НГ добре дошла, мамите от ИБ се стягаме за много весели игри с децата в снега

• 32 900
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
  • shumen
Поспаланче,при нас днеска валеше и духаше ужасно.Аз сутринта ходих до църквата и до магазина и едва не ме отвя.Утре,ако утихне и аз мисля да го изкарам за малко да поотъпка снега и да поиграем.
Иначе и аз го изкарах онзи ден на снега и му беше голям кеф.Търкаля се,пада,става,ляга,че и с шейната се пързаляхме и накрая се прибрахме и заспа на обяд.А сега от 3-4 дни ни разиграва и дори и да легне не иска.

# 166
  • Sydney
мен захранването и храненето ми беше голям зор на детето... мразех да стане време за ядене, щото нищо не ядеше и хвърлях... сега може да яде само сурови нарязани зеленчуци и диня, манджи яде, но ако може да кара на моркови и краставици ще е най-добре...
мен ми е по-зле... и очите нещо ми се зачервиха, абе драма...

# 167
  • NE
Бени Оздравявайте, че при вас е най-трудно с тяхната медицина. Hug
Бебешора се научи само в мен да спи. Тези мъже как все лесното научават. Иначе яде на поискване, което е доста добре. Батко му слушал без мен и остава само времето да се оправи.

# 168
  • В къщурката на хълма на феите
Бени поне за очите няма ли да ти обърнат внимание?!

# 169
  • Sydney
имам Тобрадекс  Peace

# 170
  • Бургас
Почерпете се макар и виртуално за именният ден на Ивейнката

Скрит текст:

Вън какъв студ и виелици е, бащата е на работа, аз на такова време не мога да издържам, а тя иска да излиза  ooooh! ooooh! Всички детски центрове са заети днес. От сутринта се тръшка за крем карамел, а нямам прясно мляко  ooooh! ooooh!  Отиваме след малко до магазина, ще получа удар.  #Crazy

# 171
  • Sydney
Честит Имен Ден на всички - малки и големи, бъдете здрави и много хубав празник Simple Smile

# 172
  • shumen
Бени,с конюктевит ли си?Слагай Тобрадекс щом имаш.
Цвете,такива са мъжете.Свикват много бързо да спят на ръце.
Честит имен ден на всички именници днес.Да са живи и здрави и много да Ви радват.
Тука днеска не духа,но е много студено.След малко излизаме за половин час да се попързаляме и дано избием вирусите.

# 173
  • При моето слънце
Честит имен ден на всички празнуващи! От здраве да не се отърват  bouquet
Фейче, почивай си сега, че като се приберете и екшънът започва  Hug

# 174
  • Северозапада
Честит имен ден на всички именници!
Фейче, че много бързо захитря бебока  Laughing

# 175
Честито на всички именници  bouquet

# 176
  • NE
Честит имен ден на Ивейн на Прахчето, Йоан на Пънчето и всички именници днес. Със здраве и много късмет да си носят имената. bouquet
Бебчо уж суче на поискване, а спаднал на тегло. Засега е в норма, дано почне да трупа.

# 177
  • София
Честит Имен Ден на всички малки и големи.

Дани, честит имен ден на патерици.

Бени, дано скроо се оправиш и окото най вече. А не можеш ли да отидеш на преглед за окото?

Цвете, много бързо свикна малчо на ръце. А за теглото не се притеснявай, те нали в началото малко свалят, а после всичко се нормализира.

При нас е адския студ. -13, а се усеща като -29 и грам не мисля да излизаме. По добре вкъщи на топло. Само като отворих да проверят и на първата минута затворих.

# 178
Честит имен ден на всички!

*Teddy*, Калоян също беше с бронхит с хрипове в дробчетата. Изписаха ни Вентолин, Флудитек и Фенистил. Също и Ункадеп, но него не можех да му го дам... ревеше, чак се захласваше...

# 179
  • Бургас
Честит имен ден и на Калоян и Йоан.  bouquet bouquet bouquet Да са живи и здрави и с късмет да си носят имената! Мноооого ги харесвам всички производни мъжки имена на Иван , Калоян, Йоан  Crazy Party

Общи условия

Активация на акаунт