Фентъзи и фантастика - Тема 9

• 32 940
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря, аз тези неща горе долу ги помня, но нюансите ми се губят...предполагам че полека лека ще наваксам, все пак книгата е обемна и ще се присетя  в процеса на четене Wink

# 511
Здравейте  Grinning Искам да попитам някой чел ли е поредицата "Братството на черния кинжал"? В момента съм на книга 10, но тъй като имах прекъсване в четенето от около година не мога да навържа една от историите и ми се ще някой с по-пресни спомени да ми отговори  Grinning

# 512
За тази поредица по-добре надникни в темата за любовните романи, там абсолютно всеки я е чел Wink
Аз също, но не и последните книги, та не знам дали ще мога да ти помогна

# 513
В любовните ли?  Shocked

Като се замисля ... да  Joy

И все пак да попитам
Скрит текст:
каква е историята на Ноуан, майката на Хекс? Как се озова в къщата на братята? Не си спомням в предните книги какво е писано за нея?

# 514
О, и аз не си спомням, ама то май има по-натам книга за нея...в любовните, да, те са си чисто любовни, ако ще и паранормални да са. Там питай.

# 515
Скрит текст:
но Сандърсън я уби.
 Rolling Eyes

Скрит текст:
Ясна не мъртва. Била е в света на духчетата. Епилога в Сияйни слова е за нея и Шута.

# 516
  • В полите на Пирин планина
.Ели., още довечера ще отворя книгата и ще прочета.  Sunglasses  Hug

# 517
  • София
В любовните ли?  Shocked

Като се замисля ... да  Joy

И все пак да попитам
Скрит текст:
каква е историята на Ноуан, майката на Хекс? Как се озова в къщата на братята? Не си спомням в предните книги какво е писано за нея?
Ако не се лъжа в 8-ма книга е разказана цялата й история.

# 518
Благодаря Angel_Dust  Hug

# 519
  • Sofia
Отдавна не съм влизала.
Връщам се назад да намеря нещо ново за четене.
Като гледам сте зачекнали любовните романи Simple Smile

# 520
  • София
В любовните ли?  Shocked

Като се замисля ... да  Joy

И все пак да попитам
Скрит текст:
Не съм много надежден източник, но не беше ли в онзи другия свят, в който живееше онази Главната и тия донорите. И дойде с дъщеря и Пейн после при Братята? Повечето книги съм ги прехвърляла отгоре-отгоре, само историята за Куин и Блей я знам в подробности. Mr. Green

# 521
Напредвам с книгата и постепенно ми се изясняват нещата  Grinning Да, тя идва от света на Скрайб Върджин  Peace
А историята на Куин и Блей и аз я следя  Mr. Green Grinning Grinning

# 522
  • София
В любовните ли?  Shocked

Като се замисля ... да  Joy

И все пак да попитам
Скрит текст:
Скрит текст:
Не съм много надежден източник, но не беше ли в онзи другия свят, в който живееше онази Главната и тия донорите. И дойде с дъщеря и Пейн после при Братята? Повечето книги съм ги прехвърляла отгоре-отгоре, само историята за Куин и Блей я знам в подробности. Mr. Green
Скрит текст:
горе-долу това беше, а в същата книга се разказваше и за миналото й с Тормент и Дариъс, как я откриха със симпата и го убиха, после тя роди, самоуби се и те отнесоха бебето й в пновото му семейство и май Дариас и даде името... пък как и защо беше решила онази главната да я вземе при себе си и да я спаси реално не помня.
За подчертаното - дам - и аз така. Embarassed Crazy Heart Eyes

Ani Ka, NoMe - ще се включители в номинациите?

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 09:02 от Angel_Dust

# 523
Да, тия двамата и немия и аз ги знам  Mr. Green  Останалото-пълнеж

# 524

Ani Ka, NoMe - ще се включители в номинациите?

Да, защо не  Grinning Вие до тук кои книги сте номинирали?

Видях, че сте коментирали Колелото на времето. Аз лично стигнах някъде до третата книга мисля, но се отказах. Много описателно, подробна ми се видя, с прекалено много герои.

Бих номинирала Хрониките на Амбър.

Общи условия

Активация на акаунт