Коремчето на мама наедрява, а ЮЛЧЕ все по-силно шава!

• 33 390
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
mari:), Аз също имам много обилно бяло течение, но МБ ми е чиста.. Казаха ми, че било повече микрофлора и за това. По принцип се лекувало с промивки лайка и сода, но сега не можело нищо да се направи. Направи си задължително МБ, знам, че може и в лаборатория и виж какво е.

# 556
Mari, най- добре си направи микробиология, на мен ми излезе ограничено количество candida...нещо си, АГ ми предписа Gynazol еднократно, понеже започва и леко да ме сърби. Каза да си сменя и интимния гел, препоръча Гинофит.

# 557
Благодсря ви за отговорите,утре ще пусна микробиология!

# 558
Като за петък 13 и аз да се отчета. Мъжа отиде командировка, аз си лежа...изведнъж ставам и хоп прокървявам. Ходих до болницата, има леко отлепяне на плацентата а наш'то ембрионче си бута супер енергично главата точно там.
Резултати от хорионбиопсията явно ще са в понеделник, защото още нямаше качена информция в системата на болницата, а пък докторката която ми я прави не е на работа. Тааа това е от мен.

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 14:58 от Georgea

# 559
Ох да ви кажа,минах БХС.Всичко е наред!Чакам кръвните във вторник  Party Party
Georgea,всичко ще е ток и жица.Почивай си  Wink

# 560
Georgia всичко ще е наред спокойно.Изписахали ти нещо или си в болница за наблюдение???

# 561
Пуснаха ме в къщи, биха ми две ампули папаверин. Казаха ми да си пия три пъти на ден по две но-шпа и да лежа.
Аз очаквах отново да съм на утрогестан и дуфастон но така са преценили лекарите.

# 562
  • София
Georgia почивай си повече и се пази. Стискам палци и за резултатите от изследванията и вярвам,че всичко ще е наред.
Аз вчера повръщах за първи път  Shocked може би е свързано с грипа, който ми лепнаха в работа. Попритесних се и днес си откарах цял ден в леглото. Дано мине по-скоро. Praynig След повръщането вчера ми се сви корема. Не знам дали бяха контракции, но веднага пих но-шпа. Нямам търпение да дойде понеделник, когато съм на ЖК. Постоянно се опитвам да усетя бебчо, за да се успокоя, че всичко е наред, но за момента нищо...  Sad

# 563
Чери, съчувствам  Cry И аз точно покрай грипа повръщах. Мисля, че при мен се получи от кашлицата, която сутрин беше най-силна и явно ми идваха вповече напъните, та три пъти си повръщах. Скоро не ми се е случвало, така че или е било съвпадение и просто вече не ми се повръща, или си е било точно от кашлицата.  ooooh!

Georgea, пази се, стискам палци и вярвам, че всичко ще бъде наред  Hug

Аз да ви питам, сънувате ли по-често кошмари?  Shocked Откакто съм бременна, мозъкът ми такива ги сътворява, че редовно се будя в лошо настроение заради глупостите, които съм сънувала. Бях чувала, че по време на бременност се сънуват шантави неща, ама някак не бях подготвена за чак такива дивотии почти всяка нощ  ooooh!

# 564
Gentle Storm, мисля, че кошмарите идват от страховете и притесненията. С предната бременност много сънувах кошмари, но и психически бях по-зле. Не помня дали на по-късен етап се е случило така или още от началото. С тази засега ми се случва рядко.

# 565
Странното е, че почти никога не са свързани с бебето, винаги е нещо тотално странично, за което изобщо не ми е хрумвало да се тревожа. А и честно казано до момента карам изключително приятна и спокойна бременност, затова се чудя откъде ми идват тези глупости.  #Crazy Четох, че имало връзка с хормоните, но се чудех дали само при мен го има това.  Embarassed

# 566
Момичета, оправяйте се бързо, вземайте витаминки - лимони, портокали, мед - всеки ден !

Georgea, ще бъдат напрегнати събота и неделя, но много силно стискам палци да си е струвало !

Честито на миналите БХС - само хубави новини да има Simple Smile

Офф само аз ли още не съм правила микробиология и цитонамазка.
Докторицата вика, чак на следващата ЖК на 10.02.
Ама аз мисля да я изпреваря и още другата седмица при платения доки да ги пусна.
Не че имам течение или нещо, ама 16+1 съм вече да му се невиди.

Нищо не сънувам, спя като гьон! Ставам и слепешката ходя до WC винаги по два пъти нощем, връщам се и се гяквам безпаметно Simple Smile

# 567
Аз не соя добре,малката ме буди поне по веднъж през нощта.Иначе усетих по-силно бебето днес!

# 568
Gentle Storm, той мозъка си прави някакви асоциации подсъзнателно. Със сигурност е свързано с хормоните. Те и страховете идват от там. Също и всякакви други проблеми биха могли да ги провокират. Просто сега си много по-чувствителна от обикновено.

bebka_8, аз също не съм правила микробиология и цитонамазка. Не са задължителни. Микробиология мисля да не правя засега. Тече ми някога нещо, но не всеки ден и е много малко количество. Понякога е жълтеникаво, но мисля, че е нормално. Цитонамазка имам от преди по-малко от година.

mari:)
, супер, че си го усетила. Аз още едва и несигурно усещам движения на околоплодните води само.
И аз не спя добре, защото през повечето нощи дъщеря ми се върти много и се развива постоянно, а аз я завивам. Като се събудя понякога не мога да заспя с часове.

# 569
Бях на ЖК днес. Бебето е ОК, 2 дни назад, но ще наваксаме Simple Smile Изписа ми магнерот, защото видя контракции на ехографа, въпреки че аз не усещах нищо. Било от това, че натиска корема ми и матката реагирала. Имала съм и един хематом по стената на матката, но не било нищо тревожно.
Понаучих повече от обичайното, защото обучаваше една девойка и й ябясняваше кое какво е на екрана Simple Smile

Иначе след това реших да ида с баткото до магазина с количката. ТОй е на 150 метра, а отиване и връщане ни отне около 1 час. Количката отказва да върви, колелетата не искат да се въртят в кишата и в общи линии съм я тикала в двете посоки, заедно с бебето и покупките - това са 20-25 кг. Беше ад! Накрая така се вкиснах, че почти до вкъщи дори ревнах.

Иначе а мен ми изписаха Гиназол за Candidа Albicans. Упоритите гъбички и предната бременност ме мъчиха.

Общи условия

Активация на акаунт