НГ добре дошла, мамите от ИБ се стягаме за много весели игри с децата в снега

• 32 947
  • 762
  •   1
Отговори
# 210
  • Sydney
нашият инхалатор е Нувита, малък и може да работи с батерия... купихме го като беше с ларингита от няма накъде... чувала съм, че този Лидълския бил хубав, но нямам преки наблюдения...

# 211
С малко закъснение и аз да честитя празнуващите вчера  bouquet Да са живи и здрави имениците малки!
Този от Лидл за 50лв, който Меци спомена, имаме и ние, доволни сме от него  Crazy
Да се оправят болничките  Hug

# 212
  • NE
И аз бях се засилила да взимам инхалатор, но засега не ми се е налагало. Но смятам, че е необходима покупка.
Бебчо вече наддава и е качил 100 гр. от вчера. Хванаха се за жълтеницата, но според мен не е тежка щом се буди гладен.
На мен ми тръгна с все сила коластрата. Преди малко изцедих 130 мл. от двете гърди и може още. Дайте съвет колко да цедя, че ме е страх да не си докарам и хиперлактация.

# 213
  • Северозапада
Аз от лятото все с един проблем. Със София е голяма гоненица за ВСИЧКО. Ей, както беше сговорчиво бебе и никакъв проблем не съм имала с нея, така сега е на обратно за всичко. Може би, ако от бебе беше така, щях да имам някакъв опит и нагласа, а сега съм като в "небрано лозе" и се държа много неадекватно. Не знам как да и се наложа. Говоря, повтарям, викам, наказвам, тя ме гледа и се смее, още повече се ядосвам. Най-много се ядосвам, когато реве и ММ каже че я "разстройвам". Ми да се оправи той с нея, ама е цял ден навън, на работа или някъде, и после аз не се справям с нея. Цирк е в нас, а блока ме знае вече като истеричка.
Фея, казаха, че вече са проходими пътищата при вас. Ще ви изписват ли вече? За цеденето - може би по малко, колкото да не са твърди и болезнени гърдите. Да ти вземат и лецитин да си имаш за всеки случай. С второто по-бързо ли тръгна кърмата?

# 214
  • София
Всички са едни и същи. И ние вечно за нещо и се караме, а аз най вече. Просто не е търпимо положението на моменти.......и аз съм като някоя истеричка. Все намирам за какво да и се развикам и да я накажа, но трябва да знае, че не и минават номерата при мен.

Цвете, и според мен по малко цеди, колкото да не са твърди и давай на често да суче.

# 215
  • NE
Мраве Баш пътя Балчик-Добрич е затворен. Имаше опция за обиколка през Варна, но и него затвориха бързо.
Аз съм ок и съм за изписване. Бебето също е добре. Искат да видят дали ще задълбай жълтеницата, но според мен е добре.
Коластра имах още същата вечер след раждането и бях изцедила 20 мл. без проблем. От вчера имам кърма за 3 бебета и цедя по малко, колкото бебето да успее да захапе. Иначе суче и търси постоянно.

# 216
  • В къщурката на хълма на феите
аз лично, понеже както отлично помните вероятно, бях толкова ошашкана, че кърмата няма да стига, та всичко, което можех да изцедя отиваше във фризера за всеки случай /за протокола опитах да му дам веднъж замразена кърма и на човека само дето не му се обърнаха червата от гадост/ .. от една страна беше кофти, че нон-стоп омазана ходех, от друга страна обаче моментите със скоковете в растежа почти може да се каже, че не ги усетих, нито аз, нито той защото имаше достатъчно какво да яде ..

# 217
  • Бургас
На Ема пробвала ли си да и ги даваш излишествата да пие с чашка  Rolling Eyes Rolling Eyes  Като чета из форума, доста майки това правят излишното, ако имат по-големички деца, дават на тях

# 218
Пуфе тя още като види, че се опитвам да дам нещо с различен цвят от този на водата и отказва да пипне чашата, камо ли друго ..

# 219
  • NE
Замразената кърма горчи. Вилито не я докосна и сега мисля да не складирам. С второто е по-лесно, но не очаквах такава начална лактация.

# 220
Вдъхновихте ме Simple Smile утре ще ходя да купя инхалатор от Лидл Simple Smile

# 221
Лия вчера седейки до мен, за секунда буквално си навря топче пластелин в носа. Изтрещях, прибрах веднагически сергията и сега един месец ще види пластелина през крив макарон.

# 222
Замразената кърма горчи. Вилито не я докосна и сега мисля да не складирам. С второто е по-лесно, но не очаквах такава начална лактация.
а как мирише на сапун Sick

# 223
  • Варна
Мииии, голям съм заплес ... Чак днес се светнах да видя, дали няма нова тема 😄
Цветенце, честит Александър! Да е много здрав, бъди горда и щастлива с всичките си мъже! Да минат леко коликите, а зъбките да не ги усетите, като им дойде времето Simple Smile
Честито на всички именници ( с малко закъснение ) !
Стели, честито сърчице!
Сандре, лека бременност ти пожелавам! Важното е да сте здрави, ще се справите някак Simple Smile И майка ми изобщо не е във възторг, че искам още едно дете ...
Бени, да оздравявате бързо!
Толкова за сега, отивам да готвя 😊

# 224
  • shumen
Цвете,и аз купих инхалатор в последния момент.В началото си мислех,че няма да е нужен,но след бронхеолита,който ми направи края на октомври само докато ни изписаха отидох и купих.
Мраве,Алексче,и аз съм като някоя истеричка.Само се карам,казвам,наказвам,но нашите много го защитават Дени и ни си е качил на главите.Ама съм им казала,че ще потърпя още малко и ще им го дам да го гледат те да видят защо се карам.А за смеенето и той ми се смее и вика няма повече и в следващия момент е същото.
Сигме,Дени днеска по същия начин щеше да се пребие.Уж стоеше до мен и докато се обърна той решил,че ще се качва по облегалката на дивана и ще прескача.Е,познай дали не се метна с главата надолу на теракота и сега е с огромна синина на челото.
Сега е застанал тука до мене и гледа детско,но прави пазарлъци за утре,че нямало да ходи на градина.За съжаление обаче няма кои да го гледа и ще ходи.

Общи условия

Активация на акаунт