Фентъзи и фантастика - Тема 9

• 32 274
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
  • България
Моят телефон е с екран от 6.8 инча и е перфектен за четене на книги.  Grinning
В последно време не ползвам fbreader, а Cool Reader- има много приятни фонове.

# 661
Като ми пораснат децата ще чета както ми е кеф Simple Smile. С три малки хобита ще чета както мога Simple Smile.
По правило не инсталирам приложения телефона, но това ще го сложа.

# 662
  • София
Аз ползвам през деня iBooks на телефона или таблета, пък вечер чета на лаптопа. Книги няма как да имам тук, но и в Бг последните години четях основно електронно.

# 663
  • Вестерос
Аз чета на таблета. В пдф. Или на хартия.

# 664
Аз съм предимно на таблета с Муун рийдър, преди си правех фонове, напоследък само нощен режим ползвам. Куул рийдъра много го обичах, наложи се да го сменя покрай фентъзито - с по-големите книги забиваше ужасно. На очите ми е най добре на монитора - светло сив фон с  тъмно сиви гоОолеми букви - но ми се изкривява вратлето.

# 665
В момента чета на телефона, той е 5,5 инча, ползвам Aldiko. В интерес на истината по-приятно от истинската книга няма. На електронния вариант ми липсва усещането за реалност, до къде точно съм стигнала на книгата, колко страници ми остава и т.н.

# 666
  • София
За мен големината на екрана няма значение, на четците, които са направени само и единствено за четене на книги, самият екран е съвсем друг, усещането също, точно си е все едно гледаш лист на книга. Иначе може да си избираш как да ти следи къде си в книгата - на страница, на процент, локация, време четене оставащо до края на главата или на книгата... Идеално се ориентирам къде съм Simple Smile

Windekind - с три малки деца, направо ти се възхищавам, че изобщо намираш време и за книги Simple Smile

Всъщност кой как чете няма голямо значение, важен е резултата и удоволствието, което доставя прочетения текст Simple Smile

# 667
  • София
Първо извинявам се, че втори пореден пост...

Разглеждах си сега сайта на колибри... там в "Очаквайте" имало секция "Далечни предстоящи"  Joy hahaha Joy
??? какво изобщо трябва да значи това???  Crazy Mr. Green
Та, както и да е, там открих все пак "Половин сват" на Абъркромби... значи, може би, има надежда... някога, в далечно бъдеще предстои   Joy

(това по повод, че скоро си го обсъждахме и сподех опасения, че може и да са зарязали поредицата... може пък и да не са, в крайна сметка).

# 668
Далечни предстоящи наистина звучи интересно. Тоя Ярви изобщо ще стане ли някога крал? Харесах чичо му повече - надявам се да остане той, да си има деца и те да го наследят, но не мога да предвидя плановете на автора...

# 669
  • София
Далечни предстоящи наистина звучи интересно. Тоя Ярви изобщо ще стане ли някога крал? Харесах чичо му повече - надявам се да остане той, да си има деца и те да го наследят, но не мога да предвидя плановете на автора...

Скрит текст:
не,той никога не е имал такива амбиции всъщност. Не е човек на трона той, по-точно на него му дай да плете интриги в сенките.
Малко или повече ми се губят някои моменти вече, но като цяло той всъщност искаше да отмъсти на убийците на брат си и баси, съответно на чичо си и на баба Вексен, постигна си и двете цели и стана дядо Ярви накрая (т.е. глава на там какъвто им беше религиозния орден).

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 17:51 от Angel_Dust

# 670

Скрит текст:
Аз всъщност четох първата - питах, в случай, че някой е чел в оригинал. Спомням си, че отмъсти, но се опасявам после да не си промени мнението и да развие амбиции.  Simple Smile  А и онази овца, годеницата му тепърва щеше му отмъщава... Нали имаше освен нея и една друга кандидатка - тримата са най-не романтичния любовен триъгълник - може някоя от двете да го амбицира да се бори за короната...

# 671
  • София
Скрит текст:
Аз всъщност четох първата - питах, в случай, че някой е чел в оригинал. Спомням си, че отмъсти, но се опасявам после да не си промени мнението и да развие амбиции.  Simple Smile  А и онази овца, годеницата му тепърва щеше му отмъщава... Нали имаше освен нея и една друга кандидатка - тримата са най-не романтичния любовен триъгълник - може някоя от двете да го амбицира да се бори за короната...

Скрит текст:
В крайна сметка на техния трон остана майка му, като кралица регент, на 2 годишния си син ( какво му се пада това, полубрат от  чичо му?)
Виж с тази побърканата му годеница не помня какво стана, само, че си получи подобаващото.

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 19:40 от Angel_Dust

# 672
Супер! Майката е готина - одобрявам  Simple Smile

# 673
Здравейте!  Peace Започнах Нощен патрул на Лукяненко . Дано успее да ме грабне!!!

# 674
  • София
 smile3508 Новината, която чакам от месеци Heart Eyes

20 Февруари 2017

Общи условия

Активация на акаунт