Искам да кажа ... (103)

• 55 311
  • 812
  •   1
Отговори
# 735
Добро утро!

Мари, можеш за заливката на мусаката да сложиш и течна сметана, вместо квасена, става мммм  Heart Eyes

Почерпете се, днес моята мама има юбилей,  да ми е жива и здрава  Heart Eyes

Да кажа за мазнините как е при мен. По принцип много ги обичам и за това не ми е проблем да ги ям. Бяло месо ненавиждам, никога не съм успявала да харесам, на пример, пилешки гърди, както и да са приготвени. Сухо ми е и ми е тричаво. Аз и пилешко като цяло не обичам, де. Салами и колбаси не ям. Само суджук и на дядо домашната рибица. Понякога пастърма, най-често домашна. Сирена - рядко, кашкавал по-скоро. В петък пусках холестерол и триглицериди - бетон съм.

Храна си нося всеки ден и преди режима. Покрай нас няма от къде да се купи нищо, трябва да поръчваме или някой специално да излиза, за да купи. Не винаги има време та така. Купих си от Лидл едни кутии различни размери и в тях.

Днес ще ми е натоварен ден. Понеделник на работа, ще обучаваме нов колега. Отделно с ваканцията в петък ми останаха задачи. Трябва да намеря време да ида да карам (ако изобщо става за каране) и да мина през мама да я нацелувам и да и окрада снимките. Снаха ми твори ръчни неща и ще и правим албум със снимки, та трябва да се добарам до младежките и и тези от сватбата. Дали ще ми ги сканират като хората, за да мога да ги разпечатам? Изобщо как се копират снимки на хартия?

Хубав ден ви пожелавам! На тези, които ще си мързелуват в къщи, с децата, тежко завиждам!

# 736
Добро утро.

За храна си говорите. На мен работата ми е в два офиса. Единият се намира в центъра, и е заобиколен от десетки места за хранене. Като съм в него, не нося храна, защото обичам да се храня навън. В зависимост от настроението - понякога ръфам и баничка на пейка, понякога сядам в някое бистро, зимата - на топла супа, лятото - на салата. Когато съм в далечния офис обаче, задължително си нося храна. Там е откъснато от света, но пък има кухня с хладилник, микровълнова, диспенсъри, кафемашини... Обикновено си сипвам каквото има сготвено в къщи, рядко приготвям нещо специално. Ако у дома има супа, тогава не нося, а просто отрязвам някакви сирена, някаква мръвка, парче краставица и един домат, и готово. А, и хляб, разбира се.

Кутии у дома имаме сигурно десетки. Синът ми също си носи храна почти всеки ден, мъжът ми и той, така че недостиг на кутии нямаме - всякакви модели и размери. Всеки си има предпочитания, та не се караме Simple Smile
Аз харесвам плоски правоъгълни кутии, които лесно да ми влизат в чантата. Нещо такова:
Скрит текст:

# 737
  • София
Ооо, кутии ... кутиите са моята слабост, купувам постоянно  Laughing Тези дни правих ревизия на шкафовете с кутиите и ги редих в една голяма прозрачна икейска кутия, едва ги събрах  Laughing

Белинда  hahaha много съм стара и женена и аз  hahaha

# 738
  • Варна
И аз имам многократни пластмасови кутии, нося си редовно храна на работа. Харесва ми тоя режим, а и явно имам за сваляне, защото веднага се повлиях, трети ден карам и леко поохлабих дънките около талията. Наясно съм, че е твърде рано за да се махат натрупаните мазнини, а вероятно е само вода, но е стимулиращо. Днес съм на задушено пилешко с лук и зехтин, малко краставица и крема сирене. Така, за цвят, съм добавила отстрани на краставиците лъжица купешка лютеница, знам, че е с олио сигурно приготвена и не се отпускам с количеството ама много я обичам и не мога съвсем да се лиша.

Иначе и на мен ми е много лесно да спра тестените, но шоколадът ми е голяма мъка да го изключа от менюто. Ще се награждавам с шоколад на всяка свалена дупка на колана Simple Smile

Какво е това кокосово масло от 5 лв!? Аз си купувам едно бурканче за около 13 лв и си е баш бурканче, а не буркан. Но е страхотно мазно и дори няколко стърготини в кафето се усещат и като вкус и като консистенция. Стига ми за много време.

# 739
  • на Мелмак
Добро утро!
Ох, каква беше тази нощ - незнам?
ММ се събуди , после аз, после и децата  Rolling Eyes
Сега сме като треснати с влак.
Иначе аз си направих вода-2л , сок от един лимон и една малка връзка магданоз - това пия от вчера , за детокс и уж дренаж на мазнини. Имам нужда да махна 1.5кг, мисля , че с това ще е приятно , обожавам лимони  Grinning

# 740
  • някъде ... тук ...
Добро утро!
Днес е осезаемо по-топло, само -11 Simple Smile

С тоя режим...
Много мазно ми иде на мен, само като ви чета и ми става гадно на стомаха Crazy
Тестяно рядко ям, шоколад и сладко - също. Месарка съм си, но ми трябва и салата към него.
На обяд ядем в едно като стол, ама нещо се уливат напоследък в цените и в пикантината/подправките, които слагат. А не ми се носи в офиса, защото имам нужда от малко въздух поне веднъж на ден.

# 741
  • Варна
Сега четох из сайтовете колко много българи посрещнали Коледа с бързи кредити на лихва 200% и нагоре и то не за друго ами за подаръци и за БОГАТА  коледна трапеза. Не го разбирам това...

# 742
  • на Мелмак
И аз бях преди така - винаги гледах да излизам в обедната почивка , защото като си нося - ям в офиса и главата ми по-бързо изпушваше.
Поне имаше голям избор на видове храна.

ПП- това за трапезата да вземеш кредит - не мога да го приема ooooh!
И ние сме нямали възможност , точно за коледа , но .... трапезата е била като всяка друга вечер, дядо коледа беше закъснял от много деца и така.

# 743
  • някъде ... тук ...
Забравих Blush
Снощи гледахме с дреб "Ела, изпей!" (Sing). Готино е филмчето - и забавно, и малко сериозно, и музиката е екстра Simple Smile

# 744
Добро утро!
Искам да кажа, че искрено се надявам скоро всичко да си дойде в ред и държавата и хората да почнат да функционират нормално, че ми писна от мрънкане.

# 745
Аз заведох Ивайла на градина, не е ходила от месец почти, едвам я вдигнах сутринта.Купихме нещица за почерпка, че беше именичка и отидохме.Влезе с желание, сега аз ще действам по задачки Crazy

Относно режима, зависи от предпочитанията на всеки, аз съм била на много режими, но този-мазния като че ли ми дава най-голяма свобода.При него е възможно с едно мазно хранене да се заситя за 5 часа, например.При другите режими съм гладувала, просто.Но аз обичам мазно и не ми е проблем.Единствено хляба ми липсва, шоколада-не.Днес ще майсторя таханов хлаяб, така че ще се облажа с 'лебец Heart Eyes

# 746
  • Варна
Е, не е чак толкова мазен режима, все пак не капе мазнина от ястията Simple Smile

# 747
Алечка, аз съм вадила снимки от хартиена, станаха супер  Peace Предполагам, че навсякъде го правят.
На работа сме, деня ще мине основно в ринене на сняг де, ние в офисите сме добре  Embarassed
Беше минус 15 сутринта, но не се усещаше такъв студ, може би защото нямаше вятър. Да видим утре какво ни чака пак

# 748
От препържената сланинка баш си капе мазнина Laughing

# 749
  • Варна
А, да, тук си права. Ама аз защото сланина не ям и не го отчетох Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт