Коремчето на мама наедрява, а ЮЛЧЕ все по-силно шава!

• 33 388
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Стормче аз все още не кашлям, но се притеснявам, че натам отиват нещата.  Confused Вчера просто загубих апетит, но реших да се опитам все пак да вечерям - отиде в тоалетната  Sad Днес гледам по малко да хапвам все топли неща заради болезненото гърло и удържам фронта.
За сънищата и аз тази нощ сънувах разни дивотии, но не мога да кажа, че преобладават кошмари. Ставам поне веднъж до WC  и напоследък трудно заспивам след това.
Иначе явно си ме тресат хормони - вчера плаках като идиот, защото трябваше да реша дали да ходя на работа или не  Shocked
Микробиология правих, но не са казвали нищо за цито. Не съм питала, понеже правих лятото и всичко беше наред, а и чета противоречиви мнения за нея по време на бременност.

# 571
  • София
Аз се замислих за друго: по принцип,дори и недай си Боже,резултатите от ФМ и БХС не са хубави,може ли да се направи нещо по въпроса?И на мен ми предстои БХС и взех да го мисля.. Confused

Аз минах БХС и резултатите не са добри. Сега трябва да си запазя час за амнеоцентеза след 16-а седмица. БХС е една статистика....

# 572
Inok, от хормоните ли е лошия резултат или от ултразвука. И защо амнио а не хорион? Извинявай ако много нахалствам, знам че понякога не искаме някой да рови .

# 573
  • София
Не нахалстваш Simple Smile Аз вече се поуспокоих, само първия ден ревах, после четох доста по темата Simple Smile
Проблемът е в един от хормоните - нисък е. Останалото е в норма. Доктора препоръча Пренатест или амнеоцентеза. Избрахме амнеоцентеза, защото Пренатест е по-ограничен към резултати, доста по-скъп а и при лош резултат пак ще пращат към амнеоцентеза.

# 574
Ще стискам палци.

# 575
Инок, съжалявам и стискам палци  Hug
Оф гледам за МБ говорите, аз пак имам някакъв дискомфорт долу, трябва да пусна чак след 10-тина дни пак МБ, ама ще е истинско чудо, ако не излезе нищо  Confused
Ние другата седмица летим за Англия, та поне малко разнообразие, че вкъщи вече  ooooh! надявам се да купя доста големи дрехи и за бременни, че там поне са габаритни като мен  Joy

# 576
Момичета, нещо не усещам движения вече няколко дни и почвам да се шашкам Sad
Седмицата беше напрегната и тичах напред-назад ...
Мисля си и да не би пък да съм се заблудила, че съм "прочула"  newsm78
Някой да е усещал няколко дни, а после няколко дни - не ?  Shocked
Гадна работа ...

Да питам и друго, някой с болки в гърдите ?
На мен са ми чувствителни по зърната и около тях. НО и като цяло ме болят ... навътре като че ли мускули, жили - не знам какво е ...
Чувствам ги тежки и пълни, а те са толкова малки милите Simple Smile
Направо не знам момичетата с големи бюстове как са  ooooh! Crazy Shocked

# 577
bebka_8, и аз съм така с усещанията и се рових из старите си писания и с дъщеря ми е било така. Явно е нормално. А и една приятелка ми каза, че след първото усещане 2-3 седмици нищо не е усещала. В интерес на истина и на мен от най-силното ми усещане(което беше и първо) сигурно минаха 2 седмици вече.
Даже четох, че съм писала тогава на момичетата да не се притесняват, че не са го усещали още, защото после ще се притесняват като не го усещат от време на време.

# 578
Ясно, благодаря ти  bouquet

# 579
Да се посмеем, група Simple Smile Честит уикенд Simple Smile

"Сядаш да хапнеш на обяд и ти обясняват, че свинското води до инфаркт, холестерол и неизбежен инсулт. Ти си викаш, ще изям само салатата, но разбираш, че зеленчуците са пълни с пестициди, нитрати и още нещо, дето даже не знаеш какво е, но явно се мре и от него. Посърнал, решаваш, че ще поминеш само с хлебец, но ти казват, че белият хляб има нула хранителна стойност, а набухвателите и подобрителите в него са толкова страшни, че по-добре да се наръгаш с вилицата в черния дроб, отколкото да го ядеш, или поне е по-безопасно. Не ти се яде днес точно риба, но това ти остава, обаче веднага ти изскача статия на екрана, която ти показва колко живак, тежки метали и други гадости има в половин скумрия, и излиза, че ако изядеш самата консерва, вместо рибата вътре, ще е по-здравословно. Към сирене не посягаш, то е ясно - алергени, лактози - мреш до седмица. Пийваш малко вода - изворна, да не объркаш оная с металите и йоните, бъбреците ти гърмят на секундата от нея - и разбираш, че спасение няма.
И ти идва смелост, и викаш:
Един път се мре, ваш'та мама !!! - и се връщаш към вратната пържола на тиган, кьорав антиоксидант да няма, и се набумкваш и с пържени картофи, само мас и скорбяла, два процента читаво едва ли съдържат, барем с двеста грама сол и си спираш интернета, че откачихме вече с тия изследвания на британски учени, к'во ядат тия там бе?" Simple Smile

# 580
Добре казано bebka_8  Joy Joy Joy Joy Да се чуди човек какво не е вредно да яде в това време  Grinning Grinning

# 581
  Хахаха, да я караме на фотосинтеза Simple Smile
Georgea, Inok стискам палци всичко да е наред и така ще бъде  Hug
И аз не усещам мърдане, пърхане и нищо. Бях се притеснила, но вчера бях на доктор и го видях бебо здрав е и си смучеше палеца, после си търкаше очите. Аз съм 15+1, а той е 150 грама и 15 см, струва ми се големичък и се чудя дали не са объркали. Вие какво мислите?
Моите сънища са пълна каша, всяка нощ сънувам и повечето са кошмари след тях заспивам много трудно...
На мен за гъбички cabdida albicanas ми изписаха Низорал за мазане, Гино- певарил за 3 дни. И интимен гел Гинофит.

# 582
Мадленче,а течението какъв цвят беше.Моето за ден-два стана зелвникаво и гъсто ,без мирис,много страно,четох,че и на други мами така,иначе е прозрачно или жълтеникаво.Днес съм ма микробиология.

# 583
Мари,жълтеникаво има и лека миризма. Не ме сърби, но е неприятно.

# 584
  • Перник
Момичета, нещо не усещам движения вече няколко дни и почвам да се шашкам Sad
Седмицата беше напрегната и тичах напред-назад ...
Мисля си и да не би пък да съм се заблудила, че съм "прочула"  newsm78
Някой да е усещал няколко дни, а после няколко дни - не ?  Shocked
Гадна работа ...

Да питам и друго, някой с болки в гърдите ?
На мен са ми чувствителни по зърната и около тях. НО и като цяло ме болят ... навътре като че ли мускули, жили - не знам какво е ...
Чувствам ги тежки и пълни, а те са толкова малки милите Simple Smile
Направо не знам момичетата с големи бюстове как са  ooooh! Crazy Shocked
Бебка,това все едно аз съм го писала! За първи път усетих на 1 януари движения и от тогава нищо. А съм в 15+1! С каква плацента си? Аз съм с предна и това е  една от причините да не усещам движенията още! И с предишната Б пак беше така и пак късно усетих движения. Даже в 7 месец имах 2 дни, в които нищо не усещах. Отидох до спешното и ми се накараха защо съм чакала до сега, а не съм отишла по-бързо. В отделението АГ ме прегледаха и за щастие всичко беше наред. Но докторката също много се беше уплашила и ми каза "Веднъж съм имала мъртво бебе в такъв месец, втори път не искам да ми се случва!"

Общи условия

Активация на акаунт