Испания

• 89 583
  • 792
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте! Извинявам се,че така нахълтва в темичката ви,но имам нужда от съвет и първо за вас се сетих.Съпругът ми е международен шофьор,но прекарва времето си предимно в Испания.Можете ли да ме посъветвате от кой мобилен оператор е най-изгодно да си вземе предплатена карта? Най-вече за интернет.Оказа се,че нашият Теленор никак не е изгоден и сега търсим вариант..

# 601
  • Ispania
Аз живея точно в “микроклимата”. Ами зимата ми е адски студено 🙄, всички ме гледат странно, а аз и една германка цяла зима дуднем какъв е студ. Съседите холандци си прокараха парно и бяха единствените в целия урбанизасион които си сложиха🤣. Останалите сме на климатик или камина. Къщите нямат добра изолация, и не  говорим за оскьдни къщи , а за абсолютно всички 🙄. Просто така са “свикнали “тук. “Не било студено “, направо си е студ🤣🤣.

# 602
  • Ispania
Здравейте, извинявам се, че нахълтвам, но ако има родители, живеещи в Испания и имащи дете с увреждане много моля да ми драснат на лично. Благодаря 🌺
Писах ви

# 603
  • Euskal Herria
Alien1, за какво ще се ползва интернета? А разговори?
Ние имаме карта на Диги - румънски оператор, който действа на територията на Испания. Според тарифните му планове имаме примерно 400 минути за разговори от Испания към цяла Европа + интернет (10 евро). Минутите са за 1 месец и след това се презарежда.
https://www.digimobil.es/

# 604
  • Spain
 Alien1 виж и тази компания, макар че няма безплатни минути, тоест плащаш си осъществяване на връзката..Мисля бяха 18 сент. и после си говориш колкото искаш, също може да си увеличиш мегите...  https://www.lowi.es/tarifas-movil/
 Е Вал ти ако не си на студено, то кои ..при теб си е баш студенко

# 605
  • Ispania
Ада, аз съм точно вече на микроклимата 🤣, отдавна смених центъра 😅.

# 606
  • Мадрид / София
Здравейте! Извинявам се,че така нахълтва в темичката ви,но имам нужда от съвет и първо за вас се сетих.Съпругът ми е международен шофьор,но прекарва времето си предимно в Испания.Можете ли да ме посъветвате от кой мобилен оператор е най-изгодно да си вземе предплатена карта? Най-вече за интернет.Оказа се,че нашият Теленор никак не е изгоден и сега търсим вариант..
Аз съм със Симьо (Simyo) и съм доволна. Тарифата може да се нагласи според нуждата. Разговори: от 0 мин. плаща се само водените разговори (ако не се говори, не се плаща), 20 мин. на месец - 1€. Има и повече минути до безкрай. Интернета също може да се нагласят Mb,  като най-много са 25 Gb - 28 €. Оператора е виртуален като ползва мрежата на Орандж. За Еврозоната вече не се плаща Роуминг и интернета струва еднакво както ако си в Испания.

# 607
Здравейте мами. Удобно ли е да ми дадете номер на счетоводител или някой който ми би разяснил кякъв е реда за изкарване на документи,откриване на фирма и закупуване на жилище. С мъжа ми сме решили да се преместим в Аликанте (поне за сега към там сме се ориентирали) .В момента живеем в Англия, но не сме щастливи тук . Как стоят нещата с работата? Благодаря ня всеки отзовал се. Simple Smile

# 608
  • ES
Fashionn Londonn, писах ти на лични

# 609
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ние преди 2 години бяхме в Барселона през ноември, беше си бая студено, особено като стоиш 2 часа на отворен стадион да те одуха хубаво вятъра. Следващите два дни живях под климатика. И двата пъти като сме наемали жилище в Барселона е било с климатик само в хола, спалните не се отопляват, но те пък се падаха вътрешни и честно казано не беше и необходимо.
Изненадата беше Валенсия през април, навън пече слънце, топло, обаче явно апартамента - и понеже си ги мерим  150кв. - понеже е бил празен беше дооооста студен, но там пък с локалното нещата се наредиха. Направихме един Гъливер и като се върнахме вече се беше стоплило Wink

# 610
Здравейте,предстой ни преместване в Испания.Имаме бебенце на 5 навършени месеца,което ще трябва да захраня там и това страшно ме притеснява😪.Ще се радвам,ако има мами,които са били в моята ситуация,да споделят каквато и да е информация за захранването.Педиатъра,там ще ми дава ли насоки 🙄?Бих приела и готова схема за захранване с испански пюрета и каши,по дни и количество.Предварително благодаря😊 и дано да има мами в моята ситуация😪

# 611
Здравейте,предстой ни преместване в Испания.Имаме бебенце на 5 навършени месеца,което ще трябва да захраня там и това страшно ме притеснява😪.Ще се радвам,ако има мами,които са били в моята ситуация,да споделят каквато и да е информация за захранването.Педиатъра,там ще ми дава ли насоки 🙄?Бих приела и готова схема за захранване с испански пюрета и каши,по дни и количество.

# 612
  • Mediterraneo
Не виждам какво те притеснява изобщо. Тук има пюрета, каши и педиатри. Отделно ще решиш дали да слушаш насоките на педиатъра си, понеже имам племенник на 5 месеца и се пуля като чуя какво съветват майка му на консултациите!

# 613
  • Мадрид / София
Няма проблеми със захранването, педиатри и детски храни. Моята внучка е на 1,9 г. и минахме по този път. Определено е различно захранването от когато сина беше на тази възраст. Не се притеснявай за това.

# 614
  • La casa de Mickey Mouse
Относно захранването, зависи то теб как искаш да захраниш и по каква схема. Никой няма да ти даде точно по дни и количество, ще се водиш по детето. Определено ще получиш насоки и таблица кое след кое се въвежда.
Както казах, много зависи каква схема ще си избереш. Аз захраних на 6мес с картоф, после въведох морков и т.н. Каяи ползвах само за сгъстяване на плодовите пюрета. Не съм давала вода до момента, в които не замених едно цяло ядене.
Други захранват на 4 мес. и започнаха с плод. Пак казвам зависи детето дали е готово и за какво е готово. Всяка майка сама си решава, кое е най-добро за детето и.

Общи условия

Активация на акаунт