НГ добре дошла, мамите от ИБ се стягаме за много весели игри с децата в снега

• 32 858
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
  • В къщурката на хълма на феите
Пък можем да дойдем и да помогнем с квото има .. ей къде си на един хвърлей Mr. Green

# 106
  • В сърцето на любимия човек
Фейче - честита рожба! Да е много здрав и щастлив Александър, а на теб бързо възстановяване  bouquet

Маги - много се радвам и за теб  Hug

Ех, че хубаво начало на годината  Heart Eyes

# 107
Йеееее!

Да е жив и здрав Александър! Да е лаком и щастлив Simple Smile Много хубава дата си е избрало детето Simple Smile

Маги, Сандре, леки бременности ви желая  Hug

# 108
  • до едно тепе
Фейче жив и здрав да е Александър. Кротък да е и колики да го подминат. А бате Вили много да му се радва и помага bouquet
Сандре на теб лека до термин. Трудно ще ви е с толкова малка разлика, но ще се справите. За родителите няма какво да кажа. Моята майка лично беше наплюла по мой адрес/ не пред мен де, но аз си го знаех още от преди да забременея това/ за какво ми е това втори дете, но пък сега малката им вади на всичките душите с памук. Живи и здрави като се роди бебето вероятно ще се променят нещата Hug
Маги ти няма ли да сложиш една лентичка да те следим  Laughing
Да се допълня. Малкият Александър вече е добавен в списъка. Едно пожелание бих отправила към желаещите да допълват списъка Wink Да се поизравнят малко бройките на момичетата и момчетата. Че сега е видимо преобладаващо мъжкото присъствие. И още едно пожелание. Дано списъка за 2017г е дооста по-дълъг от този за 2016 Whistling
В тоя студ нещо ме друса хормона май.  Laughing

Последна редакция: чт, 05 яну 2017, 23:12 от pospalancho

# 109
  • Германия
Ехааа.
Цветенце, да ви е жив и здрав Александър. Ясно що ти е тежал толкова. Браво на бебчо, добре си го гледала в коремчето. Нека да ви е спокойно и кротко бебе, да го подминат всякакви колики, а после да не разбереш кога е избило поредното зъбче. И на хубава дата се е родил, ММ е днес рожденник.
Маги, Сандре честито и на двете. Лека бременност!
Стели, четито сърчице, да си тупа под твоето до термин.

# 110
  • NE
Тъй аз съм като нова, нищо че имам 2 шева. Ходя, сядам, ставам. Mr. Green
Акушерките ще припаднат като ме видят, ама почнаха да свикват.
Засега бием рекорда за най-голямо бебе в цялото родилно. Доктора ме извика набързо да види дали нямам разкритие, а аз вчера бях с болезнени контракции. На прегледа рече 3 см и хоп имахме време да стигнем спокойно до болницата. В 15:00 ме сложиха на система и в 16:00 вече яко ме болеше. Наложи се два пъти да ми пукат водите, но то не си болеше. После се почна екшъна, който помня до секундата. На 9-10 см ме преместиха в родилна зала и след няколко минути яко напъване и много зор се роди бебето. ММ чакаше навън и ми чу оперетата през един дълъг коридор. hahaha
Вече бебето е при мен, чак не повярвах. Казаха че било второ и съм кърмила, та нямали кахъри. Сега спинка, засука малко, но коластрата тръгна и се успокоявам.
Пънче Аз се изцерих след раждането на Вилито с Хемогел - съвместим е с кърменето и го има по аптеките.
Скрит текст:

# 111
  • shumen
Еха,имаме си бебе.
Цвете,да е жив и здрав Александър и много да Ви радва.Да е много послушен и да го подминат колики.
Сандре,Маги,на Вас лека до термин.
Сандре,не им обръщай внимание на роднините.Като се роди бебето ще се променят.
Пънче,да минава скоро хемороида.

# 112
  • Велико Търново
Феичка, с чудесни мерки е този твой Александър  Laughing Да ви носи много щастие, по-малко тревоги и най-важното - да ви е жив и здрав!  Heart Eyes Радвам се, че вече се гушкате и се чувстваш добре.  Hug
Сандре, и аз много се радвам на семейства, които се решават на три дечица. Мисля, че родителите ти ще свикнат с мисълта и скоро ще променят мнението си. Възхищавам ти се на смелостта и силата да родиш трето детенце с такива малки разлики.  Hug Аз сега едва-едва кретам, като призрак съм, пък след третото не знам...

# 113
Ехаааааа.....имаме бебе, бебе, бебе!!!! Фея, да ти е жив и здрав, кротанчо и послушанчо..... Hug
Сандре, честито мила!!! Всичко ще се нареди вярвай! Само дето болката ще остане и безвъзвратно изгубено време....
Маги, леко бременеене и на теб...как се спотайваш.
Стели, честито ти тупа-лупа! До термин все да ти е вълнуващо и приятно...

Тука какъв сняг се сипе...не е истина. Представям си до сутринта какво ще стане.

# 114
  • Sydney
Flower Fairy Честито Simple Smile Да е много здрав Александър Simple Smile Бъдете много щастливи заедно всички  Hug
magyg Честито Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Сандра Честитооо Simple Smile нали вие ще го гледате, кво ги интересува...  Hug

# 115
  • NE
Мойте мъже явно си обичат кърмата. Бебето засука веднага и вече мрънка когато огладнее. Интересното е че АМ дават само в крайна нужда, не по желание на майката.
Тук хвана яко сняг. Поне ми е спокойно вече на душата.

# 116
Цветенце обградена си от цицомани Mr. Green Mr. Green пу, да не им е уроки!

тука има в най-добрия случай 5см сняг, обачИ как духаааа .. не знам да ви кажа тия синоптици как си правят прогнозите, ама според валежите сме в Гърция, според духането на вятъра сме някъде около Варна, още не знам колко градуса е тази сутрин, но предполагам, че и те не отговарят на прогнозата Mr. Green Mr. Green

# 117
  • Бургас
Ивейн се събуди с едни пъпки/направо плюски/ , снощи имаше няколко на ръцете, сега по лицето. Приличат на обрив, ама от какво ще са  Shocked Shocked Shocked Имаме някакво предположение  дали не е яла от пластелина, че и подариха моделин с който да прави формички за ядене/банани, филийки, ягоди и подобни/  Thinking Thinking Чудим се какъв е шанса да е хапнала. Отрича разбира се......Иначе не е яла нищо нестандартно  newsm78 newsm78

# 118
  • NE
В Добрич цяла нощ валя все едно баба Зима си тупа юргана. Такоз чудо скоро не бях виждала. Whistling
Честит имен ден на Дани и всички именници!
Прахче Вилито прави едни такива лишовидни обриви по бузите и едното краче. Само крем с кортикостероиди му помага, но поне с няколко намазвания.

# 119
обрив на плюски от насекоми се получава .. що не я питаш дали някоя буба не я е гризнала?

Общи условия

Активация на акаунт