НГ добре дошла, мамите от ИБ се стягаме за много весели игри с децата в снега

• 32 894
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
Ами уж яде там, но незнам до колко да им вярвам...
Меци при Адриан също е на моменти много повече акането, друг път е по нормално.
Влади даже не сменя предпочитанията

# 151
  • При моето слънце
Дани, честит празник, от здраве да не се отървете  bouquet
Говорете ми за ядене  Outta Joint С Георги нямам проблем, яде всичко, вече не взимам от кухнята, защото ми омръзна да хвърлям и си яде от нашето. Сандре, май-има нещо вярно, откакто спрях кухнята, му се втвърди акото и малко го разреди като пъти на ден. С малкия нямам ядове, но големият ще ми скъса нервите. Яде само пица, кебапчета и принцеси без да трябва да го подканям по амнайсет пъти, а за сладкото е винаги готов. То затова е и арматура и тапети.

# 152
  • Северозапада
Принцеска, в Козлодуй сме, Дани ти е отговорила вече.
Софи до преди половин година всичко ядеше. Сега само претенции. Напоследък само макарони иска. Преди поне само за закуска, а сега на всяко хранене. Може и с доматен сос, като спагети. И пица не отказва. Сладко - обича шоколад и всякакви бонбони, но не яде много. Днес даже не се е сещала, за сега.
ММ се прибра болен. Затворили сме го в спалнята. Посрещнах го с маска на вратата и само маскиран излиза от стаята. Но при положение, че болния е заразен и преди да прояви симптоми, мога само да се моля да не се разболеем с детето.

# 153
  • В къщурката на хълма на феите
На Ема пицата й омръзна за щастие .. иначе както казвате, явно злоядите деца си имат общи любими храни - принцеси с кайма, спагети с доматен сос и кайма, препечени филии с масло, може и непрепечени, маслини, краставици, лютеница и сирене и напоследък почти всякакви манджи с чушки - пълнени със сирене и яйце или ориз и кайма, или мишмаш /майкоууу това как го яде Shocked / и вечната неоспорима класика: яйца по панагюрски - ако й давам толкова пъти, колкото поиска, вероятно ще трябва да си отглеждам 20тина кокошки на терасата .. сега съм наложила вето до ядене на яйца веднъж седмично .. много трудно го преживяваме и двете - тя щото аз не й давам, а аз щото тя не спира да иска Whistling ooooh! Tired

# 154
  • При моето слънце
Ау, Мецо, и това ако е злоядство  ooooh! Т'ва моето чушки, яйца, маслини, гъби и още куп неща да не види. Голям зор ми е да измисля какво да сготвя, така че всички да го ядат.

# 155
  • Бургас
С този миш маш и чушки как ме подядохте, познайте какво вечерям сега...... Умирам аз за чушки и миш маш. Сега и с лютиви ги ям и червено винце.....Ивейн като чув чушка и бяга в обратна посока. Това е нещото което мрази, може би единственото, иначе си яде доволно детенцето, броколи, карфиол, меса, пица и спагети, то е ясно.А за маслините е......ако я оставя , кофа може да изяде, дори и от тези зелените  Shocked Shocked

# 156
  • NE
Вкъщи се прави домашен хляб и пица за да яде Вилито. Сутрин яде сандвичи или препечена филийка. Сега на мода са пуканките. От напитките само вода приема. Иска и кола, но не давам.

# 157
  • до едно тепе
За ядене не ми говорете изобщо. Кълбо от нерви съм не ами ми иде да рипам от терасата. До преди половин месец вземах ДК- седи, стиска в устата, не ще. Като и сготвя ядеше. Сега и моето не ще. Днеска 4 пъти се опитах да я нахраня ми не и не. Седи, държи в устата и като и писне го изплюе. Тая вечер яде настъргана краставица на вечеря. Предвиждам,че цяла нощ ще ми скача да суче и утре ще съм като ударен самолет. Ако не беше грипно време щях да дезертирам за седмица някъде и да я отбия силово. Толкова много ми е писнало вече от неядене и дърпане посред нощите.
Интересното е,че ако я храни баба и яде почти всичко и почти пълен буркан. Аз като съм е безобразие и половина. Ама мога ли да търча до съседния вход на всяко ядене м*мка му #Cussing out
Слав хапва доста неща вече, но плодове и домати категорично отказва. Рядко успявам да набутам някой портокал или мандарина. Още по-рядко банан. Лятото яде диня и толкоз. Доматите ме кара скоро да му ги вадя от спагетите. Не се бяха сварили идеално до фаза разпад и ги забелЕза ooooh!
Фейче верно болят повече контракциите втория път. На мен понеже не ми пускаха окситоцин на система и ми слагаха инжекции 2 дена по 2-3. След всяка инжекция все едно раждах наново- по 2 часа се гърчех  зверски ooooh!
Дани Честит Имен Ден! Жива и здрава и всички покрай теб. Най-вече малкия непослушко.  bouquet

# 158
  • В къщурката на хълма на феите
Петьофка нали се сещаш, че туй дете трябва да яде по три пъти на ден .. освен това тя избирателно решава какво ще яде днес .. може цяла седмица да яде филийка с масло .. ако ще Гордън Рамзи да дойде да сготви баклава ..

Здравко и той мръни .. оня ден се опита да излезе от стола за хранене само и само да не яде зеле с ориз от кухнята .. яде бисквити с кисело мляко като опитваше първо всяка лъжица, да не вземе да го излъжем .. ако е в настроение може и трева да яде, обаче като запънеееее хъх .. само дето на челна стойка не заставам .. оня ден с два таблета го храних - един с деЦко и един с песнички, на заден фон слушах как майка ми настанисва, че не съм го държала достатъчно гладен ..

# 159
  • При моето слънце
Ей сега ще ви шашна  Mr. Green Мишо вече 5+ години закусва едно и също нещо всееееки ден и то прясно мляко с какао и бисквити. На мен ми омръзна да го приготвям, а той да го яде не. Иначе от бебе е много трудно да го накарам нещо ново да опита, камо ли да яде. Затоеа толкова много се кефя на Георги, яде почти всичко и си търси сам храна. Мишо един ден ме застреля с реплика „аз на светло (т.е. през деня) не ям”.

# 160
  • shumen
Благодаря за пожеланията момичета.Да Ви се връща.Да сме живи и здрави всички и най-вече децата.
Цвете,добре,че отиде да раждаш вчера,че днеска вече навсякъде има затворени пътища.
Меци,все едно описваш Дени с яйцата.И той много обича и може да ги яде по няколко пъти на ден,ако ще и по един и същ начин да са направени.
Мраве,и Дени много обича макарони и яде,а попара го пробвах 1-2 пъти и не иска.В ДГ обаче казват,че яде,но не знам колко е вярно.
Дано не Ви зарази и вас твоя мъж.
Прахче,и моето диване много обича маслини и това си е.
Поспаланче,и Дени е скаран с плодовете.Яде само банани и ябълки сега,а лятото успявам да пробутам диня и ягоди.Портокали и мандарини не иска и да помирише,а камо ли да яде.
Моето диване от няколко дни не спи на обяд и нямам и аз много време за почивка така.Ще видим като отиде на градина там как ще е и дали ще спи,но се надявам да нямат проблеми госпожите и да не ми се оплакват.

# 161
  • NE
Той доктора това викаше, да изпреварим времето. Ще я помня тази буря. Mr. Green
Масово повечето родилки са с второ. Много се радвам на този факт. Утре ако успее ММ да дойде ще е супер. В понеделник се надявам да се изпишем. Голям рахат ми е че бебето засука от раз.

# 162
Вие пак си имате разнообразие, Влади яде само това което ви споменах, филуя с масло и кисели мляко. Напоследък повече филия.  А да тази вечер яде мекици като да не повярваш, но пак не е манджа, готвено незнам ок кога не е ял...

# 163
  • shumen
Цвете,дано отворят пътя и успее твоя мъж да дойде утре.
Сандре,ще прояде все някога.Аз навремето имах една позната дъщеря и не ядеше нищо друго освен филии и пържени картофи и тя все се тюхкаше,че не ядяла.Е,сега е голямо момиче на 20 години,студентка е във Варна и майка и казва,че яде всичко.
Ах,аз сега излизах на терасата и видях колко е красиво навънка.Да се надяваме,че вече ще спре да вали и ще утихне вятъра,че в нас ще подивеем.

# 164
  • до едно тепе
Аз днес ги изкарах в най-големия снеговалеж. Търкаляха се половин час в снега, омачкаха пред входа и ги прибрах. Като си дойде баща им пак излизахме с шейната. Поиграха пак 30-40 мин и се прибрахме. Кеф голям им е. Особено Бубето ляга и се търкаля. Чат пат забива и муцуна в снега Joy Joy Но пък тук не духаше днес. Сега май се раздуха и застудя. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт