Мари, можеш за заливката на мусаката да сложиш и течна сметана, вместо квасена, става мммм

Почерпете се, днес моята мама има юбилей, да ми е жива и здрава

Да кажа за мазнините как е при мен. По принцип много ги обичам и за това не ми е проблем да ги ям. Бяло месо ненавиждам, никога не съм успявала да харесам, на пример, пилешки гърди, както и да са приготвени. Сухо ми е и ми е тричаво. Аз и пилешко като цяло не обичам, де. Салами и колбаси не ям. Само суджук и на дядо домашната рибица. Понякога пастърма, най-често домашна. Сирена - рядко, кашкавал по-скоро. В петък пусках холестерол и триглицериди - бетон съм.
Храна си нося всеки ден и преди режима. Покрай нас няма от къде да се купи нищо, трябва да поръчваме или някой специално да излиза, за да купи. Не винаги има време та така. Купих си от Лидл едни кутии различни размери и в тях.
Днес ще ми е натоварен ден. Понеделник на работа, ще обучаваме нов колега. Отделно с ваканцията в петък ми останаха задачи. Трябва да намеря време да ида да карам (ако изобщо става за каране) и да мина през мама да я нацелувам и да и окрада снимките. Снаха ми твори ръчни неща и ще и правим албум със снимки, та трябва да се добарам до младежките и и тези от сватбата. Дали ще ми ги сканират като хората, за да мога да ги разпечатам? Изобщо как се копират снимки на хартия?
Хубав ден ви пожелавам! На тези, които ще си мързелуват в къщи, с децата, тежко завиждам!