Искам да кажа ... (103)

• 55 292
  • 812
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
Янтра,  hahaha,а как се разтоварихте  Shocked?!
Излизах аз, луд умора нЕма  Whistling.
За споменатите филтри...на пералнята не съм го чистила,ама тя е новичка,от 1 година.На сушилната техниците ми казаха,че най-добре на пароструйка да ми я чистят  Shocked,на автомивка,демек...Голям слугинаж  Crossing Arms. Абсорбаторът ми отказа тия дни,и неговите филтри мих- точно с обезмаслител и четка,обаче сега не мога да ги сложа  ooooh!.Домакински неволи.
И моята джипка се почуди,почуди дали да запали,ама е корава,пу-пу, японка  Hug.
Добре,че освободиха децата от училище.  Hug Ние и на  +10 и на -20 градуса, все така си се обличаме  newsm78

# 691
  • Euskal Herria
Сесили, благодаря! Ще погледна.

# 692
  • София
А, тя твойта де не е като - маслото запомни, детето забрави Joy Та, децата бяха ли в колата, Янтро hahaha

Акашче, напиши името на тази хлебарница, силно се заинтригувах! Моите много обичат да месят, не че вкъщи не могат, ама ще им хареса, ако е "професионално" Wink

# 693
  • В Космоса
Белинда, Хлебна къща София - фурна Надежко.

# 694
  • Пловдив
Всички бяхме в колата, всички. Мъжът караше, аз навигирах, отзад зверилника се караха, котката и някои чанти в краката им, багажника до откат пълен, отгоре ски-багажник, аз държах духалката.

# 695
Като говорите за филтри- тези на абсорбатори пускали ли сте ги в миялната??
Махали ли сте восък от панталон? Каня се от няколко дни да махна един ама ме е страх да не го оплескам;(

# 696
  • Пловдив
За абосрбатора - дами, има абсорбатори с два типа филтри - постоянен и сменяем. Постоянния е метален, сменяемия е хартиен. Уточнете си какъв филтър имате.

И да, аз мия моя метален редовно в миялната. На най-дългата и агресивна програма.

# 697
Моите филтри на миялната са метални, от време на време пръскам с обезмаслител и след това в миялната. Но скоро ми попадна клипче във фейсбук, че се слагат във вряща вода с хлебна сода - ами светнаха. А такава гадна воня на риба се разнесе... Sick  Понеже са широки и не се събраха в тенджера, сложих тавата на фурната върху двата котлона и там ги киснах.

# 698
  • София
Ужасен студ, много се притеснявам ако утре не запаля как ще закарам малката на градина, то не е за хора навън. Ние цялото семейство нямаме дрехи за това време. Все сме с коли, зимата не ходим в планината, никой не търпи да се навлича, абе хич не ни устройва арктическия студ.

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 20:43 от buni

# 699
Като говорите за филтри- тези на абсорбатори пускали ли сте ги в миялната??
Махали ли сте восък от панталон? Каня се от няколко дни да махна един ама ме е страх да не го оплескам;(
Филтрите на абсорбаторите могат да се мият в съдомиална. Ако са много мазни, напръскай с Мелио. Върху восъка сложи вестник и глади отгоре с ютия, но пак остава петно. Не знам, ако напръскаш с Мелио, и на програма за петна да изпереш newsm78. Ма, наистина съм объркал животните онзи ден Joy, поомесили са ми се спомените от едно време. Книгата е " Морският ястреб". Тигърът на седемте морета е ясен - Сандокана идва от там Joy  Joy https://www.google.bg/search?q=%D0%BC%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0 … RQKHVNkCqsQsAQIJA На долу има и други интересни книги, " синеокият с късия меч", я бях забравил даже. Преди трийсет години съм ги чел, приключенски, юношеска литература.

# 700
  • Ямбол
На мен Граф Монте Кристо не ми е никак юношеска. Тъкмо ми е. Напомня ми на Пеперудата на Анри Шариер, но тя е май доста по-брутална и все пак е приключенска. Препоръчвам я.

# 701
Искам да кажа, че от 3 часа чакам едни курабии да попият сиропа, а те не, та не. Изложих се. Дано до утре да поомекнат, че съм ги обещала за подарък.
Светалчо, радвам се, че сподели за пицата.
Излезе, че и ние сме гаджета с ММ. Имена с по 5 букви- класика.
Филтрите за нашия аспиратор се карат директно на автомивка и ги минават с пароструйка. Добре, че автомивката е на 10 метра, но за съжаление в последно време на виждам дорби резултати. Бях нагласила една тенекия от сирене, вътре филтрите, обезмаслител и вряла вода. За съжаление не поддадоха.
Янтра, герои сте вие!

# 702
Аз тези филтри ги кисна в разтвор на Мелио и направо съм се прецакала, че можело в съдомиялня. Няма ли да потъмнеят? Ползвам Финиш таблети с едно розово топче по средата. Уточнявам, защото една тенджера под налягане, която е алуминиева потъмня и не само това ми стана на гадни петна.

Янтра, като те прочетох, не знам защо, но за Сам в къщи се сетих, първа част  Laughing

# 703
  • Пловдив
Герои? За нас е нормално, малко неудобно откак сменихме колата, тази лееееко малка ни идва.

# 704
И филтрите на климатиците пръскам с Мелио, после с хладка, не гореща вода, че се деформират. Граф Монте Кристо си е класика, всичко от тоя период е интересно. https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … bEvBFxACVRKIB7Jrw виж и " Убийството на Орфей" и " чародейката", последните не съм ги чел.

Общи условия

Активация на акаунт