Коремчето на мама наедрява, а ЮЛЧЕ все по-силно шава!

• 33 177
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Здравей те момичета да се включа и аз само да каж че в петък мие фм стискайте  ми палци първа бременност ми е и то достачакана:)

# 676
me4enceto86 всичко ще е наред  Hug
и аз трябва да си запиша час за началото на февруари
днес дадох кръв и урина,резултатите след 2 седмици  #Crazy

# 677
Меченцето,стискаме силно!
Аз да попитам,понеже си слагам полижинакс-глобули,и в интерес на истината течението ми спря,но трябва да давам урина,сутришна,и се чудя как да стане,при условие,че може да изтече нещо от лекарството newsm78

# 678
Меченцето,стискаме силно!
Аз да попитам,понеже си слагам полижинакс-глобули,и в интерес на истината течението ми спря,но трябва да давам урина,сутришна,и се чудя как да стане,при условие,че може да изтече нещо от лекарството newsm78
Дръж чашката по-напред, все пак урината не излиза от влагалището, и да тече нещо от там, гледай, да не капне в контейнера.   Shocked

# 679
Маменце,благодаря,така ще направя,забелязвам,че сутрин винаги изтича,но док винаги ми е казвал първата струя да не е в контейнера,за да е стерилна. Hug

# 680
  • Русе
mari:), сложи си тампон иначе ще се замърси пробата.  Peace

# 681
Клео,чудесна идея,не се бя сетила!

# 682
Здравейте, днес лекаря по ЗК ми съобщи, че е излезнал хемолитичен стрептокок от микробиологията и от др. седмица ще пия антибиотик Sad Веднага отидох до частната АГ за още една проба.. Притесних се. Прочетох за тези гадини, може би причината е многото гнойни и сигурно недоизлекувани ангини катп дете.Иначе всичко е наред, все така нямам оплаквания. Вече коремчето порасна леко, но не е забележимо... Поздрави!

# 683
Слънчо, добре дошла  bouquet ще те добавя на 1-ва стр.
Меченце, успех!
Мари, да споделиш после резултата!
Лоли, и моята кола е ниска, ама нямам как - трябва да водя/взимам детето на градина, все още поработвам малко  ooooh!
Вчера явно от притеснението ме сви корема, пих едно но-шпа.
Морнинг, гадна работа, но щом трябва ще пиеш  Hug

# 684
Бюти и на теб успех на всички мама Simple Smile и аз ще пиша като излезе и моето фм и благодаря заподкрепата на всички

# 685
Слънчо, добре дошла Simple Smile
Морнинг, ще ги лекуваш, няма какво друго да направиш.
Мари, дано е чиста.
Меченце, стискам палци всичко да е наред  Praynig
Аз също съм активен шофьор, но в този студ не излизам много  и акумулатора ми май сдаде багажа.
Аз пак съм с въпросче: пиете ли още фолиева киселина?  Аз я спрях сега в началото на 15 седмица и се зачудих правилно ли направих...

# 686
На мен са ми останали 5-6 хапчета ФК и смятам да ги изпия. в 16-та седмица съм.

# 687
Аз имам още бая ( купих си на Jameson 200 таблетки още преди да забременя почнах да ги пия Simple Smile ). Чета за ФМ, че сте правили. Моята АГ не ми е пращала на ФМ, а само на БХС. Вече съм в 13та г.с. и май мина времето за първата ФМ...

# 688
И аз съм 16 г.с. и все още пия фолиева както и утрогестан, тази седмица съм на преглед и очаквам АГ-то да ми каже, дали да продължавам с фолиевата и как да спирам утрогестана/ омръзна ми вече този утрогестан /

# 689
Ms.M. не те ли прегледаха детайлно преди БХС? Нали от този преглед се ползват данните за БХС. Иначе се прави до 13+0
Мона, утрогестанна се спира постепенно, ако си с 2 пъти на ден, първо минаваш на един път, после спираш. Ток док ще ти обясни. А казаха ли ти пола? Моето бебче е момченце и в 12-та седмицана ФМ, когато видяхме пола, доктора кза да спирам утрогестана, чеще объркам бебо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт