НГ добре дошла, мамите от ИБ се стягаме за много весели игри с децата в снега

• 32 856
  • 762
  •   1
Отговори
# 75
  • до едно тепе
Аз за 2 раждания тапа не съм видяла. Да не говорим,че второто обратно на очакванията на всички беше по-трудно и по ужасно. Бубето така и не иска да си тръгне самичка, а бих казала че от предизвикано раждане няма по-голяма гадост Crazy
Фейче леко да е, скоро ще е. Praynig

# 76
  • В къщурката на хълма на феите
Н'дей да лъжИш! Mr. Green На Мецан ич не беше казала още. Щот те убеждавах да си траеш и да го изненадаш за годишнината, па ти с твойта ухилена муцуна се беше издала още вечерта. hahaha
тъй ли беше?! пу забравила съм .. начи първо на нея и после на бащата казах Joy Joy Joy

# 77
  • В сърцето на любимия човек
Стели - честито сърчице  Heart Eyes Да си го гушнеш живо и здраво по термин  Hug

Фейче - все още мисля, че ще е в неделя. Когато и да е ти пожелавам да е леко  Praynig

Имам един деликатен въпрос:
Скрит текст:
Освен Цикатридина и бани със смрадлика какво друго срещу хемороиди е съвместимо с кърмене? Гадината се е надула и боли, а час запазих за понеделник.

# 78
  • В къщурката на хълма на феите
Пънче аз имам един правен крем, който помага изключително много, обаче рецептата не е в мен, за да ти я снимам .. за друго не се сещам в момента ..

# 79
Рецепта за правен крем ми прати една приятелка, въпросът е Пънчолин да ми вземе нещо готово от аптеката. Мерси все пак.
Сега лежа настрани, уж облекчава малко  Rolling Eyes

# 80
Аз се мажех с Пансорал, после с Матсан Дойч , но на нито едно от двете не пишеше нищо за бременност и кърмене. Прибра се гадината му с гадина , на Радко не му се е отразило някак, но помня , че бая страх брах и постоянно го следях .

# 81
А вярно ли е, че трябва да го бутна навътре?

# 82
Здравейте момичета, не съм писала много време, дано не сте ме забравили Simple Smile
Честита ноеагодина много здраве и късмет за всички ни Simple Smile

От известно време намирам по малко време и ви прочитам, но реших и да се разпиша!
Феичка стискам палци да е леко и бързо, когато и да реши бебчо Simple Smile
Стели честито и леко да ти е до термин, много се радвам  за теб! Simple Smile Кога ти е термина?И все пак ще има ской да бременеш заедно, ако успявам да се разпитвам по честичко Simple Smile

# 83
Сандре  Hug
Трето слънчице ли очаквате  Heart Eyes

# 84
Малее ее Сандреее, как ме зарадва.
Пънчита, ни що не ръгай, то само ще се прибере

# 85
  • При моето слънце
Стели, все така да тупа лупа до термин  Hug
Сандра, ти си нашият герой  bouquet

# 86
  • Сливен
Поспаланчо, и аз благодаря за темата  Hug bouquet
Сандра, много се радвам за теб, честито, хайде сега едно момиченце за цвят  Hug
Стели, честито сърчице, все такива новини да ни носиш  Hug
Сигме, и аз се радвам за теб, много щастие и хубави мигове ти пожелавам  Hug
Ние вчера се завърнахме от София, добре си поиграха децата с братовчедките си, а аз минах изпита, обаче дали е било успешно не знам, малко съм скептична - 107 въпроса за 60 мин., като 11 от тях бяха за четене на инструкции, т.е. 49 мин. за отговор на 30 езикови, 15 асоциации, 15 логически, 15 матрици, 16 цифрови редици и 16 математически задачи, просто е мисията-невъзможна. Предния път на такъв изпит си бяха 60 въпроза за час, остана ми време дори за проверка и излязох супер уверена, сега излязох със смачкано самочувствие  Confused
Тео ми вдига няколко вечери слаба температура - или е от зъби /към момента са 13 и още 3 са на път/, или е от последната ваксина, тази която слагат на 13 мес., на Тео му я сложиха на 27.12., та може и от нея да е. Ще го следя тези дни по-изкъсо.
Цветенце, всичко да мине добре, пък когато ще да е  Hug
Хубава вечер  Hug

# 87
  • Северозапада
Сандра, браво момиче  Hug Много се радвам на големи семейства. Лека да ти е!

# 88
  • NE
Днес в 17:10 ч. се роди нормално Александър - 3630 гр. и 50 см.
Доктора ме викна на преглед, вече имах 3 см. разкритие и тръгнахме към Добрич преди да ни хване времето. Бебето е абсолютно копие на батко си.

# 89
  • Сливен
Днес в 17:10 ч. се роди нормално Александър - 3630 гр. и 50 см.
Доктора ме викна на преглед, вече имах 3 см. разкритие и тръгнахме към Добрич преди да ни хване времето. Бебето е абсолютно копие на батко си.
Честито, да е жив и здрав Александър, колко е голям само, а имаше още време. Бързо възстановяване на теб  Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт