НГ добре дошла, мамите от ИБ се стягаме за много весели игри с децата в снега

• 32 871
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
Цветенце, честит ти Александър. Да ви носи много радост  bouquet

# 121
  • shumen
Прахче,на мен ми се струва,че нещо я е хапало.А от пластелина пък дали не е яла.
Цвете,благодаря за пожеланията.
Сняг и тука вали и трупа.Да видим ще се ходи ли днеска 2 смяна на работа.Първата отишли и ги върнали,че няма ток.

# 122
Ай, прекрасни новини  Flutter
Цвете, жив и здрав да е Александър! Браво на теб, мила  Hug Бъдете щастливи безкрайно всички  bouquet
Сандре, всичко ще се нареди с бебчето, нека всичко е наред! И аз се възхищавам и подкрепям с две ръце  Mr. Green  Hug
Магиии, пусна мухата и зачезна, радвам се много и за вас  Hug
Прахче, всичко ще е наред с махането на полипа  Hug
При нас има доста сняг, около 30см може би, отдавна не е валяло така  Grinning
Честит празник на имениците днес  bouquet

# 123
  • Бургас
Точно на нахапано прилича, сега ще го търся вредителя в нейната стая, явно някъде около леглото и я е дебнало , че като се събуди е така. Баща и я заведе при лекаря, дали му рецепта за някакви капки, ако се усложни и за крем да мажем ако много я сърби. Заведе я на ясла и оставил капките, ако има проблем да дават и да мажат  newsm78 newsm78 Ама според него започнали да се успокояват от самосебе си, което затвърждава идеята че е нещо вкъщи, което я е раздразнило  Thinking Thinking

В офиса е лудница, само проблеми, предстои  ни износ за Щатите другата седмица, още не е готова стоката, машината се счупи, с която полират мебелите и сега искат да ги носят до Турция, да ги полират и да ги връщат, шефа е полудял  Crazy Crazy времето и то не е в наша полза, митническите агенти не вдигат. Седим и пием с колегата кафе и само натискаме ридаил.......аз му предлагам да отворим рома от Коледа. Егати напрежението, един ден като не тръгне добре и каквото и да правиш все наобратно става.  ooooh! Намрънках се  Mr. Green

# 124
  • София
варицела, скрлатина и подобни не са ли с плюски  newsm78
не че знам на кое казвате плюски  Crazy

# 125
  • Северозапада
И при нас 20тина см. със сигурност има. Чакам София да се натутка, за да идем на разходка.
Абе, аз ли съм изтрещяла, ама Маги май отдавна си "призна"  newsm78

# 126
  • NE
Маги се похвали отдавна, че чакат майско бебче. Дари ще бъде кака. Hug
Уф тези следродилни контракции що тъй болят повече втория път? Whistling

# 127
Йеееее, Феичке, що така ми скри шапката с това скорострелно раждане? hahaha Ама и ти си хитруша - не казваш, че от предния ден си била с болезнени контракции. Ако беше споменала тоя факт, хич нямаше да си въобразявам, че имаш още време. Laughing Добре дошъл на Александър! Да ви е жив и здрав, да расте щастлив с бате Вили! Hug За контракциите - стискай зъби, седмица-две ме държаха мен. Беше ми по-гадно от ражаднето! Laughing
Сандре, и аз безкрайно ти се радвам! Hug По неведоми пътища точно вчера или предния ден научих за бъдещия член на семейството ви. Heart Eyes Лека до термин! А пък за роднините - не се натоварвай с такива емоции! Като дойде бебето и ги отсвириш, сами ще започнат да се натискат. Wink
Как сте изтървали Маги?! Аз помня тя като каза. Rolling Eyes
Тука не се живее. Вятърът е ад! Едва отворих вратите на колата сутринта да вкарам децата, едва си изчистих стъклата от заледените 3-4см. сняг. Замъкнах кака на градина и хукнах с дребен да му гледат едната гърдичка, че е някак подута. Оказа се мастна тъкан и казаха да не се притеснявам. Ама пак се хванаха за гръдния кош, та ходихме отново да го дупчат за рахит. ooooh! Следобяд ще видим какво ще излезе. Вчера го водих при педка на контрола - вече е минимум с бронхит. Tired А пие АБ от 1-ви вечерта. Вече е и на Вентолин, довечера сме пак да го чуе и да видим ще сменяме ли АБ. Надявам се да мине метър... Факт е, че от както се прибрах в сряда по обяд (щото, разбира се, и аз се разболях #Cussing out ), го слушам да кашля през 10-15сек. И през нощта доста кашляше. А снощи още след 1вата инхалация моментално намаля кашлицата и тази нощ почти не се е обаждал. Днес също е по-добре, та ха дано да приключим вече! Crossing Arms

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 10:28 от *Teddy*

# 128
Аз съм изпуснала за Маги, или нещо ми се губят разни моменти  Mr. Green
Ой, спомням си болезнените контракции при кърменето в началото, дано минат бързо, Цвете  Hug
Теди, оправяйте се  Hug

# 129
  • Северозапада
Аз такива работи не помня.  newsm78 Нищо не ме е боляло след раждането. Може би външния шев малко.

# 130
Благодаря  момичета голяма подкрепа сте ми!   Hug
Хубаво е да чуеш окуражителни думи, че на моменти много ме фаща шубето, ще се побъркам с три дребосъка! И е кофти като нямам подкрепата на най близките си, но ще изтърпя и това. И аз мисля, че ще омекнат след време ...

Маги честито и леко да ти е до термин Simple Smile
Феичка след второто раждане болят повече наистина, но ще мине потърпи още малко Simple Smile
Дани честит имен ден, да си жива и здрава!

# 131
  • В къщурката на хълма на феите
Уф тези следродилни контракции що тъй болят повече втория път? Whistling
аз с Ема не знам да съм имала такива, обаче със Здравко - Млекопиеца - леле .. Аязмото ми се видя съвсем нищожна гора, която искам да хвана Whistling Crazy

Абе, аз ли съм изтрещяла, ама Маги май отдавна си "призна"  newsm78
наред си си и аз знам отдавна и даже маруления ми мозък го е запомнил Mr. Green Mr. Green

майка ми е доброволец да ходи до ДК да вземе манджите на Здравко .. на мен пари да ми дават няма да изляза днес .. само Мецан да си дойде, че е в София и ще пътуват на обратно .. направо съм ужасена Tired

# 132
майка ми е доброволец да ходи до ДК да вземе манджите на Здравко ..
Завид! Аз доброволци нямам. И трябва да излезна с болен дребен. Пак. После следобяд да приберем сестра му. И за капак още веднъж - да го заведа на контрола. ММ е дневна, баш зимната ни кола е счупена... Ще е късмет, ако не се наложи тая да я зарежа някъде по пътя. ooooh!

# 133
Аз не съм излизала от няколко дни!
И баш днес се падна на мен да взема кухнята, разбираме се с една комшийкада ходи който може, че и тя пък е с близнаци. Аз пък съм с двамата вкъщи, че се чудят да се разболяват ли ...
Та ще викам братовчедка ми, за да мога да изляза.

Леле тя Маги доста напред вече щом е с термин май месец Simple Smile
Маги казаха ли ти вече пола?

# 134
Сандреее , за 12 ти август съм аз,а ти?

Общи условия

Активация на акаунт