НГ добре дошла, мамите от ИБ се стягаме за много весели игри с децата в снега

• 32 873
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
 Стели последно ми казаха 5-6 август Simple Smile

# 136
  • София
Днес в 17:10 ч. се роди нормално Александър - 3630 гр. и 50 см.
Доктора ме викна на преглед, вече имах 3 см. разкритие и тръгнахме към Добрич преди да ни хване времето. Бебето е абсолютно копие на батко си.

Малееее е това си е наистина една хубава изненада. Да е жив и здрав Цвете и само радостни моменти Ви желая на цялото семейство.

# 137
  • Северозапада
Честит празник на именниците днес! Дани, здраве на цялото семейство ти желая!
Кеф  Grinning

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 12:35 от ant G

# 138
  • Sydney
Честит Имен Ден на имениците Simple Smile Бъдете здрави Simple Smile
бе вие хубаво помните, аз явно съм изтрясала тотално  Crazy аз се тръшнах след Ема...

# 139
Честит имен ден и от мен, от здраве да не се отървете, цяла година да сте бели и засмени!

# 140
Честит имен ден на всички празнуващи!Бъдете живи и здрави!

Сложих лентичка,че нещо все през телефона влизах последните месеци. Съжалявам,че не сте ме разбрали по-рано,вие бяхте от първите, на които казах.

Цветенце, дано отминат бързо всякакви болежки.Видя ли какво стана,ти роди и затвориха всички пътища.Гушкайте се с Алекс на топличко в болницата.

Бени,оздравявай бързо.

Теди,дано всичко с изследванията на малчо е наред и се оправяте всички бързо

# 141
Честито на именниците!!!  Да сте живи и здрави и пребъдат имената ви!
Времето е толкова прекрасно....само да го гледаш през прозореца. В тази връзка и ние не ходим за кухня. Вчера и днес готвя на детето. И така ще е докато мине ледниковия период.

Мраве, този снежко София ли е? Вярно голям кеф......

# 142
  • NE
Ох аз кандърма правя за да мога да взимам кухня за Вилито след 3-тата година. Всичко яде, ама оттам. Успех имаме само с един боб готвен вкъщи, нищо друго. Нашата кухня отваря чак на 16-ти. ooooh!

# 143
Аз пък обмислям да спра да взимам за известно време, че много ака тва мйто и се чудя дали не еот кухнята. А и всички манджи са с месо и ми се струва много, отделно е и много ангажиращо в тва време, но ще видим.
А Влади е станал много злояд, така хубаво си ядеше всичко като бебе, а сега само филии и кисело мляко и сладко ако има никога не отказва... Вече незнам какво да го правя ...

# 144
  • NE
Сандре Това е май редовен номер на 3-годишните за сладко и шоколад. Моя също ръфа вафли, шоколадови яйца, пуканки. Няма отърване. Thinking

# 145
И ние вече си хапваме по 1 вафла на ден и 1 шоколадов бонбон.Аз гледам да не давам,но бабата...

# 146
  • shumen
Благодаря,момичета за пожеланията.
Сандре,дано не се разболяват децата.Влади на ясла ходи ли?
Цвете,дано минат скоро болежките.
Бени,да се оправяш скоро.
Принцес,Мравето живее в Козлудуй мисля от лятото.
Сандре,Стели,Август е много хубав месец.Аз съм родена тогава и много си го харесвам като месец.
Дени кухнята я ядеше до към 2 години,после не искаше.Скоро веднъж нямах време да наготвя и му взех храна от там,ами не я близна.
Прахче,на нас ни се обадиха да не ходим на работа заради снега.В Понеделник сме редовна смяна,ама да видим дано да спре да вали и да отворят пътищата.
Маги,и моя го научи баба му да си иска вафла.А за торта какво прави няма да казвам.Днеска си изяде едно парче на обяд,че и за още пита.

# 147
Маги честита лентичка! Аз пак да питам, казаха ли ви какво бебче чакете? Simple Smile
Дани тази седмица си е вкъщи, че не беше добре тоно по НГ, но мисля и другата да го оставя, че и без това удължиха грипната. А и в този сняг ще ми е трудно да ходя с малкия да го взимам.

Сладко и аз се опитвам да не давам, но и при нас бабите го научиха и сега няма оттърване. Понякога заместване успешно бонбоните( много обича) със стафиди.
За яденето не го насилвам, той и без това е голям инат, ако иска да яде. Но понякога много се дразня!

# 148
  • shumen
Сандре,а там яде ли?Какво казват лелите?
Дени имаше период,в който в нас не ядеше,а там казваха,че си изяжда всичко,че и допълнително иска.Сега в нас пък от няколко дни не спи,но да видим като отиде другата седмица на детска градина там как ще е.

# 149
  • В къщурката на хълма на феите
Здравко мина през някакъв такъв период с порядъчно пълнене на памперсите в първите седмици на ДК, после да чукна на дърво му се оправи стомаха .. но е възможно да се дължи и на факта, че точно по това време му давах всеки ден елда, а в последствие групово минахме на домашен пълнозърнест хляб с овесени ядки ..

относно сладкото - Ема има моменти, в които яде и търси много и такива, в който изобщо не й пука, ако ще пред нея да седиш и да ядеш .. напоследък я научихме да яде натурален шоколад и е много смешна, като се омазоти Mr. Green относно злоядството - то е перманентно - просто сменя храните, които отхвърля и тези, които предпочита - в момента яде всичко, в което има чушки и кайма .. другите неща са абсолютно отхвърлени .. само се моля от толкова много чушки да не стане оранжева, ама каквото такова ..

Общи условия

Активация на акаунт