Коремчето на мама наедрява, а ЮЛЧЕ все по-силно шава!

• 33 180
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Джорджия, съжалявам и аз! Като майка на дете с увреждане, което се установява понякога чак на 3-4 годишна възраст не знам как щях да реагирам, ако ми бяха казали още като бременна и имах избора! Да гледаш такова дете е истинско предизвикателство, но най-вече тежка участ, заради това, че никога няма да го видиш да изпитва първата любов, да се напие до припадък, да се ожени и страха какво става с него след като ти си отидеш. Недей се обвинява за решението си  Hug

# 661
Бюти, разплака ме... поклон!

# 662
На моя приятелка детето и няма да проходи, няма да проговори...  дори е по-зле, но не ми се говори. Много е тъжно.

# 663
Georgea, много съжалявам Sad
Мари и Бюти, вие сте майки геройни, поклон  Hug

# 664
Ужасно съжалявам ! Сигурно е много тежко да се вземе това решение но сигурно е за добро!

# 665
Съжалявам Georgiа, прегръдки  Hug

# 666
Hug
Мънички душички са те. Селика, така е, има някои деца с увреждания, които не могат даже да реагират на твоята прегръдка и целувка. Може би вътрешно осъзнават, но само майката си знае какво и е.
Но да не се натъжаваме за такива неща, а да мислим положително  Hug
Аз пък да ви се оплача, хаха. Блъснах един бакшиш отзад  ooooh! Пътят е ужасен, поледица, верно, че и аз съм виновна, ама и той спря в последния момент, та като шейна се забих, ужас. Стреснах се, даже подпикнах  Blush Исках да минем по каналния ред, въпреки че на моята кола май нищо и няма, хаха. Обаче тоя само ме напсува, кой ми бил дал книжка, ала бала ( в своя защита искам да кажа, че карам кола много, често и без прекъсване и се смятам за добър шофьор  Mr. Green). Та напсува си ме и се качи в колата и така приключи сагата  Mr. Green

# 667
Джорджия, съжалявам за тъжната новина Sad Както са писали момичетата, добре е да идеш при Сигридов да чуеш още едно мнение. Бъди силна, стискам палци да стане чудо и да си останеш в нашата групичка!! 😚😚😚😚😚 гушшш

# 668
Бюти,важното е,че си минала само с уплаха и една псувня!Има много нагли бакшиши!
Мадленче,благодаря,но май не се чувствам като герой!Не гледам по-различно малката,май и не е по-трудно засега!Дано е все така!
Дар Бижии е да имаме здрави деца!Пожелавам го на всички,много силно!

# 669
Georgea,наистина много съжалявам.Бъди силна и направи това което чувстваш,че е най-добре.
На мен на 23 ми предстои биохимичния и малко се притеснявам какво ще покажат резултатите.
Надявам се всички да сме само с хубави новини за напред.

# 670
Здравейте,чета ви от самото начало и все си казвах: да мине малко време и ще пиша,да мина 12 седмица и ще пиша, после първата ФМ  и така.И това мина и ето пиша,имам момченце на 3г и 9м,което се вълнува като, че ли повече и от нас за бебчето.Тази бременност за мен беше малко изненадваща въпреки ,че се бяхме решили за второ бебче и сега съм повече от щастлива .В 14г.с. съм .стоя си вкъщи(в болнични съм от месец) и с малкия издивяваме и двамата.Беше ми приятно да се представя и да се присъединя към вас,да си бременеем заедно и дано всичко е наред за всички ни.  Simple Smile

# 671
Добре дошла!

# 672
Маменцето,благодаря . Simple Smile Пропуснах да кажа ,термина ми е 12 юли ,видях ,че имате и фейс- групичка,ще пиша по късно на Anna93 или Cveteto да ме добавят.

# 673
  • Plovdiv
Джорджия, много съжалявам и силно те прегръщам  Hug Hug Hug

Бюти, аз също не слизам от колата, но сега не съм карала, защото ми е много ниска колата и ме страх да не заора някъде.

# 674
Слънчо,привет и добре дошла!Дано всички имаме успешен финал!

Общи условия

Активация на акаунт