Време вече не остана, Януарче гушка мама - Тема 7

• 44 534
  • 575
  •   1
Отговори
# 495
Поздрави на новородилите Simple Smile По бързо да се прибирате и да нямате колики.  Hug

Момичета на 22 дни сме, а все още сме жълти. Велимира наддава добре. Ака редовно, храни се през 2.5-3 часа. Вече започва и да се задържа будна не заспива веднага след кърмене. Педиатърката ме кара да давам глюкоза. Пробвах... наливах я един ден развали си яденето и направи страшни колики. Спрях глюкозата и сме само на кърма. Такива неща от баткото не помня затова моля да ми кажете има ли други с толкова продължителна жълтеница ???

# 496
Сложна е при мене май рано дойдох в болницата , уж от водите потекоха , но ме приеха само със 1,5 см.и доктора май го прави 2 см. И каза че спукал мехура  newsm78 ... това още към 9 сутринта и от тогава не са ме гледали за разкритие защото нямам болки , но пък имам свивания на корема и незнам какво ще става много зле се чувствам емоционално защото съм сама и си поплаквам  Cry... ужасно много ме е страх и искам да съм си вкъщи с мъжа си

# 497
Сложна е при мене май рано дойдох в болницата , уж от водите потекоха , но ме приеха само със 1,5 см.и доктора май го прави 2 см. И каза че спукал мехура  newsm78 ... това още към 9 сутринта и от тогава не са ме гледали за разкритие защото нямам болки , но пък имам свивания на корема и незнам какво ще става много зле се чувствам емоционално защото съм сама и си поплаквам  Cry... ужасно много ме е страх и искам да съм си вкъщи с мъжа си

# 498
  • NE
Стели Успокой се. Съвсем скоро ще започнат нещата при теб. Щом са ти изтекли водите ще започнат и силните контракции за разкритие. Имай вяра в доктора си и акушерките. Погали коремчето, съвсем скоро ще гушнеш най-голямата радост в живота си.
Според мен всичко е наред. С изтекли води раждането трябва да стане до 24 часа. И първия път ме приеха с изтекли води и малко разкритие. Системата окситоцин форсира много бързо нещата.

# 499
Стели, спокойно! Ти си моят герой и ти следя постовете, сигурна съм, че бързо ще се справиш и всичко ще мине чудесно! Хайде след малко да ни пишеш пак спокойна и щастлива- бебчето идва!

# 500
Стели, всичко ще бъде наред!     Hug
Емоционално е, разбирам те. Аз посрещнах НГ сама в болницата. Не е за разправяне как се бях надула като балон от рев.   Blush   Съвсем скоро ще си безумно щастлива!   Heart Eyes

Flower Fairy, много благодаря за линка и споделената информация! Ние сме в Германия, ще потърся и аз в тукашния Ибей. Амазон също ще разровя сега.   Party      Hug

# 501
  • NE
Feeling Щом си в Германия лесно ще намериш слинг на Manduca. Те също са много хубави. Моята Boba е  малко носен от търг в ebay. Предимството пред Manduca е че за сезона поддържа малко повече топлина и се материята се наглася плътно по тялото и дори да се извадио бебето не е нужно повторно наместване на слинга. Peace В темата, която ти пратих има много добри отзиви и за Manduca. Peace

# 502
Прекрасно звучи! Пускам търсачката. Много благодаря, че ме "светна" по темата!      Hug      bouquet

# 503
Стели, успех и не се притеснявай за нищо  Hug Съвсем скоро ще гушкаш един малък сладкиш Heart Eyes (ако вече даже не си готова  Laughing)

# 504
  • София
Стели, не се страхувай. Водите щом са тръгнали ще родиш до няколко часа. Сега трябва  да си силна, скоро ще гушкаш най-важното нещо в живота ти. Пожелавам ти бързо да мине всичко и да се похвалиш на финала! Може и да си готова вече ... Simple Smile

Аз обмислях идеята за слинг/раница , обаче ме притеснява факта, че се привързват много към тялото на  майката и после като натежи ще ми е трудно да се носим. Лятото в парка редовно виждах майки със слинг бутащи празни колички.

# 505
  • NE
Ако е хубава раницата не би следвало да тежи бебето на майката. Peace

# 506
Steli и мен ме приеха в болницата, но без контракции и без разкритие. Док каза , че ще чакаме и се ужасих колко ще вися в стая без тоалетна и много силно парно при условие,че едвам спя на студено. Пуснаха ме в домашен отпуск и ще си чакам пред телевизора. Днес качвах стълби, разхождах се и дано тръгне бебче , че вече преносвам

# 507
Аз пък си записах дата за среща с моята мома и се надявам всичко да мине добре. Освен с Аля и Стели, която сигурно вече целува бебче има ли някой чакащ? Нямам търпение  Party

# 508
Днес във 21:40 се роди Даниел -3550/51 но със спешно секцио тъй като за цел ден болки на 5 минути успях да направя само 2см ., А водите му бяха тъмно зелени катокато блато и главата му остана на високо и нямаше да се справя с раждането , но всичко мина сега не чувствам никаква болка  :flutter
успех на всички не родили нека да имате прекрасни раждания  bouquet

# 509
SteliNiki честито,нека бъде жив и здрав малкия Даниел и само поводи за гордост и радост ви носи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт