Коремчето на мама наедрява, а ЮЛЧЕ все по-силно шава!

• 33 385
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, нещо не усещам движения вече няколко дни и почвам да се шашкам Sad
Седмицата беше напрегната и тичах напред-назад ...
Мисля си и да не би пък да съм се заблудила, че съм "прочула"  newsm78
Някой да е усещал няколко дни, а после няколко дни - не ?  Shocked
Гадна работа ...

Да питам и друго, някой с болки в гърдите ?
На мен са ми чувствителни по зърната и около тях. НО и като цяло ме болят ... навътре като че ли мускули, жили - не знам какво е ...
Чувствам ги тежки и пълни, а те са толкова малки милите Simple Smile
Направо не знам момичетата с големи бюстове как са  ooooh! Crazy Shocked
Бебка,това все едно аз съм го писала! За първи път усетих на 1 януари движения и от тогава нищо. А съм в 15+1! С каква плацента си? Аз съм с предна и това е  една от причините да не усещам движенията още! И с предишната Б пак беше така и пак късно усетих движения. Даже в 7 месец имах 2 дни, в които нищо не усещах. Отидох до спешното и ми се накараха защо съм чакала до сега, а не съм отишла по-бързо. В отделението АГ ме прегледаха и за щастие всичко беше наред. Но докторката също много се беше уплашила и ми каза "Веднъж съм имала мъртво бебе в такъв месец, втори път не искам да ми се случва!"

Еееее, 4ти месец е съвсем различно от седми. В седми вече бебето се усеща почти постоянно и липсата на усещания повече от 5-6 часа, да речем, е повод за притеснение. Обаче в началото на 4ти е съвсем друго - повечето мами дори още не са започнали да усещат бебето.

За гърдите - при мен е много тежко положението, имам ужасни болки при докосване, гърдите ми освен че са много подути, ами и усещането е като че ли ми се забиват игли. Имам чувството, че все едно нещо твърдо се опитва да се движи през млечните канали. Кърменето предният път беше почти неуспешно, и си мисля, че наистина може би са ми много тесни каналите. Още повече, че съм с двустранна мастопатия и тъканта на гърдите ми е съвсем изменена, може и да има връзка, въпреки че като съм питала лекари и ми казват - не знам.

# 586
Уххх, това звучи кофти Sad Аз не съм имала никога подобни усещания в гърдите - ще питам и док.

Иначе за движенията и плацентата, мисля, че съм с предна.
Защото като я питах как е плацентата има ли - няма ли, АГ ми каза :
Е, как... ето - тук съм аз с ехографа, това е коремната стена и после плацентата ...
Но се притесних в 14-15 седмица да усещам, според мен, бебче, а сега в 16 с. и дни - не ...

# 587
  • Перник
Естествено,че има разлика между 4 и 7 месец, Охайо! Мисля, че правилно съм се изразила в предишния коментар???? А и 5-6 часа пак не са много дари в 7 м за предна плацента. Това съм споменала: при предна плацента не се усещат движенията много (дори и в 7 месец). Аз движения не съм усещала много и в напредналите месеци. Но тези, които сте със задна плацента,няма как да разберете!

# 588
Мадленче,благодаря за отговора,аз както казах моето е също жълтеникаво ,но без миризма,но този зелен цвят от къде дойде не знам!Аз съм с едни зелени секрети в носа,дали има връзка не знам!
 Инок,не се притеснявай толкова за резултатите от БХС има толкова фалшиви резултати,важен е ехографския преглед,примерно доктор Сигридов не зачита много БХС и задрасква резултатите от там ако при фм всичо е наред!
 Бюти,лек полет,дано да няма сняг и лошо време тук,че толкова закъсняват напоследаък полетите,аз хич не обичам да летя зимата!

# 589
Бебка, явно си в застой, всичко ще е наред!
Аз не знам с каква плацента съм.
Кой ще пуска новата тема?
П. С. Много телеграфен пост стана  Mr. Green

# 590
  • София
Цветето, явно си била с кротко бебе и не е буйствало. И аз бях с предна плацента и не знам как не ме изкорми моят син. Една приятелка каза, че я е страх от корема ми и очаква всеки момент да изскочи извънземно. На този етап не се притеснявайте, момичета. На този етап се усещат, когато са много активни. Нормалните движения не се усещат

# 591
хахаха m_velizarova много се смях Simple Smile

beauty_, Дай Боже !
Хихи да, все едно чукна телеграма Simple Smile

# 592
Аз пък имам бодежи в гърдите. Някъде навътре, по-често на тази, която ми е с тесни канали и имах онези вазоспазми.
Момичета,  които пътувате по-често може ли да ми кажете след кой месец вече не качват на борда на самолет? И как точно може да покажеш в кой месец си? Може да ми се отвори едно летене в 8 месец... Та се чудя ще ме пуснат ли? Как биха ме спрели?

# 593
  • Перник
Цветето, явно си била с кротко бебе и не е буйствало. И аз бях с предна плацента и не знам как не ме изкорми моят син. Една приятелка каза, че я е страх от корема ми и очаква всеки момент да изскочи извънземно. На този етап не се притеснявайте, момичета. На този етап се усещат, когато са много активни. Нормалните движения не се усещат
Хаха, възможно е! Ще видим сега този щурчо какви ще ги върши  Laughing

# 594
  • Варна
Здравейте,
излезе ми резултата от БХС - комбиниран риск за Даун - 1 от 540. Очаквах, че няма да са добри резултатите, тъй като на ФМ докторката не успя да види носна костица колкото и и да се опитва, много се мяташе бебчето. Въпреки това решихме да пуснем изследването след консулт с една докторка от Генетиката. Така или иначе се разбрахме с докторката от ФМ да се видим пак като излезе резултата и да гледаме пак за костицата. Отделно ще се обадя и на докторката от Генетиката. Ама в Понеделник. Та няма да ми излишно да видя вие какво мислите  Confused

# 595
Snej_83, това не е лош резултат, спокойно. Дано на прегледа да се види всичко и да няма проблеми.

# 596
Естествено,че има разлика между 4 и 7 месец, Охайо! Мисля, че правилно съм се изразила в предишния коментар???? А и 5-6 часа пак не са много дари в 7 м за предна плацента. Това съм споменала: при предна плацента не се усещат движенията много (дори и в 7 месец). Аз движения не съм усещала много и в напредналите месеци. Но тези, които сте със задна плацента,няма как да разберете!

Оп, Цвете, спокойно! Не съм искала нито да те обидя, нито нещо да ти противореча.

Понеже даваш доста тревожен пример за 7ми месец, а момичето преди теб в 4ти се притеснява и вероятно е първескиня, за да не се притесни евентуално още повече, затова исках да подчертая разликата.

Няма нужда от 4 въпросителни и удивителни. Ако съм те разстроила, извинявай!

# 597
  • Перник

Оп, Цвете, спокойно! Не съм искала нито да те обидя, нито нещо да ти противореча.

Понеже даваш доста тревожен пример за 7ми месец, а момичето преди теб в 4ти се притеснява и вероятно е първескиня, за да не се притесни евентуално още повече, затова исках да подчертая разликата.

Няма нужда от 4 въпросителни и удивителни. Ако съм те разстроила, извинявай!
Оки, няма проблем! Просто исках да споделя и опит за бъдещи месеци, че дори тогава е вероятно да не усещаме всеки ден бебчетата и пак всичко с тях си е наред!!!! Хахаха... ето е 4 удивителни  Joy

# 598
Привет и от мен. Пиша от Бургас,термин 14 юли. Всеки ден фракси и аспирин. БХС излезе не лош. Два спонтанни аборта в 25 и 28 седмица...всеки ден е дар,но и страх...Работя и не мисля да спирам,защото ето днес-имам ден почивка и почвам да мисля лоши неща..

# 599
  • Перник
Привет и от мен. Пиша от Бургас,термин 14 юли. Всеки ден фракси и аспирин. БХС излезе не лош. Два спонтанни аборта в 25 и 28 седмица...всеки ден е дар,но и страх...Работя и не мисля да спирам,защото ето днес-имам ден почивка и почвам да мисля лоши неща..
Милата..., представям си какво ти е на душичката! Но този път ще е с успешен завършек през юли месец   Heart Eyes Ще си гушкаш сладкото бебче, а до тогава изгони лошите мисли от главата си

Общи условия

Активация на акаунт