Искам да кажа ... (103)

• 55 171
  • 812
  •   1
Отговори
# 750
Безсънието ми е в своя връх:( Последните две нощи спах по 2! часа. Заспивам в 00 и в 2-2.30 се събуждам.
Мъча се да заспя, четох книга не става. Защо стана пак така не знам, тъкмо се бях пооправила и сега отначало. В момента съм старшно изнервена и сякаш ме е газил влак. А освен Жаки ще имам още едно дете на нейната вързраст на гости, баш днес да може ептен да ме побъркат.

Това с кредитите за Коледа ми е, като с кредити от 5-10 000 за да поканиш цялата рода на абитуриентски бал, на софри, гаче ли наследникът се дипломира от Кембридж. Или заплатата ти да е 700 лева, и да си купи Ай фон 7 и плазма 42 инча с бърз кредит.

Вчера прочети, че Сеслил държат 21 градуса, сега у нас е толкова и замръзвам,  ръцете ми са лед. Ще пускам и климатици, парното никакво го няма.

Вие как си представте, че ядете масло с лъжица ли:)) Просто пържолата е от врат, а не от бут, рибата е сьомга, херинга или скумрия, ребърца, гърди свински. На тези неща не се добавя зорлем още мазнина, те си имат. Салатите със повечко зехтин, авокадо, добре узрели сирена, маслини. Салати ям на корем.
Също всякакви манджи- грах, зелен боб, зеле, телешко варено, супи, бульони. Сланина сурова без хляб не мога да лапна, но изпържена до хрупкавко с бъркани яйца и пресен лук е чудно:)
Кате, слагам я в решетеста купа и в салфетки, не ми капе нищо:) Избирам осменка, по- шарена за пръжки.

# 751
  • Бургас
Организирах ангажиментите за други дни и днес продължаваме вкъщи с детето. Добре, че работата ми го позволява, а и шефовете де:)

Винаги съм си носила храна на работа, а сега пък и като съм сама в офиса, съвсем не подбирам каква да е.

Бърди, благодаря, че сподели за "Балерината". Обещала съм я тази седмица на моята.

Сланина не съм вкусвала в живота си, а така като ви чета и се замисля:)

# 752
  • някъде ... тук ...
Сланина ям, но с боб или за мезе за концентрат.
Описаното от Жаки си ни е обичайно меню. Единствено сланината с яйца и лук се яде само от Златото.
Това ще рече, че все пак сме режимни донякъде Crazy

# 753
А как се отразява сланината на холестерола, досега винаги съм си мислела, че е вредна и запушва кръвоносните съдове.

И с тая сланина, подозирам, че ще и завишим цената. Помня една тема имаше за свински уши. Когато бях решила уж да правя, се оказа, че кило уши в нашия магазин вървеше на 5,50 Laughing

# 754
Жаки, аз обичам мазнината и за мен е по-добре сланинката да капе от мазнина, не я изцеждам.

# 755
  • Варна
Откак продухахме филтрите на климатика, тоя се отпуши да топли като за световно. Изобщо не се шегувам, че следобед вкъщи ходя по тениска с къс ръкав. Но предпочитам да е топло и да проветрявам редовно отколкото да намаля климатика и после да чакам часове да набере скорост и да стопли. То е ясно, че сметката ще е ужасна, поне да знам защо.

Днес на работа тъкмо се засилвам да ходя до магазина за да взема морска сол и да започна да си чистя тротоара отпред, когато минавам през комшиите да се видим за добро утро и да си кажем две приказки, а те купили цял чувал Simple Smile И по комшийски ми отсипаха в едно кашонче. Ще ги черпя после. Пръснах я отпред и чакам да размекне та да запретвам ръкави с лопатата.

# 756
И аз вчера измих филтрите и най-странното е, че преди Нова година ги проверявах и нямаха почти нищо, снощи като ги отворих си бяха направо за миене, а са минали само 7 дни.
Климатика ако е читав сметката не е кой знае колко голяма. Разбира се, зависи какво се разбира под голяма. На нас ни е по-изгодно на климатик от гледна точка на пари даваме същите пари, но с парното ни беше по-студено от колкото с климатика, затова вече 5-та зима сме на ток. Но то не е само зимата, лятото пък се охлаждаме  Laughing

Препоръчайте ми откъде мога да намеря хубави пижами. Търся за сина ми от преди Нова година, но без успех. Искам да е интересна с герои, памучна, но трико, шарена, разбирайте "яка", но размер 170 с герои няма и няма, а пък мъжките са ми откровено скучни. Преди му вземах от H&M имаха интересни, но излезе от размера, а пък си е дете и се кефи на героите от филмчетата, а все по-трудно става да му намирам забавни дрехи. Последни размери в Зара и Бенетон са му натамън, като за месец-два, доста често вече пазаруваме S номер от мъжкото, пък той все пак е дете, не е младеж... В Celio единствено имаха едни тениски с Дарт Вейдър, но бяха изчерпани малките размери. Та ако някой има препоръка, благодарна ще съм му  bouquet

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 10:28 от blackcat6

# 757
  • Пловдив
Янтра, вашето голямо преселение. За да не си ппричинявам това , в три къщи имам оставено всичко най-необходимо, според моите стандарти.
Не мога Simple Smile Ски екипите са по един на глава - ски, обувки, щеки, каска. Котката е една Laughing Laughing Laughing Laughing И дрехи за две седмици сепак. Иначе за спешно реагиране по два комплекта има оставени, но за дълго пребиваване влачим.

# 758
  • някъде ... тук ...
Не съм фен на климатиците - все ми духа от някъде.
С конвектори сме. Справят се добре с отопляването, но и ние не поддържаме по-висока температура от 20-21 градуса и все сме по къс ръкав вкъщи. Сметките ще ги платим, няма къде да идем Crazy

# 759
  • Варна
Препоръчайте ми откъде мога да намеря хубави пижами. Търся за сина ми от преди Нова година, но без успех. Искам да е интересна с герои, памучна, но трико, шарена, разбирайте яка, но размер 170 с герои няма и няма, а пък мъжките са ми откровено скучни. Преди му вземах от H&M имаха интересни, но излезе от размера, а пък си е дете и се кефи на героите от филмчетата, а все по-трудно става да му намирам забавни дрехи. Последни размери в Зара и Бенетон са му натамън, доста често вече пазаруваме S номер от мъжкото, пък той все пак е дете, не е младеж... В Celio единствено имаха едни тениски с Дарт Вейдър, но бяха изчерпани малките размери. Та ако някой има препоръка, благодарна ще съм му  bouquet

Ако ти се занимава и за детето е толкова важно - купи му най-обикновени памучни пижами и ги занеси някъде, където правят щампи. Ще ти ги направят с каквито картинки и герои искаш, не е скъпо. Ако наистина не можеш да намериш готови, това също е решение. На мен сами правили такива щампи на летни тениски, не се съсипват от пералня и сушилня, или поне не по-бързо от купешките такива.

# 760
Не съм фен на климатиците - все ми духа от някъде.
С конвектори сме. Справят се добре с отопляването, но и ние не поддържаме по-висока температура от 20-21 градуса и все сме по къс ръкав вкъщи. Сметките ще ги платим, няма къде да идем Crazy
Нашите си ги сложихме на добро място, но като отидем в някой хотел и климатика е точно срещу леглото, даже и да му се зададе да духа нагоре, пак духа върху него.
HighSpeed, аз си мислех, че тези се съсипват от прането, затова никога не съм мислела за такъв вариант. Благодаря, ще проуча  bouquet

# 761
Климатици ползваме лятото и есента преди да пуснат парното.
Ами дразнят ме за отопление, духат, или става жега или като ги спра, много бързо става студено.
Температура над 22С никога не сме вдигали, за мен е нормална за зимата. Все пак не ходя по тениска.
Всички са облечени с клинове и блуза, или анцуг с тениска отдолу.

Днес отидох до работа пеша, не загинах. Пред колата ми някой беше наринал купчена сняг, поразчистих я малко, но видях че няма да се измъкна и пробвах да извикам такси. Нито една фирма не пожела да прати, та...крачкомобила и така.

Ще се мъча и аз от тази седмица да мина на НВД, колко ще ми се получи не знам.
В къщи всички много обичат тестени неща, питки, сладкиши и т.н. и ще е трудно отказването. На обяд мога да си контролирам храненето на работа, но вечер...постоянно се пекат филии на тостера, или си правим питки, пици и т.н.
Сланина много обичам, особено като мезе с червено вино. Simple Smile И пръжки като дете много обичах, но вече никъде не могат да се намерят, на бабите не им се занимава и така.

# 762

Препоръчайте ми откъде мога да намеря хубави пижами. Търся за сина ми от преди Нова година, но без успех. Искам да е интересна с герои, памучна, но трико, шарена, разбирайте "яка", но размер 170 с герои няма и няма, а пък мъжките са ми откровено скучни. Преди му вземах от H&M имаха интересни, но излезе от размера, а пък си е дете и се кефи на героите от филмчетата, а все по-трудно става да му намирам забавни дрехи. Последни размери в Зара и Бенетон са му натамън, като за месец-два, доста често вече пазаруваме S номер от мъжкото, пък той все пак е дете, не е младеж... В Celio единствено имаха едни тениски с Дарт Вейдър, но бяха изчерпани малките размери. Та ако някой има препоръка, благодарна ще съм му  bouquet
http://www.nextdirect.com/bg/en/boys/older-boys/nightwear/2
http://www.nextdirect.com/bg/en/boys/older-boys/nightwear/1

# 763
На работа съм с климатик, но в краката ми има духалка. Колкото и топло да стане в стаята, в краката ми е все студено. В къщи сме настроили парното на 22 градуса, ами тия дни не може да стигне 20 на втория етаж, на първия има подово към парното и там е много по-топло.

# 764
В момента седя в офиса с шапка и ръкавици. Климатика не се справя, пуснах и една духалка  Crossing Arms
Момчетата ми се смеят. И така. Мразя зимата.

Вкъщи поддържаме 24-25 градуса. На 21 ръцете и краката ще са ми ледени.
Обичам да ми е топло.
Климатик лятото само на работа. Вкъщи седя един като паметник на стената, ами махнахме го.
Ама и в къща на село не се усещат жегите, като в апартамент в града  Wink
Но все пак, ако някой не е разбрал - обичам да е топло, слънцето да грее и птичките да пеят  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт