Коремчето на мама наедрява, а ЮЛЧЕ все по-силно шава!

• 33 186
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря, момичета.  Hug
Мари, в 15г.с.+2 дни.
На мен като изследвания досега са ми пускали кръв, урина, антитела заради фактора, Васерман, резус фактор. Днес ми пуснаха Спин, хепатит Б и токсоплазмоза. То това ще е май.
Да, и аз се сетих за Нели, дано да е добре.

# 646
Супер!И аз съм там 15+3.Утре ще пусна урина на своя глава,знаете ли какво се изследва при бременност.За изследванията,чакам да се запиша на Жк,тогава ще пускам.

# 647
Простете невежеството ми, неискам и да задълбавам в тази тема,но знаете ли на какво се дължат тези по-късни загуби н бебето(около 20г.с)?

# 648
Момичета, беше ми много приятно да съм при вас, но няма да продължа с вас. За съжаление моето малко сладко бебче е с Даун и ще го махна.

# 649
Джоржия,съжалявам,моето прекрасно момиченце също е с Даун,но съм щастлива,че никой не забеляза!Не те агитирам и уважавам избора ти!В нашата група за Сд има уникални деца,които говорят два езика,имаме студенти,има лекар със Сд в България,също и учителка.А дали органите на бебето са здрави?

# 650
Джорджия, съжалявам...

# 651
Georgea, толкова съжалявам за това, през което преминаваш и за тежкия избор, който трябва да направиш  Cry Прегръщам те!

# 652
  • Перник
Джарджия, съжарявам! Тежко решение ти се е наложило да вземеш...

# 653
Тежко е наистина,защото е неизвестно!Когато аз разбрах,бях в шок,в интернет пишеше неприятни неща,всичко изчетох и си казах....не....моето дете няма да е така!Всъщност статистиките са правени преди много години,и предимно се отнасят за деца изоставяни в домове.В бг обаче има малко деца в домове със Сд почти веднага ги осиновяват в чужбина.Извинявам се,но се върнах 2г.10м. назад,с всичките си чувства и мисли!Сд не е болест,а особенност,всичко се случва малко по-бавно....но се случва.За щсстие Ема няма увредени органи,но около 50%имат сърдечни проблеми,които се коригират.Много силно те прегръщам!Споделяй....чувства...емоции...изкарвай всичко навън ...не го задържай!Подкрепяме те .....

# 654
Georgea, съжалявам за случващото се, пожелавам ти много кураж, сили и нови, хубави емоции!  Hug

# 655
  • Русе
Georgea съжалявам много за това, което ти се случва.  Hug

# 656
  • София
Georgea, ужасно съжалявам за това през което се налага да минеш, силна прегръдка от мен

# 657
  • София
Джоржия, нямам думи! Много съжалявам, че преминаваш през този кошмар. Прегръщам те силно и ти желая кураж!

# 658
Ужасно съжалявам, Georgea   Cry Cry Cry
Силни прегръдки  Hug

# 659
Georgea,никоя майка не заслужава да научи такава новина..много съжалявам   Sad

Общи условия

Активация на акаунт