Време вече не остана, Януарче гушка мама - Тема 7

• 44 536
  • 575
  •   1
Отговори
# 75
Велимира се появи на бял свят 3,350 52 см.

Знаех си аз ! Хайде да ти е жива и здрава, много щастлива и борбена дама Simple Smile))) Бързо възстановяване на теб  Hug

# 76
Честито. Да е здрава и кротка. Чакаме те да разкажеш Simple Smile

# 77
Честита бебка, много да ви радва  bouquet
Искам и аз вече.

# 78
  • София
Womanitka, честита принцеска! Да е жива и здрава и много да ви радва  bouquet. Пиши как мина раждането като ти остане време

# 79
Раждането мина. В 10 на система и в 13:45 белка изплака. Сина е роден в 13:50 така, че... Докторката е със златни ръце. След първо с епизотомия сега само с един вътрешен. Чакам да ми я доведат.

# 80
И аз да си кажа бях на преглед бебчо е 2900кг вече а аз нямам разкритие и май не му се излиза.Доктора обачр ме притесни била съм дребничка (156см) и можело да се наложи секцио.

# 81
Ейй значи очите ми се насълзяват всеки път когато видя че поредното бебче се е родило тук  newsm53

Честито!!! Жива и здрава !!! ylinfant

Чакаме следващото....  Peace

# 82
Честита Велимираа! Жива и здрава да е! Колко много бебчета, толкова ми е хубаво Heart Eyes
Във ФБ групата са над 50 вече  Heart Eyes

# 83
И аз да си кажа бях на преглед бебчо е 2900кг вече а аз нямам разкритие и май не му се излиза.Доктора обачр ме притесни била съм дребничка (156см) и можело да се наложи секцио.
И аз съм дребна и тясна 158 ,а бебчо вече е 3200 като се има впредвид че имам 3 седмици до термина и никога не ми е намекнал за секцио даже ми каза раждане без упойка !

# 84
Честита бебка и от мен!
А за контракциите - от няколко дни даже подготвителни нямам, утре сутрин съм на лекар и нямам търпение вече да го видим колко е пораснал.

# 85
  • NE
Уоманитка Честита втора рожба! Пожелавам на Велимира да е здрава, кротка, послушна и много игрива и любопитна. Бързо възстановявяне ти желая. bouquet

След падането на тапата се обадих на док. Реши да ме прегледа и имах 3 см разкритие. Каза да тръгвам към болницата. В 15:00 ч. ми сложиха система с окситоцин и в 17:10 ч. се роди Александър с мерки 3,630 кг. и 50 см. Раждането мина с 2 шева и сериозни, непоносими болки само в последните 30 минути след 6 см. разкритие.
Бебето е добре и чакам да дойде време да го видя.

# 86
Честит Александър. Да е жив и здрав много послушен и с малко колики.

# 87
Честити Велимира и Александър!! Да са ви живи и здрави и много щастливи! Simple Smile

# 88
  • Варна
Извинявам се за нахлуването в темичката ви, но не мога да се въздържа ...
Цветенце, честит да е Александър! Нека е здрав, умен, любознателен и палав Wink Бъдете много щастливи и нека Вили е послушен батко Simple Smile
На всички мами, които са още в очакване, пожелавам леко раждане и живи, и здрави бебенца!

# 89
Уоманитка Честита втора рожба! Пожелавам на Велимира да е здрава, кротка, послушна и много игрива и любопитна. Бързо възстановявяне ти желая. bouquet

След падането на тапата се обадих на док. Реши да ме прегледа и имах 3 см разкритие. Каза да тръгвам към болницата. В 15:00 ч. ми сложиха система с окситоцин и в 17:10 ч. се роди Александър с мерки 3,630 кг. и 50 см. Раждането мина с 2 шева и сериозни, непоносими болки само в последните 30 минути след 6 см. разкритие.
Бебето е добре и чакам да дойде време да го видя.
Честито бебче 😘 нека да е здрав и много послушен , а на теб бързо възстановяване и скоро да сте си и дома  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт