След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -213ღღ

• 30 718
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
изгледах епизода на баш патронЯ ,не е лош и мисля да му дам шанс още 2-3 епизода и тогава окончателно ще реша дали да го гледам или не  Whistling .... Лейльоша и Керо още в 1-ви епизод си праснаха целуфана  Mr. Green

# 61
Здравейте! Гледам сцената с предложението от 67-ми епизод и се чудя как може така да гледа Елчин и така да я целува с чувство, според мен от негова страна, без да изпитва нищо към нея? Не мога да го проумея! Толкова добър актьор ли е или има нещо друго? Елчин е истинска жена от където и да я погледнеш - външност, поведение , излъчване,абе безупречна според мен и след като си целувал такава жена да се прибереш при онова чудо на природата и да ти харесва  да си с него, според мен нещо са му объркани чакрите на Баръш или оная му е направила най-силната любовна магия.

# 62
Иии ето коя е снимката от екрана на телефона на Борко  yes Mr. Green

Тук се хвърлят обещания на едро  hahaha hahaha  какво ще направят, ако Елбар ВАР  hahaha hahaha

https://www.instagram.com/p/BO2h_isjVES/?taken-by=defom.elbar_

Еха, много щедри в обещанията  Joy  Joy  Joy

# 63
Ди, и на мен ми хареса сериала на Керем. Драма, но не сълзлива, романтика, но не сладникава, приятен за гледане. А Керем е страхотен, с разкошния си английски, с турския с хубав акцент, с разкошната си усмивка! Аз към много сериали губя интерес след някой и друг епизод, дано с този не стане така.

# 64
  • near Sofia, Bulgaria
Грозното патенце  Mr. Green

# 65
Здравейте! Гледам сцената с предложението от 67-ми епизод и се чудя как може така да гледа Елчин и така да я целува с чувство, според мен от негова страна, без да изпитва нищо към нея? Не мога да го проумея! Толкова добър актьор ли е или има нещо друго? Елчин е истинска жена от където и да я погледнеш - външност, поведение , излъчване,абе безупречна според мен и след като си целувал такава жена да се прибереш при онова чудо на природата и да ти харесва  да си с него, според мен нещо са му объркани чакрите на Баръш или оная му е направила най-силната любовна магия.
Добър вечер момичета Ирка ,благодаря за новата тема bouquet вие сте я поизписали докато дойда.Меги ,душо съгласна съм на 1 0000000% с теб,магия ли е ,интерес ли е,по принуда ли е-времето ще покаже.Не може обаче да не чувства хептен нищо ,да не е от камък я,и той е мъж и то какъв Heart EyesА на рускините съм се смяла с глас на обещанията hahahaКак я разбраха коя точно е снимката.Честно казано аз нищо не мога да различа там, ама не пия и чай де hahaha  Ама щом те казват newsm78Абе Елбар вар бе,какво съм се засъмнявала-хората тука с доказателства работят Laughing

# 66
Гале,грозно ,ама нали си е наше Heart Eyes.Я в какъв красив лебед се е превърнал HugСега ,ако разкара и оная голяма бяла птица и цена няма да има Grinning

# 67
 ooooh! Мера май ще ни спретне мач в последните епизоди

Mr. Green

# 68
  • София
И ние това чудим вече 67 епизода, но явно може. Човекът каза, че не е вярно това, което ние виждаме.

Не ми се вярва това да е снимката на телефона. Там сякаш има някой, облечен с тъмни дрехи. newsm78

# 69
# 70
  • София
Еми, най-хубав е от тримата. Heart Eyes bowuu Обикновено изпъква- осанка, визия и т.н. Flutter

Гледам 67еп. с превод. Нера какво я съветва да го наказала да си я представи с бебе. Тя вече несъзнателно го направи с Исо. Wink

Благодарности на екипа за превода. bouquet bouquet bouquet

# 71
  • near Sofia, Bulgaria
Добро утро!  Hug

Какви са сладкиши в началото - млади, свежи, пухкави  Crazy Heart Eyes

Покрай този сериал преживяха много, дано и да са помъдрели!  Wink Peace

Честно казано сериала въобще не ми се обсъжда вече, в главата ми си е друг сериал и възможното му развитие!  Rolling Eyes
Скрит текст:
Хубав ден и ЕлБар вар!  Peace Hug

Последна редакция: чт, 05 яну 2017, 06:43 от Galidan

# 72
Добро утро, девойки! Hug

Гале, и приказката за грозното пате, станало лебед, се пише пред очите ни. Пожелавам му дълъг полет на лебеда, в компания от лебеди, а не патки! Grinning

За мен сериалът си достигна заслужената кулминация с предложението от последния епизод. С каквото и да напълни Мерич останалите два епизода, ще го приема за бонус. За мен сериалната приказка завърши щастливо, с разкошна сцена, искрена целувка, сълзи от щастие в очите, край на лъжите и преградите. Да видим какво ще стане с приказката от реала! Но истината е, че когато няма да са пред очите ни всеки петък, напрежението ще намалее, и каквото и решение да вземат Елбарите, ще го приемем по-леко! Но те все пак да вземат правилното решение! Grinning

Хубав ден! Hug Hug Hug

# 73
  • На юг от тук
Добро утро!

Гале,Дани Hug Hug ще свърши сериала,след време по друг ще се захласнем,важно е те да продължат нагоре по стълбата в професията си.

И да се повеселим като Корай/Онур Joy Joy

Скрит текст:

# 74
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Гале  Hug Дани  Hug Кати  Hug

Скрит текст:
Добро утро!  Hug

Какви са сладкиши в началото - млади, свежи, пухкави  Crazy Heart Eyes

Покрай този сериал преживяха много, дано и да са помъдрели!  Wink Peace

Честно казано сериала въобще не ми се обсъжда вече, в главата ми си е друг сериал и възможното му развитие!  Rolling Eyes
Скрит текст:
Хубав ден и ЕлБар вар!  Peace Hug

Гале, Peace

Общи условия

Активация на акаунт