НГ добре дошла, мамите от ИБ се стягаме за много весели игри с децата в снега

• 32 935
  • 762
  •   1
Отговори
# 195
Честит имен ден на всички вчерашни (на патерица) и днешни именици! От здраве да не се отърват! Hug
Свет снощи се оказа със съвсееееем чисти гърдички! Чак и двете с педката бяхме ей тъй Shocked . ММ вика "аз нали ти казах предната вечер да не се шашкаш - знаеш, че инхалациите бързо оправят работата". Е то хубаво, ама педка като мимоходом спомена, че има съмнения и за пневмония, как да не си изкарам акъла.......... Сега намали инхалациите, в понеделник на контрола. Тази седмица ще правим въртели и схеми кой да ги гледа у дома, щото живот и здраве се каним на 15.01. да отиваме на Боровец и искаме да ги овардим да не се разболеят... Дано до тогава и аз да съм добре, че ми иде да си махна носа и ушите. #2gunfire

# 196
  • shumen
Поспаланче,и аз мисля,че термо чантата би свършила работа за тази цел.
Прахче,и Дени много обича животни и искам да вземем някакво у дома,но баща ми е категоричен,че не иска.
Теди,дано се оправите скоро със Светли и да ги опазите здрави до ходенето на Боровец.
Моме,да се оправя скоро Марти.Дано не вдига повече Т.
Принцеско,нещо не сме се разбрали.Ама София се оказа това в снега.

# 197
Ние още нямаме инхалатор... гледам в понеделник ще пускат в Лидл някакъв за 90 лв... чудя се дали да го взема. Нямам идея как се работи с това чудо и още по-малка дали Калоян ще ми дава да го тормозя с него...

# 198
  • shumen
Диди,аз инхалатор купих,но моето диване не стои на него.Като го пусна и почва рев.

# 199
Тъкмо това се чудя... дали си заслужава инвестицията, ако го ползваме само ние с ММ...

# 200
По отношение на здравето, при мен назад няма. Ни за капки, ни за сиропи, ни за хапчета, ни за инхалации. Да пищи, да реве - все ми е тая! Рано или късно ще свикне. Изобщо не се церемоня! Като знам, че в другия вариант посоката е болница - айде нема нужда! Wink При мен инхалаторът си изби парите многократно. От това по-смислена покупка (за съжаление не от хубаво) за децата нямам!

# 201
  • Германия
Аз докато се дотътря и то станало вече 08.01 . Ами честит имен ден на патерички на всички именници. Бъдете живи и здрави.

# 202
  • Sydney
По отношение на здравето, при мен назад няма. Ни за капки, ни за сиропи, ни за хапчета, ни за инхалации. Да пищи, да реве - все ми е тая! Рано или късно ще свикне. Изобщо не се церемоня! Като знам, че в другия вариант посоката е болница - айде нема нужда! Wink При мен инхалаторът си изби парите многократно. От това по-смислена покупка (за съжаление не от хубаво) за децата нямам!
абсолютно съм съгласна и изобщо не ми дреме колко се дере, ако трябва ще я стисна и ще си направи/изпие това, което трябва...какво изначава не стои? и моето мърмори, реве, дърпа се, ама ако трябва ще я вържа, за да "седи".... сега като беше зле баща й така й се накара, а той по принцип е много мек с нея, успява да я укроти и убеди без кавги, но сега се правеше, че ще повръща, защото не искала мед - абе ей гевезе, по-добре една лъжичка мед, отколкото лекарства и тнт...

# 203
  • Бургас
Нашият е на пик зайчето, Ивейн сама си го държи. Тя знае,.че зайко и е приятел и и помага да оздравее и да и махне болката. Като е болна и а боли нещо първо него търси. Каже ли че иска зайко ми е ясно какво става..... Аз препоръчвам марката именно заради формичките, а и са добри.

# 204
  • При моето слънце
И аз съм на мнението на Теди. Все пак ние сме родителите и нашето решение тежи повече от това на детето.
И аз много се чудих за инхалатор, ама след като видях ползата му в болницата и зверските кашлици на дребния, си купих. По време на инхалациите го взимам в мен, пускам клипчета или гледаме снимки и така. Ние с мм също го използваме и не съжалявам, че го купих  Peace

# 205
  • В къщурката на хълма на феите
нашия инхалатор е от Лидл - некъв на промоция го купих за 50лв .. чудесен е! разпрашава добре, не е шумен и има всички необходими части .. Ема първо не го искаше, един ден правих на баща й инхалация само с ФР, защото той е с много крива преграда на носа и исках да му помогна малко да му се оправи дишането, тя го видя и после не можехме да я махнем от него .. като цяло при мен за повечето неща няма тън-мън, пък кво остава за лекарства .. нали се сещате, че тя е ежедневно на лекарства и няма такава опция тя на мен да казва какво да правя .. като й щукне, че ще се прави на маймуна и ще тича като изоглавена из къщи, обикновено броя до три, казвам, че ако не е дошла и не си е изпила хапчето /по-скоро изяла хапчето с кисело мляко, за сиропа няма проблеми/ ще я накажа и тя е строена .. после разбира се следват 15 минути, в които се оплаква на баба си, колко съм гадна, лоша, тя не ме обича, понякога я измъчвам или съм глупачка и така .. направо като го чуя това последното и ми иде да й обърна кожата на дупеца от шамари, обаче реших, че няма да обръщам внимание и в един момент ще изчезнат тия неща .. тея бабешките сериали дето ги гледаааа, ааааррргггггхххххххх #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 206
  • shumen
Меци,това,че съм лоша майка и глупачка и аз го чувам от детето,ама внимание не му обръщам и спира.
Бени,то и аз го стискам и правя инхалации,но то рита,бяга,крие се,че сега се е научил и да хапе.
Петьофка,то и аз се чудих,но сега при бронхеолита на Дени си купих.Освен него го ползваме и ние с нашите.

# 207
  • София
Оооо да инхалатора е единствената смислена покупка, която съм правила до сега.
Нашия е омрон за 125 лв. от аптека Ремедиум и съм супер доволна. Определено се избива парите много бързо и дори при една безобидна хрема е доста полезен, пък да не говорим за нещо по сериозно.
От самото начало я сложих на него и и пуснах детско и седи. Има моменти в които не желае, но с рев, тръшкане и натиск от моя страна се получават нещата.

# 208
  • shumen
Алексче,и ние действаме като пуснем детско.
Ау,тука голям студ бе и не ми се излиза.А това дете от сутринта е замрънкало кога ще излизаме.

# 209
  • Бургас
Изгоних домочадието навън, много ме изнервиха сутринта.  ooooh! ooooh! Всичко тръгна добре с деня, донесоха ми кафе и закуска в леглото и си викам бреййй, сега е моят момент да мързелувам......да бе, докато не огладняха те самите  Banghead Banghead  Сварил и яйца мъжът на нея, сложил и сирене и маслини и сок/това закусих и аз, ама аз съм на 30 и вечно на диета и белтъчини/ , питам го, къде и е хляба, нямало хляб, тогава викам макарони и свари. Ивейн като чу макарони, почна да писка, че иска панделки.....познайте дали имахме панделки......пратих мъжът до магазина да пазари, щото и хляб нямахме и мая за хляб нямахме и брашно нямахме  и дори обяд нямахме, а междувременно измислиха, че им се ядяло бананов хляб, обаче не какъв да е , ами с течен шоколад по средата  Shocked Shocked Shocked и ми стана ясно, че работата загрубя.....И като направиха поръчките седнаха да гледат Дора  Shocked Shocked Ако сега не я изкара , тя цял ден вкъщи не може да издържи, направо издивява. А почти всички детски клубове са заети с празненства. В крайна сметка добре, че намерихме един до нас, поне малко да подивее. Тази зима как ще я избутаме, не знам  ooooh! ooooh! А аз едва си почивам или съм на работа или съм с Ивейн, а тя все по енергична става, но самостоятелна, не, мъжът работи или ходи на тренировки с децата. Издъхвам на моменти аз.

Общи условия

Активация на акаунт