Искам да кажа ... (103)

  • 55 274
  • 812
  •   1
Отговори
# 105
  • В Космоса
  • Мнения: 10 098
Изобщо не се впечатлявам от цифри. Окото най-добре преценява естетиката. Даже понякога хич не се тегля, само като се гледам в огледалото, знам имам ли нужда от сваляне.

# 106
  • Мнения: 15 140
Аз съм 90 кила и отгоре. И к'во? На нищо не ми пречи, всички се чудят как карам ски, колело, тичам, и като се наведа и разтегна (тоест след няколко навеждания) пипам пода.

Нищо, кво  Mr. Green Важното е човек да е здрав и да се чувства добре в кожата си. Аз и сега не съм слаба, мекичка съм като мекичка, но се харесвам. Но съм вече здрава. Да се наведа ъпсурт  Laughing

# 107
  • Пловдив
  • Мнения: 26 980
Ако почнат и да продават по-нормални дрехи големи размери ....

# 108
  • Мнения: 12 722
Бях чела някъде един китайски лечител, според който трябва да можеш от седнало положение на земята да можеш да се изправиш без да се подпираш с ръце и без да залиташ. Тогава значи си здрав.
Ами все още го правя без проблем, тогава ще си хапвам  Mr. Green

# 109
  • Мнения: 15 231
Руми,заради теб и двамта с мъжа ми кукнахме на земята, да правим опита:)) Ставаме без проблем:) Здрави  сме юхууу:)) Аз в темата за режима бях показа  две снимки  с два килограма разлика, но визуално изглеждаха много повече. Килограмите не са определящи, важно е да се чувстваш добре в кожата си, да си здрав и да се харесваш, пък ако и мъжът си те хареса, няма никакви проблеми:)

# 110
  • Euskal Herria
  • Мнения: 29 404
Седнало положение - ама точно какво?
Това мога да правя, както и да допра пода с длани, без да сгъвам коленете - без проблем. Значи, ставам, нали  Wink Joy.

# 111
  • София
  • Мнения: 18 685
Аз започвам да имам проблеми с опорно-двигателната система. Ставите ми пукат, започнах да губя гъвкавост, откриха ми спадане на сводовете на ходилата, оттам и болките. Та, навремето меракът ми да съм красива не можа да ме накара да заобичам спорта, обаче сега меракът ми да съм здрава, го постигна Simple Smile Започнах да танцувам, да тренирам вкъщи, сега започнах и йога. Много ми харесва и съм редовна Simple Smile Единствено ми е трудно да се примиря с грозните ортопедични обувки и тая надежди, че сводовете ми ще се пооправят, та да мога поне от време на време да слагам ток. Но, каквото-такова. С времето приоритетите се променят  Peace

Алечка, туй мазното как го ядеш без хлебец Crazy

Олеее, аз ако трябва да изглеждам, както мъжът ми ме харесва, трябва да съм 60 кила Joy Той мре за задник и  bombs, пък само като съм бременна или надебеляла завъждам такива работи, което вероятно отговаря на въпроса защо съм бременна с трето Joy Поне малко да се порадва човекът...

# 112
  • Мнения: 15 231
Това със свода е ужасно и на мен ми се случи:( заради това ми се появи и кокалче на крака, малко е, но ми пречи и ме боли, огромна част от обувките ми заминаха, не ми стават. Само по повод си позволявам ток и то с номер по- голям от предишните. Моля, ако някой знае къде има ортопедични обувки, които са по- малко ужасни от обичайните, да ми каже. Стелки имам всякакви, но подобрение на свода няма.

# 113
  • София
  • Мнения: 18 685
Стелки имам всякакви, но подобрение на свода няма.
Стига де Sad

# 114
  • Мнения: 13 114
Много се радвам и аз за ваканцията, даже ако иска Бойко да не пречим на трафика и да не товарим движението, госпожа министърката да ги остави и другата седмица Praynig, нали идва арктически студ.

Чай пия не много често родопски, туристически, утро. Не съм претенциозна на чай. Обичам го с лъжица мед. Кафе обожавам, пия го за удоволствие.
Лиляна, благодаря и аз за темата  bouquet

Пак сте на рецепти и диети  Mr. Green

Белинда, да ти кажа, аз като една хмм... мързелива домакиня слагам фолио на дъното на фурната, ако нещо прелее, капне, да е върху фолиото, после сменям и чиста работа. Пека баници, кексове, пържолки, картофи върху хартия за печене, след това махам хартията, тавата във миялнята и чиста работа, няма накисване, няма чегъртане.

А след малко ще пробвам упражнението със ставането от земята  Laughing

# 115
  • Телиш/Плевен
  • Мнения: 14 109
Благодаря за темата! bouquet

Съвсем ви изтървах, ама ми предстои сесия и започнах да се готвя, та не ми остава много време за форума. Мисля, че добавих всички рецепти, които видях, ама пак да си кажа да напомняте, ако видите пропуск. Hug

Чай обичам много, особено липов. Heart Eyes

# 116
  • Мнения: 43 313
Помните ли ме?
Чай пия много. Мента, маточина, липа, зелен. Добавям кардамон, пръчка канела, джинджифил.... Не слагам захар, мед. Пия го в халба от бира. Всеки ден. Кафе не пия, не обичам, но и не пия лимонада, както питаха Тонка. Сега съм открила чай от бял бъз. Много ми допада.
Отивам да просна прането и се опвам. Лека!

# 117
  • Мнения: 22 036
Даун, няма ли прасета в Австралия? Що не врътнеш един малък бизнес със суджуци  Laughing

Това замислям, а и искам да направя онлайн БГ магазин, защото тук няма, но нещо не ми се получава "рисърча".
Не си търсила добре
http://www.bulgarianfood.com.au/




Титина, търсила съм, но освен да гугълвам, съм проверила и наличността на продукти, каквато всъщност няма. Не съм ги питала обаче с вноса ли имат проблем. Месото сигурно ще е драма за внасяне, а други неща има.

Жаки, жабуря се аз с кокосовото, даже писах, че не е гадно, както очаквах. И на мен сладкото не ми е проблем, а тестата. Така обичам всякакви, а и хляб, ама сега няма. Похапнах по празниците и ще съм сериозна. Аз пуснах фитила за НВДто, а пък съм свалила само 2 кила.



Последна редакция: чт, 05 яну 2017, 02:38 от Down Under

# 118
  • Мнения: 17 206
Титина, търсила съм, но освен да гугълвам, съм проверила и наличността на продукти, каквато всъщност няма. Не съм ги питала обаче с вноса ли имат проблем. Месото сигурно ще е драма за внасяне, а други неща има.
Ако решиш да внасяш, ще ти дам координатите на българка, има ФФ компания, мисля в Пърл.
Обикновенно месото не се внася, прави се с локално, но с бг подправки и технология (поне в САЩ и Канада е така, но познавайки законодателстото в тази сфера, предполагам, че и при вас ще е така). сирене и всичко друго се внася.
Предполагам имате специални закони за домашното производство - ако съм на теб, бих пробвала в тази сфера.

Правя винен кебап...ама нещо не става като този на баба.

Гледах представянето на шефф Петров , ами възхитена съм от таланта му - едно от местата, което задължително ще посетя. Имах удоволствието да присъствам на нещо подобно тук, такава наслада за рецепторите не бях преживявяла.

# 119
  • Мнения: 22 036
Титина, търсила съм, но освен да гугълвам, съм проверила и наличността на продукти, каквато всъщност няма. Не съм ги питала обаче с вноса ли имат проблем. Месото сигурно ще е драма за внасяне, а други неща има.
Ако решиш да внасяш, ще ти дам координатите на българка, има ФФ компания, мисля в Пърл.
Обикновенно месото не се внася, прави се с локално, но с бг подправки и технология (поне в САЩ и Канада е така, но познавайки законодателстото в тази сфера, предполагам, че и при вас ще е така). сирене и всичко друго се внася.
Предполагам имате специални закони за домашното производство - ако съм на теб, бих пробвала в тази сфера.

Правя винен кебап...ама нещо не става като този на баба.

Гледах представянето на шефф Петров , ами възхитена съм от таланта му - едно от местата, което задължително ще посетя. Имах удоволствието да присъствам на нещо подобно тук, такава наслада за рецепторите не бях преживявяла.



Така и си мислих. Не смятам, че съм дорасла да правя производство за съжаление. За домашното са мноооого странни нещата. Доста хора продават т.нар. бил тонг, който при вас е джърки и си го продават на колеги и познати. Сирене има, няма типична БГ лютеница, но има македонска и турска.

не е ли късно за готвене при вас? Аз след 9 съм в хоризонтално положение обикновено Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт