Искам да кажа ... (103)

• 55 275
  • 812
  •   1
Отговори
# 705
Аз тези филтри ги кисна в разтвор на Мелио и направо съм се прецакала, че можело в съдомиялня. Няма ли да потъмнеят? Ползвам Финиш таблети с едно розово топче по средата. Уточнявам, защото една тенджера под налягане, която е алуминиева потъмня и не само това ми стана на гадни петна.

Аз моя в течен Сомат с оцет в миялната. Много по- доволна съм, отколкото с хапче Финиш.

# 706
Граф Монте Кристо не съм чела, не мисля и да чета.
Има книги, към които изпитвам някаква вътрешна съпротива, адски шантаво.

Тази вечер се сетих за книгата Quo vadis и коментирахме. Мислех, че съм я чела на 15г, но майка ми каза, че всъщност съм била на 13г. Бях изключително впечатлена тогава и мисля отново да я прочета на по-стабилна възраст вече. Simple Smile

Приготвих си обяда за утре, че и варено жито със сушени плодове ще си взема за десерт. Simple Smile
Вие носите ли си домашна храна на работа за обяд?

# 707
  • София
И аз така с Граф Монте Кристо. Също и Робинзон примерно.

Аз лично от утре ще съм с домашна храна, че минавам на режима. Сготвих целия свят тия дни - телешко със зелен фасул; пиле в гювеч (за мен без да ям картофите); пил,супа; чушки с яйца и сирене, зелева салата.
Правих и пърленки тази вечер за сефте, станаха много хубави, а щеркатаа ми скри шапката как хубаво ги разточи - тъничко, та трябваше да ги преправяме да са по-дебелки.

Иначе искам да ви похваля и препоръчам анимацията „Балерина”, ходихме на кино с приятелка и двете деца, невероятно ни хареса на всички (момиченца на 4 и 6 и две мами Simple Smile).

# 708
Аз вече си нося храна на работа. Попринцип не ям вчерашна храна. Но свикнах. Имам половин час да хапна спокойно и още половин за разходка, да правя компания за цигара или да ида до някой магазин. Вече дори си правя храна от предната вечер.

# 709
Бърди, на кой режим ще си? 90 дневния ли?

# 710
Да, преди редовно.Всъщност, когато спрях започнах да ям боклуци от околните будки.Скоро направиха бързо хранене до училище, та понякога и там се храним с колежките.Сега вече с новия режим задължително в кутия ще нося пържени яйца със сланина Crazy

# 711
Граф Монте Кристо и Робинзон, нямат нищо общо. Ку вадис, съм я чел на 13 - 15, но нямам спомен за какво иде реч, май римлянски истории, ли нещо си newsm78 Люби ми бяха на Карл Май, индианските истории. Иначе, кви жени сте, бре, филтъра на пИралните да не си знаете къде са Joy

# 712
Аз си купих хубави пластмасови кутии от Метро. 40 броя за около 6 лв. Слагам там обяда, хапвам и хвърлям. Не размотавам пластмасови кутии, не мия. Хапвам и хвърлям.

# 713
  • Бургас
Восък чистя от дреха като нагорещя ютията ,слагам вестник върху петното и отгоре минавам няколко пъти, всеки път местя вестника, восъка остава по него.
Писна ми да е студено, сутрин извеждам в тъмно кучето, и скиорски панталон не ме спасява.

# 714
  • София
...и допринасяш системно за зариването на природата с боклуци Confused Колко е трудоемко да си измиеш кутията от храна, още повече че повечето имаме и миялни Rolling Eyes Не съм някаква маниачка, но това с мятането на пластмаси и найлони всеки ден ме дразни, защото е напълно излишно.

# 715
Оз си купих една кутия отдолу с отделение за салата, а отгоре се слага още едно.в което да си сложиш пържола или друго. Но невинаги ми е удобна и ползвам и други кутии.
При.нас всички служители си носят храна. Срещу фирмата прявят скара, но е отвратително всичко там и много рядко някой купува.

# 716
...и допринасяш системно за зариването на природата с боклуци Confused Колко е трудоемко да си измиеш кутията от храна, още повече че повечето имаме и миялни Rolling Eyes Не съм някаква маниачка, но това с мятането на пластмаси и найлони всеки ден ме дразни, защото е напълно излишно.
Като им гледам тарелките, на щанда за бързо хранене, все се питам, за колко години се разграждат newsm78

# 717
Люби ми бяха на Карл Май, индианските истории.
Израснах с Винету и Олд Шетърхенд, Олд Шуърхенд, Олд Файерхенд, Детелиновият лист... Heart Eyes

# 718
Нося си храна от вкъщи. И това всеки ден. Не ми е неудобно, дори си готвя специално за мен.
Скрит текст:
Днес 5 броя сурови кебапчета(без соя) се префасонираха на мусака с моркови, люти чушки, карфиол, тиквички, маслини и малко мазнина от предното печено. Отгоре и заливка- яйца, заквасена сметана и кашкавал. Утре малко репички за салата ще си измия и съм готова.

# 719
  • София
Миме, това само обяда ли ти е Shocked 5 кебапчета със зарзават, че и яйца и н'ам си какво...Егати режима Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт