НГ добре дошла, мамите от ИБ се стягаме за много весели игри с децата в снега

• 32 837
  • 762
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Стели, все така добре да върви и един щастлив финал ти пожелавам.

Фейче, леко раждане ти желая.

# 61
  • shumen
Бени,точно при Николова ходихме на алерголог,че тя е единствената детска в града.Мъжът и е УНГ и при него също сме ходили.Снощи говорих с една позната,която също са ходили при тях и тя ми каза,че на всички изписват еднакво лечение.Сега обаче доколко е вярно не знам.А за пулмолози питах за детски,но ми казаха,че в града ни няма.За Тубдиспансера мисля,че вече не работят или и там нямат такива.За педиатри бяхме при Ангелова и я смених,при нея не ми хареса това,че за всичко изписва АБ и не позна гнойна ангина при детето,сега сме при друга,но ако трябва пак ще е сменя.Може да разпиташ твоите познати за добър педиатър и детски пулмолог все пак дали знаят нещо.А за това,че приемат на частно не ме бърка,аз и при Николова го водих така сега.Не ми се разправяше и чакаше при педи за направление и затова.
Цвете,леко раждане когато и да е.
Аз днеска застъпвам 2 смяна на работа.Добре ми се отрази почивката,ако има как и още да си стоя в нас ще е по добре.Тука още не е заваляло,ама да видим до довечера като се прибираме как ще е.

# 62
  • NE
Залозите става все по-реални. Падна ми тапата. Crazy

# 63
  • В къщурката на хълма на феите
Залозите става все по-реални. Падна ми тапата. Crazy
петък казах! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 64
Ах, Цвете, скорострелна си  Mr. Green Да мине леко когато и да е  Hug
Стелчоуу, пу-пу, все така да ни радваш от прегледите  Hug
Тука си трупа сняг, тихо и силно вали  Grinning

# 65
  • shumen
Е,Цвете,много си бърза.Май скоро ще е.
Кокосче,при нас още не е заваляло,но взе да духа.Довечера може и ние на сняг да се приберем.

# 66
Що бързате да пращате Феята да ражда?! На мен с Ники тапата почна да ми пада почти в началото на 9-тия, пък накрая (ако не я бяхме предизвикали) сигурно щях да я пренося. Stop

# 67
Теди, с Ники ти е било първо раждане Simple Smile с бебчо не се ли случиха по-бързо нещата при теб?
При мен от тапата до раждането на Калоян бяха няколко часа Simple Smile Но зависи и водите кога ще изтекат...

Стели, честито сърчице! Кога ти е точно терминът?

# 68
При мен и с двете раждания, много бързо започнаха нещата след падането на тапата .. всъщност с Ема първо започнаха някакви нерегулярни контракции и като тя падна, вече се орегулираха, докато със Здравко контракциите си бяха регулярни още преди да падне, а пък като падна си зачестиха и то доволно, че и за кратко време - от регулярни през 12 минути около 11 вечерта, до регулярни на 4 минути в 5:30, та се наложи на една акушерка да спи при мен да не взема да си направя разкритие, докато ме срежат Mr. Green Mr. Green

# 69
  • Бургас
Меци ти секцио ли роди Здравко, аз що си мислих че ражда нормално  newsm78 newsm78

Феичке, когато и да е , леко и успешно  bouquet

Снощи синувах Теди, големи глупости и много омесен филм. Сънувах че правим ин витро и ми върнаха два ембриона, после се намеси и Теди в съня, нещо ми се разсърди , ама така и не разбрах дали беше успешно ин витрото  Tired

Записах си час да ми махат полипа на 1ви февруари, толкова напрегната за манипулация не съм била, а не съм видяла една две.....имам някакво неприятно предчувствие, не знам защо  Tired

Последна редакция: чт, 05 яну 2017, 12:59 от EXACTLYou

# 70
  • shumen
Цвете,леко и безпроблемно когато и да е.
Прахче,е,не си мисли лоши неща.
Аз след малко заминавам 2 смяна,а как не ми се ходи не е истина.ех,ако можеше още да си постоя в нас с детето щеше да е добре.

# 71
Пуфе секцио го родих .. по принцип имах дата за 21.10., но на 17.10 ми падна тапата и раждането си тръгна, та вместо планово, се наложи всичко да се случи по спешност, но докато се наместят нещата си трябваха няколко часа .. по повод на съня ти - психиката ти е претоварена и избива на сън, като си отминат едно по едно нещата по ред, ще видиш как ще се нагласят нещата и ще изчезнат тревожните сънища Peace

# 72
Прахче, какво само си разменяме сънища с тебе?! Аз поне разбрах, че си бременна, ти ся как не продължи още малко тоя сън да стане ясно? Mr. Green Ха дано... скоро! Praynig
Диди, със Светли видях тапа за сефте в деня на раждането. Ооообаче не ѝ харесах цвета и реших вечерта да скокна до болницата за всеки случай, да не би да има някакъв проблем. И те ме засякоха с 5-6см. разкритие и се разбрахме да се предизвикваме (отново), та си останах там. Предполагам, че ако ме бяха пуснали да се прибера, до 2 дни щях да съм родила. Просто от доста време си бях с подготвители, ама доста сериозни и дълги контракции, та така или иначе си знаех, че не е далече. Simple Smile Водите и при двете ми раждания са пукани принудително по някое си време. Simple Smile

# 73
да знаете Тедата е много кадемлийско човече кога става въпрос за бебета и бременност .. малко преди да разбера, че съм бременна със Здравко я бях сънувала в подобен контекст и като видях имагинерната втора чертичка, първо казах на Мецан и после казах на нея .. тъй че сънувайте я, сънувайте я Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 74
Н'дей да лъжИш! Mr. Green На Мецан ич не беше казала още. Щот те убеждавах да си траеш и да го изненадаш за годишнината, па ти с твойта ухилена муцуна се беше издала още вечерта. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт