Време вече не остана, Януарче гушка мама - Тема 7

• 44 545
  • 575
  •   1
Отговори
# 480
bubi_h, честит син! Да порасте здрав и щастлив човек! Бързо възстановяване на теб!       bouquet

Lonepa, бъди здрава и честита!      Hug

9005, благодаря ти, че сподели!     Hug     
Значи не е рано. Ще потърся и аз да купя. И на таткото вече му е мерак да си го носи така.   Crazy

# 481
Bubi_h, да е здрав и щастлив бебокът и много да те слушка!
Lonepa, честит празник! Много щастие и на теб!
Аз вече се отказвам да чакам да раждам и отивам да си Мол-увам.
Аля, Стели- успех и на двете и чакаме да се похвалите. Аз се записах в новата тема на Февруарчетата, натам отиват нещата, но ще ви чета.

# 482
  • София
Alja, успех утре. Леко раждане ти желая  Hug
Lonepa, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива  bouquet
Nia, не се заканвай много на февруарките. Може да родиш много скоро. При мен нямаше никакви симптоми и за един час тръгна всичко. Стискам палци да си останеш върла януарка  Wink

# 483
  • NE
buhi_h Честито ти юначе! Пожелавам на Кристо да е жив и здрав. Радвам се, че всичко е минало спокойно и нормално и ти пожелавам лесно кърмене. Hug
Lonepa Честит рожден ден! Бъди здрава, усмихната и много щастлива. bouquet
Alja98 Успех и късмет! Hug
Feeling Еластичните слингове са най-подходящи за новородени. Вчера дойде моя и днес ще го пробваме. Heart Eyes Аз се спрях на Boba wrap. Държи цена, но е много хубав. Ако искаш мога да ти дам линк към темата за бебеносенето.

# 484
Bubi честито бебче! Много хубаво и леко раждане! bouquet bouquet

Feeling с избор на екип съм, предпочетох да ме проследят последните два месеца , следяха бебчето и се надявам да я изродят и да се погрижат и за двете ни. Пък ако се наложи спешно секцио все пак знам ,че са добри и в това.

Steli днес-утре ще чакаме новини Hug

# 485
Аз може дс се каже че родих два пъти за един ден. Започна всичко в 7:30 сутринта със система окситоцин и 4см разкритие. Към 10:30 ми и пукнаха водите и си продължиха конттакциите. В 4:30 вече бях с пълно разкритие и ме качиха на масата. Напъвах до към 17:20,но без резултат,просто беше неправилно напъването ми. Мъчих се и накрая ме оперираха... и сега си имам най-страхотното бебче за мен 😍

Пожелавам на останалите бременни леко раждане!

# 486
Vuteva честито бебче! Съжалявам ,че си се измъчила, но важното е ,че сте добре с бебчето.
Бързо и успешно възстановяване ти желая и бързо да се раздвижиш  Hug Hug bouquet bouquet

# 487
Момичета цял ден ми пада тази тапа , колко трябва да е количеството че вече много ми се вижда и взех да се притеснявам  Rolling Eyes иначе контракциите станаха доста по-силни като усещане за стягане чак въздуха ми спира , а болката е многооо слаба ...цял ден чакам направо  #Crazy

# 488
  • София
Steli, на твоее място бих отишла в болницата. При мен започнаха като менструални болки контракциите и като отидох бях с 4см разкритие.
Вутева, моето раждане протече по същия начин, само без секциото. Накрая лекарят ме натисна здравата по корема и така успях да родя, че напъвах повече от час и малката се беше изтощила много.

# 489
Bubi_h честита рожба,да ви е жив и здрав!
Дай Боже всички чакащи се похвалят с такова леко раждане като твоето  Praynig
Благодаря ви много за милите пожелания  Hug

# 490
Flower Fairy, ще съм ти много благодарна, ако имаш възможност да ми дадеш линк.      Hug
Boba wrap, предполагам, може да се намери в някой онлайн магазин? Ще потърся.   Simple Smile

NiaV, аз до последно вярвах, че нашето бебе ще си се роди, ако не на термин, то поне в месецът, в който трябваше, но той си беше решил друго. Терминът ми беше на 24.12.2016, Коко се роди на 01.01.2017, та ето ме при вас.    Simple Smile

Alja98, хубаво си решила.     Hug   В МД наистина са добри.

vuteva, съжалявам, че си се измъчила така. Sad
Не ти ли даваха насоки относно напъните, за да ти помогнат? Аз съм страшно благодарна точно затова на екипът, който изроди бебето ни. В последните минути се наложи да натиснат корема ми, но беше внимателно (или поне на мен така ми се стори в целия зор), а и ме попитаха за разрешение.

# 491
Момичета стискайте палци , че днес явно ще си гушкам бебока ... в 1:30 започнаха да ми текат водите , но нямам нито болки ,нито контракции и затова ще изчакаме още малко и отивам да видим какво се случва  Praynig

# 492
  • NE
Стели Стискам силно палци всичко да мине спокойно и нормално. Успех!

# 493
Честито на новите мами! Здрави и щастливи бебоци  bouquet bouquet bouquet
Момичета, заинтригувахте ме със слинга. Само веднъж сме ползвали -  като качвахме 7-те езера, и то ММ го носеше, беше си хендмейд. Ама няма ли опасност да свикне много на носене на ръце и после да не иска да стои в леглото  Rolling Eyes не, че не се гушкаме и носим и без слинг, ама ми се струва, че много им харесва и  се пристрастяват някак   newsm78

# 494
  • NE
Feeling Заповядай  Hug
Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 6
Boba се продава почти навсякъде. В момента е намален в Tescodirect на 30 паунда. Аз си го взе от немския ибей.
Рали В слинг повече се носят бебета, които не обичат да стоят сами. Според мен е много удобно, особено когато има и друго малко дете в семейството.Носене наподобява носенето в утробата и бебето го приема за много удобно и уютно.

Чакаме Стели и Alja98. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт