Време вече не остана, Януарче гушка мама - Тема 7

• 44 548
  • 575
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Flower fairy, честито и на теб! Да ти е жив и здрав Акександър, много да слушка и да ви радва! Бързо възстановяване!
Леле, 2 бебенца днес, прекрасен ден!

# 91
Уоманитка Честита втора рожба! Пожелавам на Велимира да е здрава, кротка, послушна и много игрива и любопитна. Бързо възстановявяне ти желая. bouquet

След падането на тапата се обадих на док. Реши да ме прегледа и имах 3 см разкритие. Каза да тръгвам към болницата. В 15:00 ч. ми сложиха система с окситоцин и в 17:10 ч. се роди Александър с мерки 3,630 кг. и 50 см. Раждането мина с 2 шева и сериозни, непоносими болки само в последните 30 минути след 6 см. разкритие.
Бебето е добре и чакам да дойде време да го видя.

Flower-че, да е жив и здрав бебокът с прекрасно име и много да се гушкате! Много щастие желая и на двама ви и дай Боже всекиму такова раждане!

# 92
Flower fairy,честито бебче! Да е жив и здрав и много да ви радва! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 93
Flower и Wamanitka да са ви живи и здрави бебчетата! Много бързо да се възстановите и да си ги гушкате!
 Аз съм още две в едно. Усещам от време на време много леки болчици долу като менструални и ми се струва , че корема леко ми се е смъкнал, това признак ли е за скорошно раждане или може да се проточи?
Иначе не усещам контракции, но съм на магнезий и никой доктор не каза кога да го спирам?
 Сега не мога да спя, а на вън в София е снежна приказка, има ли и други будни?

# 94
Има будни. Сменям памперси и кърмя.
Честити бебенца.
Колко ти остава до термин. Говори с лекаря за магнезия. Той в девети месец се намаля и спира.
Спря да ме боли корема като контрахира матката. Даже и лохиите почти ги няма, капе от време на време. Вярно, че този път загубих малко кръв, но предните пъти теча до 30ия ден. Странна работа.

# 95
Захарче, май скоро с бебенцата всички ще сме нощна смяна. Термина ми е 26.01, но все си мисля , че ще е по- рано. В неделя съм на ЖК и ще видим до къде съм стигнала.
Много е добре , че кърмиш, мисля и аз много да се постарая, дано се получи.
Надявам се , че още не са ви почнали коликите, даваш ли Биогая?

# 96
  • NE
И аз сменям пампи и кърмя. Дадоха ми бебето и вече го кърмя активно. Суче завалията.
Магнезия го спрях на 1.01. Peace

# 97
Добро утро и от мен Simple Smile.
Аля, колко пък да се проточи- до края на месеца не остана Simple Smile
Аз мисля, че за мен ще е тези дни, в якия сняг, живея зад ИКЕА на Бистришко шосе- не спира да вали и ако изкарам колата няма да мога да я прибера.
Цвети, ти бързичко почна с памперсите и кърмата- браво! Къде роди? Поздрави на будните бебезани!

# 98
Захарче, май скоро с бебенцата всички ще сме нощна смяна. Термина ми е 26.01, но все си мисля , че ще е по- рано. В неделя съм на ЖК и ще видим до къде съм стигнала.
Много е добре , че кърмиш, мисля и аз много да се постарая, дано се получи.
Надявам се , че още не са ви почнали коликите, даваш ли Биогая?
още не са почнали. За колики предните пъти нищо не действаше, освен да им е топло на коремчето, да се оригват, да сучат. Капките бяха пари на вятъра. Дано ни подминат коликите този път.
За кърменето силно се надявам да си кърмя доста. С големите общия ми стаж е около 4г и 5 м.

# 99
  • Варна
Честити Велимира и Александър! Да са ви живи и здрави и много да ви радват! bouquet
Аз днес изпрах и изгладих почти всичко за новата принцеса, та се поуморих,че бяха 4-5 перални. През уикенда тате ще сглоби кошарата. Останало е да купим някой дребни неща - памперси, шампоанче...Та да съм готова напълно с багажа! Нали вече съм с дата за секциото - 24-ти!  Grinning
Каката не я пускам на градина и тренировки, за да не ми носи вируси и така си поспиваме сутрин до 10-11:00 часа, нещо което не ми се беше случвало от 4 години.  Laughing

Пожелавам здраве и успех на всички, за да си гушкане здравите и сладки бебчета!!!!!!! Heart Eyes

# 100
  • NE
Цвети, ти бързичко почна с памперсите и кърмата- браво! Къде роди? Поздрави на будните бебезани!
За моя най-голяма радост и учудване ми дадоха бебето. Казаха, че щом е второ и имам кърмачески стаж ще се справя. Той засука веднага и помрънква през 2 часа.
В Добрич родих. Доктора ми работи в болницата и исках той да ме изроди. Много съм щастлива, че успяхме по план. Родих и с публика - доктора, две акушерки и санитарката. Всички много ме подкрепяха. Отделението също е на ниво.

# 101
За моя най-голяма радост и учудване ми дадоха бебето. Казаха, че щом е второ и имам кърмачески стаж ще се справя. Той засука веднага и помрънква през 2 часа.
В Добрич родих. Доктора ми работи в болницата и исках той да ме изроди. Много съм щастлива, че успяхме по план.

Страхотно начало! Все така да му върви на бебчо- да му се получават нещата лесно!
Тези дни ме обзема лека завист към повторилите  и потретили мами. Искам и аз такова раждане!

# 102
Flower добре ,че са ти дали бебчето, тук в Майчин дом в София са винаги гадни и нелюбезни и сестри и акушерки и няма да ми го дадат като се роди веднага. А избора на доктор за екип не помага, доктора обикновено не им се меси и не съдейства. Родилите момичета се оплакват,че им се запушват канали и плачат от болки в гърдите, а ония не само ,че не им обясняват как да закърмят, ами и тъпчат бебетата с АМ.

Nia_V  на страхотно място живееш, но сега в този сняг наистина ще е страшничко да се бориш със сняг и преспи, особено ако тръгне бебчо да се ражда. Аз сънувах кошмари,че е тръгнало посред нощ във виелицата и бързо се събудих и повече не можах да мигна #Crazy

# 103
[quote author=Alja98 link=topic=959075.msg34317930#msg34317930 date=1483685961
Nia_V  на страхотно място живееш, но сега в този сняг наистина ще е страшничко да се бориш със сняг и преспи, особено ако тръгне бебчо да се ражда. Аз сънувах кошмари,че е тръгнало посред нощ във виелицата и бързо се събудих и повече не можах да мигна #Crazy
[/quote]
Аз винаги съм си представяла, че ще е страшен сняг, веднъж сънувах как съм тръгнала да раждам към болницата и мм трябваше да ме държи до колата и после до вратата на болницата да не се подхлъзна между контракциите, затова си мисля, че ако не е сега не знам кога ще е. Навън е зимна приказка- просто е страхотно!
Ти в МД ли ще раждаш?

# 104
  • NE
Alja98 Тук са същите, чак док се ядосва как влачат пътеки, но този път ме изненадаха. С първото дете помпата и книгата "Азбука на кърменето" ми помогнаха да кърмя. А колко работи му измислиха и колко дена ни държаха не беше истина.
В отделението искаха да тикат АМ, а сега дават само по мед. причини или ако майката донесе. Една идея повече подкрепят кърменето, макар да сме още далеко.

Общи условия

Активация на акаунт