НГ добре дошла, мамите от ИБ се стягаме за много весели игри с децата в снега

• 32 857
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
Леле Феичка, честито! Много да ви радва малкото човече , а на теб бързо възстановяване  Hug

Благодаря момичета, много трудно решение за нас, защото не е планувано но пък се радвам.
Някои близки не го приемат добре и ми е трудно в момента, дано все пак се справим и всичко мине!

# 91
Flower Fairy Честито бебче  bouquet

# 92
  • Сливен
Някои близки не го приемат добре и ми е трудно в момента, дано все пак се справим и всичко мине!
разбирам те, напълно - в по-малките градове доста ни се чудят на нас, решилите да имаме повече от две деца. Близките ни доста се радваха, само свекървата беше скептична, но на края каза - щом сте решили. На работа обаче всички бяха доста скептични и много ми се чудех, а едната ми колежка ми каза "не знам защо си го причиняваш?" Не обръщай внимание на коментарите, важното е вие с ТМ да се подкрепяте, вие ще си ги гледате и възпитавате, така че това е най-важното, да се разбирате с него.

# 93
Рокси ако беше от чужди хора нямаше да ми пука, но проблема са моите родители. Те са много против, казаха неща ,които не съм очаквала от тях. Много ни се развалиха отношенията и нищо няма да е както преди, но каквото такова.
Само се надявам да успяваме да се справяме сами за да не ни натякват за решението ни!

# 94
  • Северозапада
Фея, честито бебе! Кога писа, кога роди  Mr. Green Да расте здрав и силен и много да ви радва! Бързо възстановяване!
Сандра, ще се справите! Предполагам родителите ти ще размислят с времето и ще приемат добре бебето!

# 95
  • Сливен
Жалко за тях, защото виждам сега нашите колко много се радват на Тео. Между другото, баща ми като много консервативен човек, в началото не се ентусиазира, нищо не каза, но му личеше , че се конфузи, но сега ела да го видиш как се радва, ама и Тео е едно щураче, постоянно се забавляваме с него - такива смешки прави.
Съжалявам за това, през което минаваш, защото си е кофти да се скараш с едни от най-близките си хора. А не е лошо да има кой да помага, особено с такава малка разлика като вашата. Засега е важно да си спокойна, за да ти е лека бременността, другото ще се нареди  Hug

# 96
  • При моето слънце
Ехаааа, добре дошъл на Александър, да расте здрав и щастлив, за радост на всички! Бързо възстановяване, Цвете  Hug
Сандра, пропускай си покрай ушите подобни коментари, сигурна съм, че след като се роди бебето, ще пеят друга песен. Много ти се кефя, нали знаеш  Flutter

# 97
Феичка, честито бебче. Да е здрав, щастлив и много радост да ви носи !
Стелчо, девойка ще е Simple Smile. Сигурна съм ( незнам защо ).

# 98
  • В къщурката на хълма на феите
Цветенцееее честито скъпа! Да сте живи и здрави! Открихме годината! Mr. Green

# 99
Честито Цветенце, да ви е здрав и да ви радва малкият Алекс , а батко да слуша е да помага.  Чакаме после подробен разказ 😙

# 100
  • NE
Сандре Честито! Това си е истинска благословия. Пожелавам ти лека бременност. Другото не е важно. Hug
Благодаря ви, момичета. Сега отивам да го нагушам и да се опитам да го накърмя.

# 101
Колко много хубави новини в един ден:)
Цветенце,честита радост, мила!Да ви е жив и здрав Александър и много да ви радва.Снощи сънувах, че ще раждаш,имаше силни контракции и аз звънях на лекаря ти да го питамнакъде да те караме. Сега като прочетох прекрасната новина и малко се стреснах. Бързо възстановяване и за двама ви.

Санре,честито,ставаме 3чки в групата.Сигурна съм,че ще се справите.А за реакцията на вашите- опитай се да забравиш,трудно е,но хората като остареят започват да правят странни неща.

Стели,честито сърчице.Дано да е момиченце.Всеки път с хубави новини да се връщаш от преглед.

# 102
Маги  Shocked тебе съм те пропуснала, я се строявайте на отчет  Naughty

# 103
Аууууу, какви прекрасни бебешки новини! !!
Фейче, честит втори син, да расте здрав и щастлив и много да се обича с батко си. Определено вървиш по моите стъпки Simple Smile)😘
Сандр, скри ми шапката, честита ви наистина Божия благословия!😙
Маги, и ти ли, кога си се похвалила?! 😀

# 104
  • Бургас
Лелеее феичке, браво! Ти роди по-бързо от колкото аз се прибрах от работа. Дано е било леко, чакаме те с разказ! Да е жив и здрав Александър и да е роден с много късмет!

Сандре, много се радвам за новината, от децата по-голяма благодат, няма. А относно решението и отношението на близките, смятам че всяко семейство и жена е в правото си да решава индивидуално и това е много лично решение. Ако наистина те обичат и държат на теб, би било редно да те подкрепят във всяко решение. Може би е шок за тях , но вярвам и се надявам истински с времето да се окопитят и да реагират адекватно. Ние тук, разбира се, много се радваме и ако не с друго сме ти морална подкрепа и сме ентусиазирани  Crazy Crazy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт