След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -213ღღ

• 30 716
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • У Диспансера ...♥♥♥

Има ли желаещи за сериала на Керем тази вечер?... newsm78
Не мога да разбера какви ги въртят тези от Ай япъма!... ooooh! Започват техен сериал по атв- то, като конкуренция пак на техен по Стар...тъпня... ooooh!
Въобще нямам такива мераци  Joy Joy Joy
Те за да го закопаят по-бърже Кирчо  Mr. Green
Срещу Карато  няма никакъв шанс  Peace

# 46
  • в подножието на планината

Не мога да разбера какви ги въртят тези от Ай япъма!... ooooh! Започват техен сериал по атв- то, като конкуренция пак на техен по Стар...тъпня... ooooh!
Ирче, Heart Eyes дано... Praynig че ако ми финишират и КС- то след Ашка ще... Cry

# 47
Сет в махалата

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 18:35 от *Виви*

# 48
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ирче, Heart Eyes дано... Praynig че ако ми финишират и КС- то след Ашка ще... Cry
Звезде  Heart Eyes Hug като гледам как го овъртолоха като спагети, няма скоро да го приключат. Много хубави епизоди от стори сезон, страшно силни всичките, евала на сценаристите им, не като някой други ....

# 49
  • под най-голямото листо на тиквата
Приветииии  bouquet

# 50

Скрит текст:
#Crazy Леле, каква визия има Мерве  #Crazy какво ще го играе, вампир ли  hahaha

# 51
  • в подножието на планината
Звезде  Heart Eyes Hug като гледам как го овъртолоха като спагети, няма скоро да го приключат. Много хубави епизоди от стори сезон, страшно силни всичките, евала на сценаристите им, не като някой други ....
И на мен много ми харесват последните епизоди на Карато... Peace Неслито и Каан бяха страхотни в сцената с количката... Laughing

# 52
  • По света и в нас.
Леле ,ще изпишете темата,докато се запиша. ooooh!
Боре не знам дали има гениална игра,но оперотора е гениален дето снима. Wink

# 53
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Диме  Hug  кЪк ма  hahaha аз не обиждам хахах пращам го при тебе,ако си от там  hahaha ако не, друга ще намаже  Joy

Ми и аз нищо не различих на снимката  Joy някакви 2 силуета,къде видяха малкия запартък не знам хахах
Верко  Hug пращай го тогава на майната му  Naughty при мен в Пловдив  Mr. Green Joy

# 54
  • На юг от тук

И превода на руски.

Салих Бадемчи, после финала "Любви Напрокат" будет играть в новом сериале. Он будет играть в роли брата Озджана Дениза "Фарука" в сериале "Стамбульская невеста". Перед съёмками Салих с женой Имер Озгюн отдохнули в Ерзурум Паландокене, сняв свой стресс.

# 55
  • near Sofia, Bulgaria
Мерабааа!  Hug
Ирка,  bouquet

Да се включа и аз в наддаването вар или не вар...  Wink
Борко си признава без бой!  Mr. Green

Те рускините нямат стигане в теориите, а пък в сценариите - съвсем!  Peace
Чета няколко от измислените им истории за ЕлБар и в едната намериха такова решение, че съм се смяла като луда - Гупата напуска Баръш, щото се влюбила в Кита  Joy

И да сложа една от любимите ми снимки, където двамата се допълват като части от пъзел  Heart Eyes

И ЕлБар вар!  Peace Whistling

# 56
Иии ето коя е снимката от екрана на телефона на Борко  yes Mr. Green

Тук се хвърлят обещания на едро  hahaha hahaha  какво ще направят, ако Елбар ВАР  hahaha hahaha

https://www.instagram.com/p/BO2h_isjVES/?taken-by=defom.elbar_

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 21:54 от *Виви*

# 57

Извенете за нахлуването Hug, но ако мамашите докажат, че след тази снимка Елчин е бременна от Боре, а мис чар и бетствие от Кито ги признавам  Mr. Green

# 58

Извенете за нахлуването Hug, но ако мамашите докажат, че след тази снимка Елчин е бременна от Боре, а мис чар и бетствие от Кито ги признавам  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyСлавенче Hug и аз  Mr. Green

# 59

И не само и пола и термина даже ще разберат, стига чай да имат в наличност  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт