Искам да кажа ... (103)

• 55 252
  • 812
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Бърди, на кой режим ще си? 90 дневния ли?

Не, на безвъглехидратен. Не ми е ОК 90-дневната на мен, хем че не мога да карам на плодове за закуска, хем че в дните в бобови и с въглехидрати качвам всичко, което съм свалила предните дни Simple Smile. Само без въглехидрати се случват при мен нещата.

# 721
Белинда, да бе, голям кеф Laughing Яйца, сланина, месо, сметана, масло Joy Без хляб, обаче Laughing

# 722
Аз установих, че досега съм яла фалшиво кокосово масло /5лв/. Днес си купих от 12лв - аромат си има, цветът е съвсем друг, и наистина ми уби апетита.

# 723
Миме, това само обяда ли ти е Shocked 5 кебапчета със зарзават, че и яйца и н'ам си какво...Егати режима Mr. Green
Белинда, това ми беше обяда за днес, и ще е обяда и за утре.
Кате, мани хляба, ама шоколада не мога да го забравя....

# 724
  • Ямбол
Алуминий и мед в миялна не се слага. Освен това е вредно да се готви и съхранява храна в алуминиеви съдове.

Ползвам кауфландския прах за миялната и съм много доволна. Слагам колкото искам и не е скъп - 8 лева за 2 кг, които ми стигат за 2-3 месеца ежедневно миене, понякога повече от веднъж. Всичко мие перфектно.

Храна не си нося, понеже ям вкъщи, но ако се случи да сме по-дълго на работа, както е тия дни, хапваме с колеги в близко заведение с добра кухня. Понякога си купувам ядки или плодове.

Аз също не съм фен на "ползвам - хвърлям". Даже винаги имам торбички в себе си, ако ще пазарувам.

# 725
  • София
Ааа, тъй по-бива Simple Smile

Аз като съм на диета, също карам почти без въглехидрати и така най-бързо свалям. С толкова мазно обаче не мога. Или поне така си мисля, може би трябва да пробвам. На мене трева ми дай, мога един леген салата да изям, ставам и си заминавам.

# 726
Нали работя в химическа компания, да в кажа какво научих от нашите инженери за миенето на филтрите на абсорбаторът:
- 1 лъжица окси, във вряла вода и потопете филтъра, след 15 мин всичката мръсотия е по повърхността. Измивате с топла вода и е готово. Изпробвано е работи.
Филтри на климатици тук всеки сезон, в Бг - навремето всеки месец, сега като се приберем.
Филтри на сушилнята - след всяко пускане, и да не ги изчистя - тя блокира.

Янтра, вашето голямо преселение. За да не си ппричинявам това , в три къщи имам оставено всичко най-необходимо, според моите стандарти,.

Нося си храна всеки ден, и детето си носи.Имаме и кафетария, понякога вземам и от там. Имаме специални кутии за храна, с термо чанти и подобни.

# 727
А какво е това "окси"?

# 728
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Нося си храна от вкъщи. И това всеки ден. Не ми е неудобно, дори си готвя специално за мен.
Скрит текст:
Днес 5 броя сурови кебапчета(без соя) се префасонираха на мусака с моркови, люти чушки, карфиол, тиквички, маслини и малко мазнина от предното печено. Отгоре и заливка- яйца, заквасена сметана и кашкавал. Утре малко репички за салата ще си измия и съм готова.

Добре де, нали работиш при храна- не можеш ли там нещо да ядеш подходящо, ами трябва да си носиш от вкъщи newsm78
Този режим, мазнинният, ми е много странен на мен - уж естествени мазнини казвате, защото били полезни. Ама всички "вносни" сирена, дето ги споменавате, имат допълнителни мазнини в тях, за колбасите да не говорим - там няма нищо естествено, освен солта. Не се ли натоварва организмът с толкова много мазнини newsm78 А и как се яде сланина без хляб?

# 729
  • Ямбол
Сега ако кажеш и какво е това окси....

# 730
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Кислород некъв, ама къв newsm78

# 731
  • София
Май е марка препарати окси.
Белинда, аз също не се хвърлям на мазнини, не мога да се пречупя. Пиле, риба, теле, яйца и зеленчуци. По-рядко млечни.

# 732
  • София
Светалчо, аз не че съм капацитет, но не мисля, че ВМ-храненето включва колбаси или сирена с изкуствено добавени мазнини. То никой режим не го включва това.

Бърди, аз като тебе, но и млечни ям, и по един плод на ден, някакъв кисел. Ама след месец вече ми е писнало, та знае ли се. Като слушам хората, че карат с години на тия режими...не е за мен таз работа Blush Като си вляза в размера и не ми стискат гащите, не мож ме удържа настрани от шоколада hahaha Ама то и без това, за къде да се глася толкоз, нали съм...как беше...стара и женена Joy

# 733
окси в САЩ е еквивалент на Вениш в БГ.
Докато се сетя името му...

# 734
Светалчо, при мен има само пици, салати и ницети(последното са вид сандвичи с тесто за пици). Не ми се връзва с беззъглехидратното хранене.
Вениш-а ще го изпробвам тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт