Коремчето на мама наедрява, а ЮЛЧЕ все по-силно шава!

• 33 378
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
princesaIrulan , добре дошла и успех !  Hug
Какви са тези късни спонтанни аборти ??? Защо ? Тромбофилия ?
Ужасно съжалявам Sad Стискам палци всичко да е наред този път  Hug Praynig  bouquet

Аз май повече започвам да се притеснявам и ще тичам на преглед още утре ...
Гърдите спряха да ме болят, от две нощи ставам само по веднъж - може и да си внушавам, но с три аборта всичко ме плаши Sad

# 601
bebka_8, не съм експерт по гърдите, защото мен никога не са ме боляли, но знам, че е нормално да спреш да се чувстваш бременна.

# 602
Да, да - и мен не са ме боляли никога, то има ли и какво - ама ей сега тук една-две седмици ме наболяват. Сега пък спряха -може да си е нормално ....
И понеже сега се вслушвам във всичко, всяка промяна в усещанията ми прави впечатление.
И аз знам, че през втори триместър спираш да се чувстваш бременна за известно време, ама пусто напрежение - ще взема да глътна някакви опиати и да се приспя до раждането, за да не мисля Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 603
Bebka_8,аз съм с голям бюст и много ме боляха гърдите до 10 седмица.Сега съм в 13 и много рядко ме болят,според мен е нормално.Всичко е наред,но за твое успокоение отеди да те прегледат.Аз така тичах е презната бременност за най-малкото нешо на преглед,защото и аз съм с 1 спонтанен аборт и то в края на 20 сезмица.Твоите в кои седмици бяха?
С тази бременност е по различно,нямам време да се тревожа нолкова покрай малката.Тя е на 1 год и 2 мес и нон стоп изисква внимание,мрънка,абе не ме одтавя на мира и за 1 мин.Сега е и малко болна и положението е още по лошо.....Та общо взето нямам време за нищо.Сега съм на преглед ва 27.01. и вече нямам търпение.Записах си и час за ФМ при д-р Чавеева за 23.02.
Това е от мен общо взето,не пиша често,защото в момента в който хвана телефона малката започва да ми го дърпа от ръцете.Сега спи и успях да напиша няколко реда Simple Smile

# 604
Принцеса,добре дошла!Този път всичко ще е наред!А казаха ли ти причината за абортите?
Аз се филмирах,с това течение.Вчера бях на микробиология,и на докторката не и хареса течението,каза,че може да е опасно,докато станат резултатите ми изписа полижинакс и още нещо.

# 605
Здравейте,аз съм с някакво разстройство и не знам вече какво да правя.Онзи ден цял ден имах,вчера нищо и днес пак.Пратих ММ до аптеката за Сметка и ще видим дали ще помогне.Някоя да е имала подобен проблем?

# 606
 PrincesaIrulan, bebka  и аз съм със спонатнен аборт в 22 седмица и треперя за всичко. Също съм на терапия,  само че с клексан и аспирин протект и омега 3 ми изписаха, заради лош кръвпоток на матката. Разбирам ви напълно за тревогите. Казват, че всяка бременност е различна,та желая и на вас и на себе си този път да откараме до 9месец и да си имаме здрави бебета. Трябва да сме положителни и да вярваме, че ще се случи и ще си ги гушкаме накрая Simple Smile При вас какви са причините? При мен се скъси шийката и мехура ми пролабира, та сега ми я гледат на всеки преглед и се следи кръвоотока на матката.  Мен гърдите също не ме болят, след това пък ме заболяват, но бебка разбирам страха ти,  така че за успокоение виж се с лекаря си.
Мари не се притеснявай, ще го лекуваш. Пусни си и урина за всеки случай да се види чиста ли е.

# 607
daniel80, добре, че сподели за кога си запазила час при д-р Чавеева  Grinning Аз преди 1 седмица звънях и бяха стигнали до 6.02 и нямаше още график за март месец (на мен ми трябва между 3-10) и уж трябваше да се обадя чак края на месеца.. но като видях за кога са ти дали на теб и звъннах веднага. Дадоха ми за 7.03  Simple Smile
Благодаря  bouquet

# 608

Млади майки, да ви попитам(за гр.София),в коя лаборатория си правихте кръв,урина и секрет.Мен ме насочиха към "Бодимед" в 22ДКЦ.Някой нещо,впечатления..?

# 609
Мира, аз си ги правя в Цибалаб. От години си пускам там изследванията. Стават на същия ден и сестрата тук в Младост 4 не ми гърми вените.

# 610
Мадленче,намерих клон в "Слатина",който ме устройва.Предполагам,че качеството на изследванията трябва да е на едно ниво,независимо от клона... newsm78

# 611
Мадленче,всеки мес.ли ти проверяват шийката и как?Тогава имаше ли някакви тревожни симптоми?

# 612
Мадленче, ти да не си от Младост 4?

# 613
Мира, предполагам че критериите са еднакви, а за точността нямам представа. Всяка лаборатория е с различни резултати, не коренно,   но все пак и не знам кои са верни и кои не.
Мари, Сигридов всеки месец ми мери шийката на неговия апарат. Гледа ми я през корема, но знаеш той с каква техника разполага. Нямах тогава никакви симптоми преди да се случи, а в деня, в който се случи контракции и прокървих и след това бях с 4 см разкритие за 30 мин.
 Ms.M мъжа ми е от Младост 4, та и аз живея тук . Да не се окажем комшийки ? Simple Smile

# 614
Не се въздържах и отидох още днес...
Още повече, мъжът ми като разбра, направо ме натири хахаха
Аз гледах да не изпадам в някакви ненужни истерии пред него, че той милият е по-зле и от мен.
И лекичко му съобщих, как лекичко съм притеснена ...
А той, все едно на нисък старт хахахха

Та, всичко е наред Simple Smile Бебчо си лежи, ритка си и си смуче яко палеца хахаххаха
Станали сме 180 грама и тази лекарка също предположи, че ще е момче Simple Smile
Каза, че щом съм изкарала една бременност до 21 седмица, съвсем скоро предстои да започна да го усещам по-добре. Сега отговаряме на 17-та седмица. Аз си броя, че сме 16+2.
Ох, дишам по-спокойно Simple Smile

Много ви благодаря за подкрепата, кокичета  bouquet Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт