Коремчето на мама наедрява, а ЮЛЧЕ все по-силно шава!

• 33 197
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Сигурно ще е голяма лудница на тази академия. Но пък ще е интересно.
Адвенчър, присъединявам се към твоите мисли и пожелания към момичетата  Hug
Селика (на галено Сели, хихи), какво стана с твоя преглед, помня, че искаше да е събота и си търсеше лекар, намери ли си?

# 631
Благодарим, момичета - дай Боже !

mar4ety, какви хапове вземаш ? Да не пиеш магнезий ?
Иначе аз имах веднъж така драстично и то през нощта.
Беше мноооого странно. Не е като обикновено усещане за разстройство.
Първо се появи болка в стомаха - реших, че са киселини. Мъжо ми беше пържил картофки - аз ям веднъж в годината пържено, та си викам - екстра се наредих ...
Мноооого бавно и постепенно болката слизаше надолу, през целия корем, докато не се усетих вече, че тичам към тоалетната слепешката Simple Smile Но наистина болката беше като .... червей Simple Smile
Вода с лимон, бял ориз, препечен хляб/солети/гризети/сухари - пробвай  Peace

# 632
Bebka_8 пия магнезий от 5 дни,да не би да е от това?
Засега май овладях положението,пих едно прахче Смекта и сухари,солети и т.н,но ще видим утре.

# 633
О, почти съм убедена, че е от него Simple Smile
По колко пиеш ?
Аз си направих експеримент - спрях да го пия и повече не съм имала разстройство.
Но аз го вземам за прескачанията на сърцето, уж да ми помага.
Имам предвид, че и да не го изпия - все тая.
Ако ти го пиеш заради контракции или болки, по-добре не си играй и си го пий.
Разстроена - разстроена, по-добре от запечена Simple Smile

# 634
Бебка,с последното съм много съгласна! Grinning

# 635
Mar4ety, и аз съм вече 2 месеца с обратния проблем, но предния път смекта и диета помогнаха. Чай от анасон или шипка, също.
А иначе за магнезия- вече седмица съм на Магнерот, дано помага за запек  Wink

# 636
Бюти, единствената опция е във фемина. Днес ако се сетя, ще се обадя за час.
Ей, няма спане тази нощ. А на работа как ми се спешееее.

# 637
 Ходих при доц конова в плевен,каза синдром на лейдан и сега с фраксипарина дано стане. Ако ли не се отказвам. Може да осиновя,но не и да го преживея отново

# 638
princesaIrulan, отиди при Сигридов!

# 639
princesaIrulan  Подрепям celika.Сигридов ще ти направи план, той е специалист по рискови бременности, и аз ходя при него.

# 640
Момичета, връщам се от преглед. Всичко е наред, расте  Heart Eyes 120 и нещо гр. каза, ма не запомних  Blush иначе и тази каза, че по-скоро момиче, но и двамата лекари не бяха категорични, та май няма да се настройвам още. Една позната 2 седмици преди да роди са и "сменили" пола хаха. А пък моя много близка приятелка, на която вярвам и е ходила и по ЖК, и на платено при много добър лекар пак така в последния момент - от момиче в момче. Явно по-често ги бъркат  Mr. Green Та и аз не знам кога ли ще съм сигурна какво има вътре, но важното е да здраво  Hug

# 641
beauty_
Браво за хубавите новини, и аз познавам момиче, на което са сменили пола в 9 м.  ooooh!
Аз вече имам 2 мнения - едно за момче+ едно за момиче. Ще почакам до 13.02 да видим какво ще се покаже на ФМ.
Всички ли записахте ФМ?
Между другото, какво ли става с Нелката, отдавна не се е включвала,дали всичко е наред с нея покрай тъжното събитие Confused

# 642
аз нямам час за Фм, нямам мнение за пол и още не съм си пуснала кръвните изследвания   #Crazy
имам чувството, че съм най-несериозната тук.Утре ще отида до лабораторията да ми вземат кръв вече  ooooh!

# 643
И аз още нямам час за ФМ.
И аз още не съм пускала за СПИН и васерман или каквото там се правеше...

# 644
Бюти,чудесни новини!Ти в коя аедмица си,от телефона не мога да видя!
Принцес,какъв е този синдром?Не се отчайвай!Наистина Сигридов е правил чудеса,такива истории съм чела,правил е невъзможното!

Общи условия

Активация на акаунт