След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -213ღღ

• 30 701
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, дефмерки форева  Hug  Hug  Hug

Виви  Hug, благодаря за превода на озета  bouquet

Измъкнах се аз изпод преспите и ида да мрънкам за фраг. Тоя озет не ме задоволява, така че голямо мрън  Wink

# 676

Ух, тая пък Нера, още малко и ще я погълне  Mr. Green

# 677
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Габи е във вихъра си!   bouquet
Малиии Габи приказно ги е наредила с хлапетата Ипликчи

# 678
Здравейте мом ичета,благодаря за превода на озета Hugинтересни събития ни очакват в петък,ще се забавляваме пак.Макар че като си помисля че е предпоследна серия и ми става мъчно CryА Дефо и Йомер или Елчин и Баръш,мога да ги гледам заедно до безкрайност HugНяма такава магия ,синхрон и нежност между двама души Heart Eyes HugНевероятни ,дано някой продуцент се сети да използва тази харизматична двойка baby_neutral

# 679
Диди  Hug добре, че спомена за фрага, аз бях изумила за него  ooooh! Joy Joy Joy
Нерде фрага  Crossing Arms

От сета - Нера, Дефне и Корай са това, май

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 17:47 от *Виви*

# 680
Здравейте мом ичета,благодаря за превода на озета Hugинтересни събития ни очакват в петък,ще се забавляваме пак.Макар че като си помисля че е предпоследна серия и ми става мъчно CryА Дефо и Йомер или Елчин и Баръш,мога да ги гледам заедно до безкрайност HugНяма такава магия ,синхрон и нежност между двама души Heart Eyes HugНевероятни ,дано някой продуцент се сети да използва тази харизматична двойка baby_neutral
Е то не може цял живот само тях да гледаме  hahaha нали трябва да се развиват,да си партнират и с други  Peace
Ние затова искаме толко да станат Елбар  hahaha да не отиде зян чифтето

# 681
Последен сет в ширкета  Sad Sad

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 18:12 от *Виви*

# 682
  • Perla
Последен сет в ширкета  Sad Sad

Скрит текст:

Sad Sad Sad Cry Cry Cry Cry

Скрит текст:
Е то не може цял живот само тях да гледаме  hahaha нали трябва да се развиват,да си партнират и с други  Peace[/spoiler]
Ние затова искаме толко да станат Елбар  hahaha да не отиде зян чифтето

Praynig Praynig Praynig Praynig

# 683
  • Керодиспансера
 wavey cold
Здравейте , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug да ви гушна , че да се стоплим  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
В тия преспи и фрага не може да изгази  Mr. Green то и в Истанбул какъв сняг  ooooh!
Heart Eyes

# 684
# 685
# 686
  • под най-голямото листо на тиквата
Нещо за фраг да се чува  newsm78 да не би вече да го удариха на уволнение  #Cussing out сигурно другата седмица въобще няма да има фраг  Mr. Green
На всички ви вного топли  Hug Hug Hug в тази студена вечер.

# 687
# 688
  • По света и в нас.
Къде е фрагментО? newsm78 Whistling

# 689
  • Керодиспансера

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт