НГ добре дошла, мамите от ИБ се стягаме за много весели игри с децата в снега

• 32 908
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
Живи и здрави да са всички именници . Бррр, много студено бе 😨

# 181
  • до едно тепе
Живи и здрави да са именниците днес.  bouquet
Фейче нали знаеш,че такъв спад си е нормален. Все пак изкарват мекониума, пък и се отводняват. Макар че моите и двамата не пишкаха първите 2 дена  newsm78
Бени оправяй се бързо. Hug
Силно духа при нас и не ми се излиза. Сготвих им, хапнахме, Бубето заспа,а  трябва подарък на племенника да търсим,че е именник newsm78  Как ще го направим идея си нямам в тоя студ.

# 182
  • shumen
Алексче,благодаря.
Цвете,ще се отучи все някога,ама дано е скоро.
Бени,а ако отидеш на лекар?
Теди,и Дени ми беше с бронхит преди 2 месеца и чак до болница стигнахме.Надявам се на Вас да Ви се размине.
Поспаланче,а с колата не е ли вариант?
И тука е доста студено,но не духа.Ние излязохме за малко,поиграхме в снега и се прибрахме.
Аз да Ви почерпя кой с каквото иска,че днеска баща ми е именник.Да е жив и здрав.
И да Ви кажа днеска успях да приспя диването сега и след малко мисля да забегна към Лидл или Кауфланд.

# 183
  • до едно тепе
Е то с колата ни е единствения вариант. Въпроса е как да опазим аквариумни рибки на -7 дори и за 10-тина минути. Измислих го де. Ще си вземем термочантата. Лятото пази студено, що зимата да не опази при рибките над 15 градуса за 10-15 мин newsm78

# 184
  • Бургас
Ох, Ивейн искаше рибки за Коледа.......отклонихме го тогава. Днес се събуди и веднага пита за някаква пожарникарска кола с кран, червеничка и с кран  Crazy Crazy явно е сънувала нещо и беше лесно да измислим подаръка......ама иде рожден ден другата седмица и пак се чудя за тези рибки  Rolling Eyes Rolling Eyes хич не ми се занимава, ама като знам как ще се радва, тя умира за животни. Аз по принцип много обичам животни , но тя е два пъти колкото мен. И при все , че я има компания скоро я не, много искам да и вземем нещо, което хем да му се радва, хем да е безопасно за нея. Куче мъжът категорично отказа да гледа. Достатъчно му било жена и дете и още едно евентуално  hahaha hahaha hahaha Crazy

# 185
  • NE
А бебчо е още в норма. Дотук от 3,630 е 3,300 кг., но ще го понатисна повече да суче. Ама и аз като почнах една лактация ще е добре и за двамата за да не се запуша.

# 186
Честит имен ден на всички празнуващи - да ви се слави името само с добро! Весел и здрав празник.
Баткото е отново с Т - щом в 13:00 каза, че иска да спи - ясна беше работата Sad

# 187
  • до едно тепе
Слав искаше да подарява на баба си за имен и РД костенурка. Joy Joy Казах му че няма да стане. Седнах да прочета за отглеждането им и се отказах. Много сложно ми се стори. Вкъщи са забранени всички видове животни с козина. Аз съм с алергия към дом.прах, а Слав освен нея има и към птичи пера/кафезни птички/ и козина на крава. Затова се оглеждах за костенурката, но отглеждането ме отказа. Рибите мисля няма да го радват толкова много Thinking

# 188
Честит празник на всички именници,да си носят името със здраве!

# 189
  • При моето слънце
На Мишо дядо му преди 2 години му направи подарък за имения ден акварум с 10на рибки. 2 месеца по-късно се наложи да купя нови, щото сдадоха. Малко след това мъж ми реши да ги нахрани с бейк ролс, съответно рибите с изключение на сома дадоха фира. Меракът на Мишо беше има няма 2-3 месеца  Crazy

# 190
Момичета, малко закъснях с влизането, но се чувствайте почерпени за здравето на Калоян. Освен, че си пожелавам да ми е здрав, всеки ден благодаря на Бог, че го имам. Няма нищо по-смислено от децата ни!!!  Hug
Скрит текст:

Честито на Ивейн, Йоан и Калоян /на deedeetu/ !!! Носете с гордост имената си!
П.п. Мраве, Дани, имах предвид дали това човече в снега е София /дъщерята на Аnt G/, а не в кой град сте. Нещо не се разбрахме, ама нищо... Grinning

Последна редакция: сб, 07 яну 2017, 16:50 от Princessa SS

# 191
  • Северозапада
София е това човече в снега  Hug Голяма обърквация  Joy

# 192
  • NE
Ама разкошна обърквация. bouquet

# 193
  • В сърцето на любимия човек
Благодаря ви за прекрасните пожелания към моето слънчице  Hug
Честит имен ден и на Ивейн и двамата Калояновци  bouquet Да са много здрави, щастливи и любознателни към света  bouquet
Слагам и аз витруална почерпка:
Скрит текст:

Ние до преди малко имахме гости и затова чак сега влизам. Йоан се държа геройски и на цялата дандания на племенниците заспа  Mr. Green

# 194
  • В къщурката на хълма на феите
Честит имен ден на всички именици! Бъдете здрави, другото ще дойде самичко bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт