране на някой мускул но една идея по силно и еднократно. Тази сутрин като се събудих също го усетих. Така ли се усещат първите движения на бебо след пърхането? Или просто е от нещо друго това, как мислите? Simple Smile newsm78 newsm78
ПС: на 13+3 г.с съм

Мирослава,успех!

Хубав и усмихнат ден на всички!  bouquet bouquet bouquet

# 553
Мари, на мен ми изписаха АБ (аугментин) заради ешерихия коли в секрет и урина  Cry Сега трябва другата седмица края да пусна пак и дано ги няма гадините, защото направо ми писна, не стига, че пих 2 АБ, а съм едва 4-ти месец, ами до края колко остава  #Crazy
Мен като за петък 13-ти колата ме остави и сега чакам един приятел да ми даде ток и дано да е акумулатора, че не ми се мисли иначе  ooooh!

# 554
Да се включа и аз- терминът ми е определен за 23.07.17
Аз лекувам глада с цитруси и наи-много наблягам на грейпфрутите Simple Smile

Привет, добра дошла! Сигурна ли си, че грейпфрута е най-подходящия плод предвид доказаните му свойства за намаляне действието на лекарствата? Аз бих се консултирала с док Simple Smile
Леко бременеене!

Общи условия

Активация на акаунт