Време вече не остана, Януарче гушка мама - Тема 7

• 44 550
  • 575
  •   1
Отговори
# 465
Момичета наистина е тапата защото сега доизтече и то голямо количество като желе наистина и с по кафяв цвят  Flutter ... сега само ще чакаме или водите или контракции , дано днес да си родя поне да е на термина ми и дано наистина да мине леко че доста съм стаписана от това че незнам какво ме чака ... за сега усещам само контракции но без болка и малкия многоооо се разрита  Simple Smile ... ще разкажа когато мине всичко , успех и леко раждане на тези които чакат още  Hug

# 466
  • София
SteliNiki Вероятно контракциите ще се засилят, щом ти е паднала тапата, шийката се подготвя. Пожелавам ти повече спокойствие и леко раждане ! Simple Smile

# 467
  • Стара Загора
Стели, Аля, стиснати палчета и от мен! Да тръгват нещата и да минат бързо и неусетно Hug

Нас пък май ни хвана някакъв скок в растежа на 20-я ден. От вчера търси да суче през час-час и половина, включително и през нощта, гърдите ми станаха на палачинки от толкова дъвкане  #Crazy
Иначе вчера го изведох на първа разходка навън в слинга, заспа още щом влезнахме в асансьора и си откарахме повече от час, ходихме да му взема акта за раждане и разни други дребни задачки свършихме, голям кеф Simple Smile

# 468
Мусито, някакъв временен пик сигурно е. Аз като се сетя голямата как качи един месец 1300г, чудя се дали и това чудо ще е същото, засега бая си похапва, а и ти сподели за 2 седмици 800 г прираст, добре си хапва и твоят младеж, живи и здрави да са  bouquet
Акта за раждане като спомена - ти сама ли ходи да го вземеш? Чудя се дали ще го дадат само на ММ да не идвам и аз до СЗ, че да не мъкнем и детето в тоя студ. То как се водеше точно службата, която ги раздава, да мога да врътна един телефон да питам?

# 469
  • NE
Болничните са:
*45 дни преди термин
*42 дни от болницата
*остатъка до 135 дни от ЛЛ на детето в зависимост кога се е родило бебето се изчислявя
Стели Стискам палци. Засичай си контракциите. Peace Ако изтекат водите директно в болницата.
Къде реши да раждаш?

# 470
Флауър, благодаря за болничните  bouquet

# 471
  • NE
Понеже родих 15 дни преди термин последния болничен от ЛЛ на детето ще ми е 63 дни (30+42+63).

# 472
Болничните са:
*45 дни преди термин
*42 дни от болницата
*остатъка до 135 дни от ЛЛ на детето в зависимост кога се е родило бебето се изчислявя
Стели Стискам палци. Засичай си контракциите. Peace Ако изтекат водите директно в болницата.
Къде реши да раждаш?

Аз във окръжна болница Варна ще си раждам тъй като доктора ми изражда там  Simple Smile ... а контракциите спряха , но на моменти още ми изтича от тапата ...сега ми остава само чакането и странно че много ми се спи и май ще си подремна малко че може да се окаже дълга нощ знам ли и аз  Flutter

# 473
  • София
Стели, ако можеш поспи наистина. Според мен много скоро ще трябва да тръгнеш към болницата. Стискам палци  Hug

# 474
  • NE
И аз стискам палци. Hug

# 475
Аз утре постъпвам в МД.
Ще ме проследят и предполагам , че ще ми пуснат системи, че контракциите ми са само нощем и са доста нарядко.
Стискайте палци да мине по- леко

# 476
SteliNiki, стискам палци и вярвам, че всичко ще е наред!   Simple Smile

Alja98, палците ми са стиснати и за теб! В МД с избор на екип ли си? Дано не те карам да повтаряш.  Blush  Пиша от сега, понеже с моя кривчо не знам кога пак ще имам възможност да се включа. Аз предвиждах моето раждане да е там, без избор на екип. Обаче при нас нещата се стекоха по друг начин и въобще не раждах в България.

Musito, кога е родено твоето бебче? Нашето е на 1-ви и се чудя кога можем да си вземем слинг. Струва ми се раничко още и не съм сигурна дали е добре за главата му, затова питам.       bouquet

# 477
Момичета, да се похваля и аз най-после. На 21.01 в Окръжна болница гр. Варна  се роди нашия син Кристо - 3100кг.  51 см. Благодарение на моята страхотна лекарка Др. Елена Димитрова, която води раждането, всичко мина по възможно най-дабрия начин и за двама ни. Не вярвах, че ще го кажа но имах едно прекрасно, нормално първо раждане без каквито и да било упойки, нямах шевове нямах разкъсвания. Благодарна съм, че се доверих изцяло на лекарката ми и заедно постигнахме най-доброто.   Може би имах и голяма доза късмет.  Да болка има и то нечовешка, но в мига в който излезе всичко свършва. Веднага след като родих бях готова да стана и да си тръгна Simple Smile

# 478
SteliNiki стискам палци  Praynig
С първото раждане и аз бях по същия начин.В 8 часа сутринта почна да ми пада тапата и в 20:45 гушках бебка  Blush
Незнам как да ви почерпя виртуално ама се чувствайте почерпени по повод рожденния ми ден  Wink

# 479
Честито на всички родени бебчета! Лонепа, честит рожден ден!

Стели, стискам палци да се похвалиш скоро Simple Smile

Feeling, моето бебче е родено на 8ми, но миналата седмица го сложих в слинг. Главата му може да се придържа от плата, но на него много не му хареса вътре. Втори път не съм го пробвала още. Слинг-шал е моят, направих си го от дълго парче трико.

Общи условия

Активация на акаунт