Коремчето на мама наедрява, а ЮЛЧЕ все по-силно шава!

• 33 375
  • 741
  •   1
Отговори
# 615

madlen4etooo, ами ако се преместиш и ти в Младостта Simple Smile ставаме комшийки  Crazy Hug Simple Smile

# 616
bebka_8, то 16+2 си е точно 17-та седмица. Знаех си, че сте добре. Стига се притеснява излишно и вземи се разсейвай с нещо! Simple Smile

Ms. M, Мадленчето точно това казва, че живее и тя там.

# 617
Браво бебка. Много хубави новини. Моето малче е 150 гр., беше в 15+0,  а  сега съм 15+2. Много се чудих дали нещо не са объркали, но явно не са,щом и твоето бебешорче е с такива грамажи. Simple Smile Яката работа Simple Smile
Гледате ли някъде в коя седмица какво се случва с бебето и колко голямо трябва да е? Аз гледам в   bebeimama.com, но там пише, че в тази седмица бебчо трябва е 50грама!??  Тройна разлика Thinking

# 618
bebka_8, то 16+2 си е точно 17-та седмица. Знаех си, че сте добре. Стига се притеснява излишно и вземи се разсейвай с нещо! Simple Smile

Ms. M, Мадленчето точно това казва, че живее и тя там.

Е така де, ама те си я броят 16-та докитата.
Поне моята, пък като гледам и тази...
Оффф трудна работа, ама ще се опитам Simple Smile
Предстоят най-важни прегледи ...
Може би като минат и дай Боже всичко е наред, ще ми е по-спокойно  Peace Praynig bouquet

# 619
MS.M комшийки сме Simple Smile Ти къде си, aз съм точно до Бизнес парка?

# 620
Аз гледам произволно.. но ей тук има неква табличка по седмици.
http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart
Не им се връзвайте на тези грамажи, защото те се определят от размери, които може да имат големи отклонения при измерване от реалните.

# 621
Мадленче, и аз... и аз Simple Smile работя в Бизнес парка Simple Smile ще бутаме количките на езерото лятото ...  Hug Hug Hug Hug

# 622
Мs.M супер Hug Hug Hug
 Celika благодаря, тук пък пише 70  грама. Просто вървим напред Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 18:40 от madlen4etooo

# 623
Бебка, супер. И колко сте големи  Heart Eyes Сега вече ще почват да растат много бързо.
Аз утре съм на преглед.
Мс и Мадленче, много яко, че сте комшийки  Hug
Мари, съчувствам ти за течението, нали и аз все страдам  ooooh!

# 624
# 625
# 626
Бебка, супер. И колко сте големи  Heart Eyes Сега вече ще почват да растат много бързо.
Аз утре съм на преглед.
Мс и Мадленче, много яко, че сте комшийки  Hug
Мари, съчувствам ти за течението, нали и аз все страдам  ooooh!

Благодаря, beauty_  Hug
Ами това пък забравих да питам. Каза ми само грамажа ...
Той е функция от различни мерки - CRL, обиколка на главичка, дължина на бедро и нещо друго беше. Та не съм питала за отделните мерки, ошашвих се Simple Smile
В четвъртък съм при моя платен док - вече ще питам Simple Smile
Стискам палци утре на теб и те чакаме да се похвалиш Simple Smile  bouquet

# 627
Явно никоя не е имала моя проблем,щом никой не ме отрази...

# 628
Леле, момичета, като прочетох за тези аборти в 20 и... седмици получих сърцебиене. Милите, представям си какво изживяване е, а може би изобщо нямам представа. Пожелавам на всички поне до юни да си носите тумбачетата и от там да излязат напълно здрави, хубави човечета. Hug

# 629

mar4ety Simple Smile , аз съм в другата крайност от началото на бременността... Една моя приятелка ми беше споменавала за Биогая при проблем като твоя .

Общи условия

Активация на акаунт